2013 Lys Ana Konu
-
Hocam bu yıl rahat düşecek o puanalr. 40 neti yapanı görmedim henüz. Ha var mıdır vardır. Tabi ama ben geçen seneni sınavını oturup rahat çözüp 45 net çıkarmıştım bu sınavdan 30 net çıkardım. LYSlerin en zoruydu bu seneki. İlla ki düşecek puanlar. Sıralamalar değişecek bu sene rahat olun
-
cem-engine bunu yazdı
matematiğe biraz göz attım da abartılacak bir şey görmedim
hocam göz atmak yanıltıyor
ilk kitapçığı kontrol ederken bende kolay diodum ilk 20 soru da ahahah çok kolay lan asdasfsdfgdf
diye gidiosun sonra öyle bir çakıyorki seni ,hayatımda öyle integral türev görmedim :D
rahat kafayla ve sonsuz zamanla yapılacak sorular
fakat 75 dk olunca hiçte kolay değller :)
-
pdf var mı ?
-
istediğim özel üniversitede 50 burslu bir bölüm geçen sene kontenjanı 65 kişi iken 53 kişi tercih etmiş 200 puan ile kapatmıştı.
Mühendislik bölüm ama ben hayatımda mat 2 ve geo artı olarak fizik kimya biyoloji görmemis biriyim. hiç bir şey bilmediğim için sınavda cevaptaki sıkları yerlerine yerlestirerek her şıkkı denedim. kendimce bulduğum sonuçları yaptım. Umarım barajı geçebilir hedefime yerleşebilirim
-
blackseaboy28 bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdı
Mat 15 boş, geo 11 boş. Sıçtık yeminle, önceki senelerin sorularını rahat çözmüştüm bunlar baya zor geldi.
içimi rahatlattın amk herkes böyleyse iyi o zaman
böyle soru yoktu lan önceden takır takır çözmüştüm gecen senedeki soruları
ne havuzmuş lan
Lan ben girmeden 70 yaparım diyordum patladı.
Matematikte YGS kısmını full denemeye soru başı 1 dakikada çözdüm gerisini sen düşün.
hsyN tarafından 16/Haz/13 22:28 tarihinde düzenlenmiştir -
q0x bunu yazdı
istediğim özel üniversitede 50 burslu bir bölüm geçen sene kontenjanı 65 kişi iken 53 kişi tercih etmiş 200 puan ile kapatmıştı.
Mühendislik bölüm ama ben hayatımda mat 2 ve geo artı olarak fizik kimya biyoloji görmemis biriyim. hiç bir şey bilmediğim için sınavda cevaptaki sıkları yerlerine yerlestirerek her şıkkı denedim. kendimce bulduğum sonuçları yaptım. Umarım barajı geçebilir hedefime yerleşebilirim
hocam pardon ama bu durumda mühendislik fakültesinden ne umuyorsun
-
YGS de geçen sene 380 yapan arkadaşım 67. bininciydi. Bu sene 380 yapan kız 45. bininciydi.
LYS KOL gibi girdi herkeze türkiye 47. si arkadaşın matematikden 7 boşu varmış sadece.
Bu siktiğim 2 sorusu yanlış diyorlar. Polinom yanlış çıkarsa acayip söverim. o kadar uğraştım o soruya cevabı bulamayınca mal gibi kaldım. Zaten o sorudan sonra bildiğim sorularıda yapamamaya başladım. Ulan soruyu görüyorum 1 dk anlayamıyorum daha önce çözdüğüm tarz ama çözemedim sınavda. Matematik de kötü geçince zaten 20 net yaptığım geo iyice bok oldu 10 soru işaretleyebildim.
Ulan o kadar ay uğraş dur ama yanlış soru sor. Yazık günah lan benim belkide yanlış olan sorulardan sonra çökmeseydim 10 net fazla gelecekti ? Vallaha yazık günah
-
Yorumlara bakılırsa tüm Türkiye Matematikten yatmış...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NrkSDNt8unM ( 1 inci bölüm)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fwpMky68tn4 ( 2 inci bölüm)
Yorumlar ayrı bir alem :)
-
cem-engine bunu yazdıq0x bunu yazdı
hocam pardon ama bu durumda mühendislik fakültesinden ne umuyorsun
Haklısınız, Yazılımcı biri olarak yazılım mühendisliği istiyorum. Görmemiş biriyim dersleri ama gidersem o dersleri rahatça yapabileceğimden eminim, sadece bu sınava bu konulara çalışmadığım için yapamadım. Eğer ki derslerini görür alırsam rahatça yaparım diye düşünüyorm
-
arkadaşın yorumu : tecavüze uğramış garı gibiyim :))