29 Ekim Yasaklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    konpi bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı

konpi bunu yazdı

Ordu göreve, derken kinaye yapmıştım. Ama sen harbi faşist çıktın. Allah korusun ama hadi diyelim çoğunluk güneydoğu özerk olsun dedi olmak zorunda. Adı üstünde demokrasi. Halk ne derse o olur. 

5-6 yıl önce en çok orduya güvenirim diyordu halk, şimdi sorsak? Halkın istediği olmaz, belirli bir kesim halkı yönlendirir. Demokrasi adına ülkenin parçalanmasını veya Irak gibi bir bok çukuru haline gelmesini izlemenin adı koyunluktur.

Yok ya daha neler! Siz faşistsiniz işte böyle. Cumhuriyet, demokrası falan palavra. Ne zaman ki birileri gelip sizi kök saldığınız koltuklardan söküp atacak olsa cumhuriyetin arkasına sığındınız. 

O zaman 8 çocuk doğuran ve 8 çocukdan 1 tanesi bile doktor,mühendis olamayan.Ülkeye şuana kadar ağaç dahi dikmemiş halklar ülkeyi bölsün öle mi diyorsun?

:) Hemen bi tepeden bakmalar, ayrımcılık hemen eksik olur mu tabii? Sizin genel karakteriniz bu hocam. Halka tepeden bakıyorsunuz. 8 çocuk doğuran, tahsil görmemiş, nerede oturup kalkacağını bilmeyen insanları küçük görüyorsunuz. Etiket sizin için önemli olan. İsminin başında Dr. olsun Dt. olsun buna saygı duyuyorsunuz. Yazık.

edit

Kendimi yormaya tartismayi uzatmaya gerek yok.Sacma sapan insanlar var.

u235 tarafından 24/Eki/12 17:38 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

konudaki cogu mesajı noktası virgülüne kadar okudum.

mesaj yazmayacaktım normalde, cünkü bu tip konularda karsı karsıya gelebilecegim adamların nickini ve neler yazacaklarını ezberledim ben.

en azından ne oldugu belirsiz sikiklerin adını soyadını büyük harfle yazarken, Atatürk'ü kücük harfle yazan sik kafalıların bu forumda takılması beni rahatsız ediyor. yine de yapacak bir sey yok, tahribat iste.

o yüzden bu konulardan mümkün mertebe uzak durmaya calısıyorum ama biraz saygı be kardesim, biraz saygı.

tamam sevmiyorsun Atatürk'ü, O sana göre sarhos, savasa girip yalandan yere (?!) bircok askerimizin sehit düsmesine neden oldu vs vs.

yine de tayyip'e, fethullah'a duydugunuz saygının yarısını bari gösterin, öldürmezler sizi.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı

mesaj yazmayacaktım normalde, cünkü bu tip konularda karsı karsıya gelebilecegim adamların nickini ve neler yazacaklarını ezberledim ben.

en azından ne oldugu belirsiz sikiklerin adını soyadını büyük harfle yazarken, Atatürk'ü kücük harfle yazan sik kafalıların bu forumda takılması beni rahatsız ediyor. yine de yapacak bir sey yok, tahribat iste.

o yüzden bu konulardan mümkün mertebe uzak durmaya calısıyorum ama biraz saygı be kardesim, biraz saygı.

tamam sevmiyorsun Atatürk'ü, O sana göre sarhos, savasa girip yalandan yere (?!) bircok askerimizin sehit düsmesine neden oldu vs vs.

yine de tayyip'e, fethullah'a duydugunuz saygının yarısını bari gösterin, öldürmezler sizi.

Bana göre bu ülkede yaşayan birinin Atatürk'ü sevmeme gibi bir şansı yok. Hangi millet ülkesini kurtaran adamı sevmez? Düşünsene hala arap harfleriyle yazı yazdığımızı, bilişim asla bu kadar ilerleyemezdi Türkiye'de.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    student bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı

yıllarca Atatürke cumhuriyete ve devrimlere düşmanlığını ve akepenin bokuna kurban olayım gibi postlarında belli ediyorsunda onun için.
    yemişim akep yi. anaplar dyp ler onlar bunlar hepsi gelip geçici.
    29 Ekim 23 Nisan 19 Mayıs 30 Ağustos gibi Bu ülkenin değerlerini silmek isteyen akepenin içerden aslında düşmanca tavır aldıkları belli...o kutlama yorumları hikaye...eğer gerçekçi olsalardı yasak getirmezlerdi bütün bayramlara...izmir düşmandan kurtulmuş kutlama tören vs yapılacak adam ankaradan mesaj yolluyor bayrak kutlaması yasak diye...hangi ülkede kendi ülkesinin bayrağıyla kutlamasına yasak getirilebilir ???

yıllar sonra sizinde sesinizi kesecek bir hükümet çıktığında görüşeceğiz...

'' yıllarca Atatürke cumhuriyete ve devrimlere düşmanlığını''  böyle bir tane mesajımı göstersene ,

nerede Atatürk düşmanlığı yaptığım bir mesaj var ?

her postunda belli ediyorsun...akepenin bknu yiyim diyen sensin. Dinimizi kullanıp sömürmesine ses çıkarmayan Allahın adını anıp insanları sömürmesine göz yuman sensin... başımızdakilerin Atatürkün devrimlerini kaldırırken destekleyen sensin. Atatürk resimlerini kamu binalarından kaldırılmasına sessiz kalmasana işine geliyorsa ??? Atatürkü savunsana işine geliyorsa Atatürkün dediklerine söylemlerine destek versene nerde hani hiçbir postunda göremedik aksine belirttiğin postlarda görünen köy klavuz istemiyor zaten işine gelmeyince post göstersene diyorsun...içinde bi an önce Atatürk kelimesi komple yasaklansın diyecek kadar arsızlaşmış bir his var ve bu gerçek ben biliyorum aylarca yıllarca burda izliyorum görüyorum.

29 Ekime dokunma kutsaldır Halkın bayramıdır diyebilirmisiniz ? 23 Nisana dokunma Çocuklar için armağan edilmiş dokunma diyebilirmisiniz ? 19 Mayıs Gençlerindir dokunma diyebilirmisiniz ? 30 Ağustos bu halkın Zaferidir dokunma diyebilir misiniz ? diyemezsiniz...
    CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLAMA YASAĞI GETİRENLER, KURTULUŞ SAVAŞINI KİME KARŞI VERDİYSEK ONLARDIR..
    BUNDA ŞAŞILACAK BİR ŞEY YOK ! İŞGAL ALTINDAYIZ. DOĞASI GEREĞİ MİLYONLARCA İNSANIN BİR ARAYA GELİP MEYDANLARDA TOPLANDIKTAN SONRA ALLAH ALLAH ALLAH DİYEREK MECLİSİ BASIP TEPELERİNE İNDİRECEĞİNDEN KORKABİLİRLER..
    KORKSUNLAR ZATEN !O BİRGÜN MUTLAKA OLACAK !

AYAĞINIZI BASTIĞINIZ YERDE DEVLET SİZSİNİZ ! HABERİNİZ OLSUN !

kaugusuz , bak mesajımda sana ne sormuşum ;  '' 

'' yıllarca Atatürke cumhuriyete ve devrimlere düşmanlığını''  böyle bir tane mesajımı göstersene ,

nerede Atatürk düşmanlığı yaptığım bir mesaj var ? '

Atatürk düşmanlığı yaptığım mesajımı gösterebildin mi ?  yok .

İşin gücün  burada Ak Partiye ve ona oy verenlere hakaret etmek. Boş boş sallamak.

Zorla Ak Partiye oy verenleri Atatürk düşmanı yapınca eline ne geçecek ?

Biraz düşün ... Ak Partiye oy verenler  % 47  olduğuna göre , bu milletin % 47 si Atatürk düşmanı mı ?  değil  , demek ki   , Ak Partililere  Atatürk düşmanı diye saldırman  sadece senin kafandaki  Ak Parti düşmanlığını saplantısının bi sonucu .

Akıllı ol , insanları zorla Atatürk düşmanı yapmaya çalışma...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    konpi bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    konpi bunu yazdı
    Balyoz99 bunu yazdı

konpi bunu yazdı

Ordu göreve, derken kinaye yapmıştım. Ama sen harbi faşist çıktın. Allah korusun ama hadi diyelim çoğunluk güneydoğu özerk olsun dedi olmak zorunda. Adı üstünde demokrasi. Halk ne derse o olur. 

5-6 yıl önce en çok orduya güvenirim diyordu halk, şimdi sorsak? Halkın istediği olmaz, belirli bir kesim halkı yönlendirir. Demokrasi adına ülkenin parçalanmasını veya Irak gibi bir bok çukuru haline gelmesini izlemenin adı koyunluktur.

Yok ya daha neler! Siz faşistsiniz işte böyle. Cumhuriyet, demokrası falan palavra. Ne zaman ki birileri gelip sizi kök saldığınız koltuklardan söküp atacak olsa cumhuriyetin arkasına sığındınız. 

O zaman 8 çocuk doğuran ve 8 çocukdan 1 tanesi bile doktor,mühendis olamayan.Ülkeye şuana kadar ağaç dahi dikmemiş halklar ülkeyi bölsün öle mi diyorsun?

:) Hemen bi tepeden bakmalar, ayrımcılık hemen eksik olur mu tabii? Sizin genel karakteriniz bu hocam. Halka tepeden bakıyorsunuz. 8 çocuk doğuran, tahsil görmemiş, nerede oturup kalkacağını bilmeyen insanları küçük görüyorsunuz. Etiket sizin için önemli olan. İsminin başında Dr. olsun Dt. olsun buna saygı duyuyorsunuz. Yazık.

O adamın demek istediğini anlamamışsın. Kimseyi küçük vs görmüyoruz. İçinde ezilmiş duygusunu taşıyan ama dışarı belli etmemeye çalışan bunun getirisi ile de etrafa aç köpek gibi saldıran kürtlerden bahsetmiş o adam. Sizin derdiniz ne anlamadık. İnsan bu kadar salak işte. Kürtler şimdi Türklerin içinde yaşadıkları için birbirlerine bağlılar. Ama bilmiyorlar ki eğer ayrı bir devlette yaşasalar bunların hepsinin değişeceğini. Aynı Türkler gibi.. Eskiden atalarımız da böyle birbirine bağlıydı ama sonra noldu böle olduk işte. Onlarda öyle olacak. Şimdi ezilmiş duygusu var onlarda o yüzden böyleler. Geçen bir siteye denk geldim hacklenmiş ve ne olursa olsun sosyalizmi savunacağız yazılmış. İşte insan böyledir. Ezildiğinde veya kendini ezilmiş hissettiğinde hemen *insanlık*tan bahseder. Herkes eşit olsun der. İnan o kadar komikki bunlar.

pesimistic tarafından 24/Eki/12 18:06 tarihinde düzenlenmiştir

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

Sözüm bu tarz başlıklar açanlara.. Ne oldu şimdi , 29 Ekim Yasaklandımı? :)

Bu tarz saptırarak haber başlığı yazanların amaçlarını iyi öğrenin işte.  Amaçları sadece provakatörlük ve halkı birbirine girdirmek. İçimizde bunlar gibiler varken, Dış mihraklara bile gerek yok.

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

sadece "sonuç önemli" diyorum ve susuyorum. her türlü eylem gösteri vs de provakatör olur , bunu herkes bilir. Bugün kü yürüyüşün provakatörüde "devlet" idi. oraya polis dikip barikat koymanın ne manası vardı? yok alternatif olmaz oyk şu olmaz bu olmaz. tamamen yapılacak şey 9da orda toplanılsa en geç 10:30 da ordan hareket edilip yürünecekti. oraya 3-5 polis koyup kapatmak provakatörlükten başka  bi'şey değildi. Kaldıki katılımın bu kadar olacağını düşünmemiş olsa gerekler ki yeterli poliside götürmemişler. yoksa koysunlar oraya 5bin polis, sittin sene geçemezdik ordan :)  biber gazı oalylarını tv de izleyip "müstehaktır" diyen arkadaşlar keşke bugün orada olsalardıda, polisin biber gazı sıkmaya nasıl hevesli olduunu bi görselerdi. ortada daha doğru düzgün bi sebep bile yokken, bi anda malın birinin biber gazını salmasıyla bok ettiler günü. ne öyle bi küfür ne başka bi olumsuz hareket yoktu polise karşı, bir cümle bile duymadım olduğum yerde, ki aramda 1 metre felan vardı polisle. ama gördük insanlıklarını, en önde yaşlıların çoğunlukta olduğunuda göre göre salladılar biber gazlarını. bugün meydanlardaki devletin polisimi polis devletimi anlayamadık. sadece diyorum ki, umarım bu insanlara haksız yere bu kadar eziyet edenlerin çocuklarıda aynı muameleyi görürler.

Evet belki sayıca azdık, milyon insan olması gerekirdi orda, evet kendi şovunu yapmaya çalışan gruplarda oldu(her eylemde olduğu gibi) , acıdır ki şu an bizler bu ülkede azınlık durumda da olabilir, Gençliğe Hitabe'de ki gibi memleketin bütün kaleleri zaptedilmişte olabilir, tüm kurumlar yandaş doluda oalbilir, ama hesaba katmadıkları bi'şey var. O, sayılarına çok güvendikleri badem bıyıklı kamu kadroları, o kadar korkak ki, yarın başka bi ideollojiyle bir güç belirse badem bıyıklarını anında yıldız sakala bile çevirebilecek zihniyetteler. Ve yine bişeyleri unutuyolar ki , bu kalabalık bugün olduğu gibi yarında olacak , onlar hergün takım değüiştirirken. 

Kısacası, bugün gördük ki , emniyet güçlerinin hakaten hiç işleri güçleri yok ve sırf birileri gaaza gelip bi yanlış yapsınlarda olay çıksın haberlere şöyle şöyle yansıtalım diye yol kapattılar. ha s.ke s.ke açılmadı mı? orasıda ayrı bi olay :) 

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Evet. Yasak gelmiş - geçmiştir! Herşey ortada ! Buda hükümete kapak olsun!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cecenya
    cecenya's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı

Bana göre bu ülkede yaşayan birinin Atatürk'ü sevmeme gibi bir şansı yok. Hangi millet ülkesini kurtaran adamı sevmez? Düşünsene hala arap harfleriyle yazı yazdığımızı, bilişim asla bu kadar ilerleyemezdi Türkiye'de.

yani fatih54 sana helal olsun konuyu ne güzel bağlamıssın sanki konuyla cok ilintili alkış tutuyorum biz uzaya cıktıkta haberimizmi yoktu?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Nedir bu diktatörlük bilim ve teknoloji çağında yoksa bizmi cahiliye dönemini yaşıyoruz.neden kutsallardan bu kadar korkuyorsunuz bu bayrama karşı olan bu zihniyet dini bayramlarıda karşısına alıyor çünkü halkının bayramlarına saldırıyorsun.bu yahudi memurluğu sizi tarihe süpürecek çekeceksiniz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 15107 Toplam Mesaj: 108