29 Ekim Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

Atatürk'e laf eden ve bunun için ahı gitmiş vahı kalmış giderkende milletin ocağına incir ağacı dikip de gitmiş , hasta adam olmuş , ingiliz mandasının kucağına oturmuş , dönmelerin devşirmelerin sarayoğlanlarının osmanlısını  , zamanında ecdadımız robot bile yapıyordu gibi saçma sapan iddialarla büyütmeye çalışan gerizekalılara sadece şunu sormak gerek "Türk müsün?"

Yıkıntıdan , hezimetten senin gibi şuursuzlar nefes alsın diye "bağımsız bir ulus devlet" yaratan ve bunu yaparken kendi çıkarına metelik talep etmeyen varis bile bırakıp gitmeden çekip giden lideri küçülteye çalışırken sadece daha da tiksinçleşiyorsunuz  sanki balkan savaşını Atatürk çıkardı , viyana bozgununa Atatürk neden oldu , plevne de kanının son damlasına kadar direnen osman paşayı terk edip kaçan Atatürk idi. bunlar senin halifenin devşirme padişahlarının harem oğlanlarının eseri olan yıkımlardı bilmem ne kadar toprağı kaybetmemizin nedeni sanki milliyetçi olmak ve milletini savunan Atatürk gibi liderler idi. Osmanlının gücü sınır boyunda oluk oluk akıtılan Türklerin kanından başka bir şey değildi ne uleması ne halifesi ne saraydolması senin bir dönüm toprak fethetmeni sağlayamadı. Bir Türk devletinden Türkleri dışlayan ve ezen bambaşka birşeye dönüştü ve biz Türkler açısından halifesinnde padişahınında haremininde aşarının da öşerininde  alayının siktir olup gitmesi bayramlarla kutlanacak bir hadiseye dönüştü.

Kendini türk olarak görmeyen kansızlar elbetteki 29 ekimi kutlamayacak , onlar çünkü yahudi ermeni sırp devşirmelerinin saray cariyelerinin evlatları damat feritlerin , vahdettin gibi döneklerin piçleri veyahut kürt sait gibi ingiliz köpeklerinin oğlanları . onlar için 29 ekim Türk milletinden yedikleri acıklı şamarın yıldönümü ve yas günüdür , kutlanması ise kendi ecdadları kabul ettikleri kanı bozukların aşşağılanmasından başka bir şey değildir.

Her zaman belirttiğim gibi bu bir siyasi - dini çatışma değil , biz ve onlar sorunudur.

konpiye cevap : arkadaşım , türk evladı olup kendini yetiştirmiş bu memlekete vergi veren dürüst insanlarla 10 çocuklu kuyruklu kürdü , cahil cühala yobaz köpeğini nasıl bir tutayım bunu zaten yazdıklarında kendin belirtmişin. cahil olduğunu söylemek aşağılamaksa evet cahiller ayrıca senin peygamberin demiyormuyudu "hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu?" bana kalsa bu böcekleri diri diri gömerdim ama sen yine yat kalk Atatürk e dua et böyle birşey yapmayı seçmediğinden dolayı. Sizin gibilerin eline fırsat geçtiğinde Türk kelimesinden de neslinden de eser bırakmayacağınızı şu yazdıklarınızdan bile açıkça anlayabiliyoruz.

@XzXz Yine Açmışın Ağzını Yummuşun Gözünü, Yahu Arkadaşım Çalış Seninde Olsun.. Milletin Nedir Böyle Çocuğuna Laf Söylüyor Sataşıyorsun.. Senin Irkın İnsan Irkıdır.. Bunu Sakın Unutma. Biz Türkiyede Türkçe Konuşuruz.. Bu Dille Anlaşırız. Seviyormuyuz Seviyoruz.. Sen Ve Senin Gibiler Siktir Ederler Korkusundanda değil, Candan Sevdiğimiz İçin, Bizim Olduğu İçin Seviyoruz.. Sen Sen Ol, Milletin Ocağına, Atasına, Babasına, Yavrusuna, İnancına Dil Uzatma.. Beğenmiyor Olabilirsin Ama Sana Yakışan Ona Dil Uzatmak Olmamalıdır...

Irkçılık Ediyorsan et.. Bu Senin Seçimin, Ama Her Şeyden Önce Sende Bir İnsan Kabilesi Üyesi Olduğunu Sakın Ama Sakın Unutma.! Seni Anlamakda Bazen Zorlanıyorum.

Ayrıca Ben Kendimi Hiç Bir Irkın Evladı Olarak Görmüyorum... Türkçe Ve Kürtçe Konuşmasını Bilen, Azda İngilizce Konuşabilen Bir İnsan Oğluyum. Bende Böyle Yaşamayı Seviyorum Buda Benim Seçimim... Sen Beğenmiyor Olabilirsin. Ben Beğeniyorum Asıl Önemli Olanda Bu.!

ShockMan tarafından 29/Eki/12 21:46 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

Atatürk'e laf eden ve bunun için ahı gitmiş vahı kalmış giderkende milletin ocağına incir ağacı dikip de gitmiş , hasta adam olmuş , ingiliz mandasının kucağına oturmuş , dönmelerin devşirmelerin sarayoğlanlarının osmanlısını  , zamanında ecdadımız robot bile yapıyordu gibi saçma sapan iddialarla büyütmeye çalışan gerizekalılara sadece şunu sormak gerek "Türk müsün?"

Yıkıntıdan , hezimetten senin gibi şuursuzlar nefes alsın diye "bağımsız bir ulus devlet" yaratan ve bunu yaparken kendi çıkarına metelik talep etmeyen varis bile bırakıp gitmeden çekip giden lideri küçülteye çalışırken sadece daha da tiksinçleşiyorsunuz  sanki balkan savaşını Atatürk çıkardı , viyana bozgununa Atatürk neden oldu , plevne de kanının son damlasına kadar direnen osman paşayı terk edip kaçan Atatürk idi. bunlar senin halifenin devşirme padişahlarının harem oğlanlarının eseri olan yıkımlardı bilmem ne kadar toprağı kaybetmemizin nedeni sanki milliyetçi olmak ve milletini savunan Atatürk gibi liderler idi. Osmanlının gücü sınır boyunda oluk oluk akıtılan Türklerin kanından başka bir şey değildi ne uleması ne halifesi ne saraydolması senin bir dönüm toprak fethetmeni sağlayamadı. Bir Türk devletinden Türkleri dışlayan ve ezen bambaşka birşeye dönüştü ve biz Türkler açısından halifesinnde padişahınında haremininde aşarının da öşerininde  alayının siktir olup gitmesi bayramlarla kutlanacak bir hadiseye dönüştü.

Kendini türk olarak görmeyen kansızlar elbetteki 29 ekimi kutlamayacak , onlar çünkü yahudi ermeni sırp devşirmelerinin saray cariyelerinin evlatları damat feritlerin , vahdettin gibi döneklerin piçleri veyahut kürt sait gibi ingiliz köpeklerinin oğlanları . onlar için 29 ekim Türk milletinden yedikleri acıklı şamarın yıldönümü ve yas günüdür , kutlanması ise kendi ecdadları kabul ettikleri kanı bozukların aşşağılanmasından başka bir şey değildir.Her zaman belirttiğim gibi bu bir siyasi - dini çatışma değil , biz ve onlar sorunudur.konpiye cevap : arkadaşım , türk evladı olup kendini yetiştirmiş bu memlekete vergi veren dürüst insanlarla 10 çocuklu kuyruklu kürdü , cahil cühala yobaz köpeğini nasıl bir tutayım bunu zaten yazdıklarında kendin belirtmişin. cahil olduğunu söylemek aşağılamaksa evet cahiller ayrıca senin peygamberin demiyormuyudu "hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu?" bana kalsa bu böcekleri diri diri gömerdim ama sen yine yat kalk Atatürk e dua et böyle birşey yapmayı seçmediğinden dolayı. Sizin gibilerin eline fırsat geçtiğinde Türk kelimesinden de neslinden de eser bırakmayacağınızı şu yazdıklarınızdan bile açıkça anlayabiliyoruz.

@XzXz Yine Açmışın Ağzını Yummuşun Gözünü, Yahu Arkadaşım Çalış Seninde Olsun.. Milletin Nedir Böyle Çocuğuna Laf Söylüyor Sataşıyorsun.. Senin Irkın İnsan Irkıdır.. Bunu Sakın Unutma. Biz Türkiyede Türkçe Konuşuruz.. Bu Dille Anlaşırız. Seviyormuyuz Seviyoruz.. Sen Ve Senin Gibiler Siktir Ederler Korkusundanda değil, Candan Sevdiğimiz İçin, Bizim Olduğu İçin Seviyoruz.. Sen Sen Ol, Milletin Ocağına, Atasına, Babasına, Yavrusuna, İnancına Dil Uzatma.. Beğenmiyor Olabilirsin Ama Sana Yakışan Ona Dil Uzatmak Olmamalıdır...

Irkçılık Ediyorsan et.. Bu Senin Seçimin, Ama Her Şeyden Önce Sende Bir İnsan Kabilesi Üyesi Olduğunu Sakın Ama Sakın Unutma.! Seni Anlamakda Bazen Zorlanıyorum.

Ayrıca Ben Kendimi Hiç Bir Irkın Evladı Olarak Görmüyorum... Türkçe Ve Kürtçe Konuşmasını Bilen, Azda İngilizce Konuşabilen Bir İnsan Oğluyum. Bende Böyle Yaşamayı Seviyorum Buda Benim Seçimim... Sen Beğenmiyor Olabilirsin. Ben Beğeniyorum Asıl Önemli Olanda Bu.!

Hocam xzxz gibiler bu halkı karıştırmak isteyen birer provakatör. en azından açtığı başlığa bak hizaye gel.. çok görme... :)

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

duyarlı bir millet değiliz ...  herkes gücün yanında olmak istiyor.  güç hükümette ise doğru yada yanlış farketmez inancına sahip bir milletiz.

bizde eline güç geçiren seçmenini dinlemez.

oy verende vermeyende güce karşı çıkmak istemez .

değişik bir milletiz vesselam .

Temel adalettir .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

29 ekim CUMHURİYET BAYRAMI'nı avcılarda çoşkuyla yaşadık...hadi durdursalardı ya onbinleri...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Eminönündeydim, (Boğazı yıktı adamlar gösteriyle nerdeyse toz duman havai fişekler silsilesi)

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    cracker bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    xzxz bunu yazdı

Kendini türk olarak görmeyen kansızlar elbetteki 29 ekimi kutlamayacak , onlar çünkü yahudi ermeni sırp devşirmelerinin saray cariyelerinin evlatları damat feritlerin , vahdettin gibi döneklerin piçleri veyahut kürt sait gibi ingiliz köpeklerinin oğlanları . onlar için 29 ekim Türk milletinden yedikleri acıklı şamarın yıldönümü ve yas günüdür , kutlanması ise kendi ecdadları kabul ettikleri kanı bozukların aşşağılanmasından başka bir şey değildir.Her zaman belirttiğim gibi bu bir siyasi - dini çatışma değil , biz ve onlar sorunudur.konpiye cevap : arkadaşım , türk evladı olup kendini yetiştirmiş bu memlekete vergi veren dürüst insanlarla 10 çocuklu kuyruklu kürdü , cahil cühala yobaz köpeğini nasıl bir tutayım bunu zaten yazdıklarında kendin belirtmişin. cahil olduğunu söylemek aşağılamaksa evet cahiller ayrıca senin peygamberin demiyormuyudu "hiç bilen ile bilmeyen bir olur mu?" bana kalsa bu böcekleri diri diri gömerdim ama sen yine yat kalk Atatürk e dua et böyle birşey yapmayı seçmediğinden dolayı. Sizin gibilerin eline fırsat geçtiğinde Türk kelimesinden de neslinden de eser bırakmayacağınızı şu yazdıklarınızdan bile açıkça anlayabiliyoruz.

Hocam xzxz gibiler bu halkı karıştırmak isteyen birer provakatör. en azından açtığı başlığa bak hizaye gel.. çok görme... :)

Yok Ben Provakatörlüğüne Bir Şey Demiyorum, Kendisini Böylede Severim.. Ama Her Şeyde de Bir Çizgi Vardır.. İnsanları İncitmeden, Kırmadan Söylem Türetmek Gerekmektedir... Tahribatta Böyle Kimselerin Olması Zenginliktir... Her Kes Benimle Aynı Düşünmek Zorunda Değil Nihayetinde.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

bu millete bu yasak sökmez

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bazen kelimeler cümleler değilde resimler anlatır herşeyi...

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    yarasaadam bunu yazdı

bu millete bu yasak sökmez

Söker Hocam Söker, Bi Daha İddiaya Girerimki, Yine 8 Milyara Malolsada Bana, Bu Sefer Seçimleri Alamayacak Bunlar..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Ankara daki yürüyüş için soruşturma başlatımışlar bide :) her yerde zaten mobese dolu, ordan böle kurbanlık seçer gibi seçip seçip çağırırlar artık :)

.
Toplam Hit: 15126 Toplam Mesaj: 108