2013 Lys Ana Konu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı

Mat kolaydı ama geometride soru kitapcığının arasına kazık koymuşlar. O zor soruları hazırlayan sevgili ve sayın büyüklerim. İnşallah taksimde TOMAlara gelirsiniz.

Sorma ya her soruda ayrı bir küfrettim

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

Mat 15 boş, geo 11 boş. Sıçtık yeminle, önceki senelerin sorularını rahat çözmüştüm bunlar baya zor geldi. 

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackseaboy28
    blackseaboy28's avatar
    Erkek
    __hsyN__ bunu yazdı

Mat 15 boş, geo 11 boş. Sıçtık yeminle, önceki senelerin sorularını rahat çözmüştüm bunlar baya zor geldi.

içimi rahatlattın amk herkes böyleyse iyi o zaman 

böyle soru yoktu lan önceden takır takır çözmüştüm gecen senedeki soruları

ne havuzmuş lan

Mobil uygulama geliştirilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek

En az 60 net yaparım derken 40 soru işaretleyemedim bile. Anasını sikim. 20. sorudan sonra dikkatim iyice gitti. İlk baştaki sorular bile öküz gibi uzundu. Geo desen ayrı olay yarı yarıya bile değil o.

Matematik böyleyse haftaya sadece bizi değil bahçedekileri bile sikebilirler amk.

Anime - Manga
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

mat 28 net geo 12 net 50k düşcem heralde sıralama

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gazez
    gazez's avatar
    Erkek
    Zachariah bunu yazdı

En az 60 net yaparım derken 40 soru işaretleyemedim bile. Anasını sikim. 20. sorudan sonra dikkatim iyice gitti. İlk baştaki sorular bile öküz gibi uzundu. Geo desen ayrı olay yarı yarıya bile değil o.

Matematik böyleyse haftaya sadece bizi değil bahçedekileri bile sikebilirler amk.

aynen hocam bende öle ya15 ye kadar çok iyi geldim.Ondan sonra ne olduysa kendimi toparlayamadım.30 soru işarateliyebildim.

zor geldi bana mat nadiren kolay diyenlerde var.ama canınızı sıkmayın önemli olan sıralama puan değil.zor sa herkes için zordur.böyle düşüncen.

ama en çok koyan 2 boyunca integaral çalışmış olmama rağmen integral sorularını göremedim bile.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek
    gazez bunu yazdı
    Zachariah bunu yazdı

aynen hocam bende öle ya15 ye kadar çok iyi geldim.Ondan sonra ne olduysa kendimi toparlayamadım.30 soru işarateliyebildim.

zor geldi bana mat nadiren kolay diyenlerde var.ama canınızı sıkmayın önemli olan sıralama puan değil.zor sa herkes için zordur.böyle düşüncen.

ama en çok koyan 2 boyunca integaral çalışmış olmama rağmen integral sorularını göremedim bile.

Hocam matta ilk 15i diyosan aynen öyle kolaydı başta 15te 14 yapmışım 1 soruda biliyodum sonradan evde aklıma geldi izlerken tvden izledim sonradan düşmeye başladı git gide. Ama geo pis sokmuşlar gibi geldi bana nedense. Dediğin gibi bize girdiyse bizim gibi herkese girdi. İnek kesimi etkilemez fazla o kadar. :D

www.kriptopedi.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Twitter'da bi elemandan geometri konularını aldım asdfggh(aşağıdan yukarı okuyun)

yalnizpilots%20avatar

"Kartezyen yayınları kartezyen yayınları" ee ne olmuş kartezyen yayınlarına, 7 milyon basılı yayını var adamların?

8h yalnizpilots%20avatar

Şans verdiğinizi göremiyorum

8h ONDesignRs%20avatar

Yalnız yoldasın ve şansını yitirmek üzeresin!

8h yalnizpilots%20avatar

Ekibiniz kaç kişi

8h ONDesignRs%20avatar

Aynı zamanda kolay demiyorum, kolay olsa herkesin yapması gerekmez mi? Fasikül dikkatle inceledikten sonra yapamayacak kimse yok dedim.

8h ONDesignRs%20avatar

Yazdığım mesajları dikkatli okumadığın belli, umarım konularda da aynı oranda dikkatsiz değilsindir. "ben hazırlıyorum" demiştim.

8h yalnizpilots%20avatar

Sizin meslek nedir? Sorulara erişim kaynağınız? Sorular da var mı elinizde konular mı sadece

8h yalnizpilots%20avatar

Kolay diyorsunuz

8h ONDesignRs%20avatar

soru veremem ama hayatında bu konulardan hiçbirini görmemiş birinin bile rahatlıkla çıkacak tüm soruları yapacağının büyük %sini veririm

8h ONDesignRs%20avatar

çember ve daire, katı cisimler, dönüşümler homoteti fraktallar SEÇ

8h yalnizpilots%20avatar

Kısaca bütün konular diyebiliriz, peki soru var mı elinizde

8h ONDesignRs%20avatar

paralelkenar eşkenar dörtgen, yamuk, çokgenler nokta ve doğru analitiği, çemberin analitik incelenmesi, konikler, düzlemde ve uzayda vektör

8h ONDesignRs%20avatar

doğruda üçgende açılar, özel üçgenler, üçgende, alan, üçgenlerde açıortay kenarortay, eşlik benzerlik, dörtgenler deltoid, dikdörtgen kare

8h yalnizpilots%20avatar

Şaka yaptığınızı söyleyin bari artık :D

8h ONDesignRs%20avatar

:) bence de fena olmaz.

8h yalnizpilots%20avatar

Konular değil de geometriden direk sorular olsa hiç fena olmazdı :D mat fena değil

8h yalnizpilots%20avatar

Ve siz bu bilgileri nasıl edindiniz, doğruluğuna yürekten inanmamı sağlamanız mümkün mü?

8h yalnizpilots%20avatar

Eminim bahsettiğiniz yayının onlarca kitabı, fasikülü vardır. Hangisini seçeceğim?

8h ONDesignRs%20avatar

Madem öyle tam olarak kavrayamadığınız yada zorlandığınız konu varsa söyleyin yönlendirmeye çalışayım Mat-Geo

8h ONDesignRs%20avatar

Bu arada, hafta sonu için başarılar.

8h ONDesignRs%20avatar

Ama birkaç kartezyen fasikülünü incelerseniz (öğrenilemeyecek, kavranamayacak herhangi konu olmadığını fark edeceksiniz:)

8h yalnizpilots%20avatar

Son dakika golleri önemlidir :-)

8h ONDesignRs%20avatar

Bir gün kala bence yalnızca dinlenmeye odaklanmalısınız.

8h yalnizpilots%20avatar

... Biraz daha aydınlatın?

8h yalnizpilots%20avatar

Ben kartezyen konusu olarak algılamıştım onu. Kartezyen yayınlarını nasıl kullanmalıyım acaba? Hani madem tüyo veriyorsunuz, ...

8h ONDesignRs%20avatar

Yayınlar konusunda bahsettiğim bilgi gerçekti. Bunlar dışında herhangi bir durum yok. İyi dersler.

9h yalnizpilots%20avatar

Yahu ne diyorsunuz siz acaba ? :-)

Çıktı mı la adamın dediği gibi

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Beyler muhtemel LYS sonuçları ne zaman açıklanır?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Telekinesis bunu yazdı

Beyler muhtemel LYS sonuçları ne zaman açıklanır?

Ygs'yi 1 hafta açıklayıp beni şaşırtmıştı ösym.Büyük ihtmal dün ve bugün yaptığı sınavları şimdi hemen okumaya başlamışlardır.Önümüzdeki Haftaya bugün tekrar son lys var.Onuda yapıp hepsini 1 hafta sonra açıklar diye düşünüyorum.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 13561 Toplam Mesaj: 135