45 Kripto Uzmanı Şifreyi Çözemedi. Devlet Pes Etti
-
Ratbat bunu yazdı
şifreleme türü neymiş ki rsa ile şifrelendiği ne malum?
http://tr.wikipedia.org/wiki/Sezar_%C5%9Fifrelemesi
Sezar ile şifrelenmiş :)
Şaka bir yana, benim tahminim bu yöndeydi ondan paylaştım. AES256bit de olabilir ama sonuçta bu ülkede kıramayacakları şeyler işte...
-
Mürit Tugberk yapabilir herhal :)
-
Türkiyeyi ve Türk insanını ne sanıyorsunuz da şaşırıyor veya esefleniyorsunuz?
Fatih tarafından 22/Şub/13 15:58 tarihinde düzenlenmiştir -
Arkadaşlar bu tarz şifreleri kırmanın tek yolu Rubber-Hose methodudur.
Türk polisi bunu iyi yapar.
http://news.cnet.com/8301-13739_3-10069776-46.html
-
student bunu yazdı
şifreyi bilen birisi vardır örgütte mutlaka , bence onu öttürmek daha kısa sürer :))
Aklıma şu fıkra geldi :)
İstihbarat teşkiltları arasında yarışma yapılıyormuş. Finale KGB(şimdi FSB), CIA, MOSSAD ve MİT kalmış. Demişlerki ormana bir zürafa sakladık kim önce getirirse o birinci olacak. CIA gitmiş 2 saat sonra zürafa ile gelmiş, KGB gitmiş 1,5 saat sonra gelmiş, MOSSAD gitmiş 1 saat sonra zürafa ile gelmiş. MİT gitmiş yarım saat sonra FİL ile gelmişler ama filin kafa göz yarılmış.
- Adamlar yahu bu fil demişler.
Fil hemen atılmış.
- Anamı ****sinler ben zürafayım.
-
Ben diyecektim. Ama bu sefer rubber-hose değil orspnun damına kızgın mil soksunlar, böylece cryptanalysis terminolojisine yeni bir kavram kazandırmış oluruz. "Hot-stick cryptanalysis"
-
Dijital Kale~ Dan Brown :)
-
Fbi'da android'in şifresini kıramadıklarını söylemişti(şu kilidi açmak için çizilen şekil adı ne bilmiyorum :P ).
Bu durumda emniyet fbi ile cia'dan dahamı güçlü :P Bizimkiler en azından database şifresini kıramıyo fbi güvenlik kodunu kıramıyo :P
Düz mantığa göre bu çıkar.
Ülkenizi bu kadarda kötülemeyin,evet yeterli sayıda teknik adam yok,ama birçok alanında çok iyi kişiler var ülkede.
-
pcdoktor636 bunu yazdı
Fbi'da android'in şifresini kıramadıklarını söylemişti(şu kilidi açmak için çizilen şekil adı ne bilmiyorum :P ).
Bu durumda emniyet fbi ile cia'dan dahamı güçlü :P Bizimkiler en azından database şifresini kıramıyo fbi güvenlik kodunu kıramıyo :P
Ülkenizi bu kadarda kötülemeyin,evet yeterli sayıda teknik adam yok,ama birçok alanında çok iyi kişiler var ülkede.
çünkü bi süre sonra telefonu kitleyip gmail hesabı ile oturum açmanı istiyor :D
iş oraya gittiği için kıramıyorlar :D güvenlik kodunu aşan bi olay.
gerçi hoş şuan bunu kullanıyorum , kırılabilir mi :P
-
BarisYigit bunu yazdıpcdoktor636 bunu yazdı
çünkü bi süre sonra telefonu kitleyip gmail hesabı ile oturum açmanı istiyor :D
iş oraya gittiği için kıramıyorlar :D güvenlik kodunu aşan bi olay.
Lulzsec gmail'i hacklemişti fbi'da araya enişte oğlu falan sokar şifreyi alır sorun olmaz yani :D