folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Sene Napcam Ben Burda ?

5 Sene Napcam Ben Burda ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Müridler okumaya bosna herseğe gittim. Fakat çıkıyorum dışarı yemekler farkı dinler farklı diller farklı kültürler farklı içine giriyim diyorum giremiyorum, çıkıyım diyorum çıkamıyorum. Millet unut türkiyeyi diyo ama 20 senedir beni ben yapan herşey orda nası unuturum ? Hergün sik gbi kahvaltı yapıyorum yumurta yemeyi özledim amk Hergün ders çalışmaktan quiz de okul 1. si oldum kafayı yemeden bişeyler önerin..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

İnsan kabullendikden sonra her türlü ortama uyum sağlar dert etme alışacaksın.

Askerlikde öyledir.ilk başta hayatın bitti sanırsın sonra farkında olmadan alışırsın

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    göte giren şemsiye açılmaz, daha yenisin diye öyle, alışınca güzel, tatlı gelcek merak etme.Sadece sabırlı ol, karı kız yok mu orda takıl
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

5 senedir azerbaycanda lisans okuyan birisi olarak şunu diyorum

Çok büyük ünilere gitmiyosanız, Gerçekten süper zeka değilseniz, yüksek lisansa bişi demem fakat lisans okumak için yurt dışına giden adam salaktır.

Daha dur hiç bişi yaşamadın sen..

5 sene boyunca daha neler çekeceksin..

Bu dediklerin ilk gidiş psikolojisi onlar sana sonrada hava su gelecek salakmışım bunlara alışamamışım diyeceksin daha ne sıkıntıların olacak..

Bu arada evet türkiye yi unut.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bırrak üniyi geri gel,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bırrak üniyi geri gel,

öle deme la... 

hacı yaparsın merak etme... farz etki arkanda biz varız... ortam garı kız ayakları falan gözelleşecek merak etme...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

amacin ne hoca neden gittigine bagli ? baban gonderdiyse ne istiyorsan onu yap ama bi hedef ugruna gittiysen `salak` diyen arkadaslari takma.herkesin salakligi kendine bu dunyada,

edit: ...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cordelian bunu yazdı:

amacin ne hoca neden gittigine bagli ? baban gonderdiyse ne istiyorsan onu yap ama bi hedef ugruna gittiysen `salak` diyen arkadaslari takma.herkesin salakligi kendine bu dunyada,

bu arada turkiyeyi unut diyenler yuzunde zaten ulke bu duruma geldi.herkes unutmayip kendini bi bok zannedip ulkesine donmemezlik yapmasaydi gor bakalim o zaman.

herkes çok biliyo diyorumda inanmıyolar.

Ben salaklık konusunda hala kendimle hemfikirim ayrıda türkiye yi unut diyenler yüzünde şöyle oldu böyle oldu klişeleri

Bari gittin dil öğren üniyi okuda çektiklerin VE ÇEKECEKLERİN bi işe yarasın

Ha türkiyeyi unut konusuna gelirsek

sen biliyomusun burda bile uyum sağlayamayanların intahar ettiğini ??

sen biliyomusun insanların prikolojilerinin bozulduğunu ??

bi bok bilmeden konuşursunuz.

yurt dışında okuyonan çalışıyosan türkiyeyi unutacaksın orayı öğreneceksin yeni şeylere uyum sağlayacaksın ASİMİLE OL DEMEDİK

neyse ağzı olan konuşuyo bi bok bilmeden.

Ben bu konudan çıkar girip okudukça dahada sinirlenecez gece gece

2-3 seneye anlarsın. Kolay gelsin şimdiden.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

iLLuMiNaTi bunu yazdı:

cordelian bunu yazdı:

bu arada turkiyeyi unut diyenler yuzunde zaten ulke bu duruma geldi.herkes unutmayip kendini bi bok zannedip ulkesine donmemezlik yapmasaydi gor bakalim o zaman.

herkes çok biliyo diyorumda inanmıyolar.

Ben salaklık konusunda hala kendimle hemfikirim ayrıda türkiye yi unut diyenler yüzünde şöyle oldu böyle oldu klişeleri

Bari gittin dil öğren üniyi okuda çektiklerin VE ÇEKECEKLERİN bi işe yarasın

Ha türkiyeyi unut konusuna gelirsek

sen biliyomusun burda bile uyum sağlayamayanların intahar ettiğini ??

sen biliyomusun insanların prikolojilerinin bozulduğunu ??

bi bok bilmeden konuşursunuz.

yurt dışında okuyonan çalışıyosan türkiyeyi unutacaksın orayı öğreneceksin yeni şeylere uyum sağlayacaksın ASİMİLE OL DEMEDİK

neyse ağzı olan konuşuyo bi bok bilmeden.

Ben bu konudan çıkar girip okudukça dahada sinirlenecez gece gece

2-3 seneye anlarsın. Kolay gelsin şimdiden.

birsey demedik zaten.millete salak demeye gerek yok herkesin ipi kendine.uzatma.adamin unutup unutmamasida birseyi degistirmez.AMAC onemli guzel kardeism.belli bi hedefe dogru yuruyorsa zaten susar adamin kendisi bence.ama ooolesine yasiyorsa zaten hersey zor gelir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

zaman en büyük ilaç hacı bi kaç aya alışırsın

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O bu değil, Illuminatiye katılıyorum.Şu anda polonyada okuyorum ve psikolojisi bozuluyor insanın.Dert üstüne dert yağıyor.Syasam bitiremem herhalde.

https://t.me/pump_upp
Toplam Hit: 7046 Toplam Mesaj: 55