5 Sene Napcam Ben Burda ?
-
hemen bi kız ayarla kendine
-
Bizim buradaki üniversitede yaklaşık 6-7 tane kenyadan gelme elemanlar var. Şimdi tamamen farklıyız onlarla. Adamlar geleneksel kıyafetleriyle dolanıyorlar vallahi benden de iyi türkçe konuşuyorlar. Onlar alışmış demek ki. :D Yani insan herşeye alışır. Olumsuz düşünürsen herşey olumsuz olur. Biraz olumlu düşün bence ben olsam öyle yapardım. Geçtik ki memleketinden başka şehire gidenler psikolojik sorun çekiyor sen ülkeni bırakmış gitmişsin e doğal yani bunlar olmazsa zaten problem vardır.
-
bosnada ki kızlara asıl unutursun hocam onlar şimdi sarı sarı civciv gibidirler
-
pars50 bunu yazdı:
-----------------------------
bosnada ki kızlara asıl unutursun hocam onlar şimdi sarı sarı civciv gibidirler
-----------------------------
kız iyidir,sarısı daha makbuldür.zamanla alışırsın aga. TBT var arkanda daha ne
-
alışırsın
-
Bitane manita yap bak nasıl geçiyo zaman
-
napıcam ben dersen 2 senen.Hadi alışayım dersen 1 senen var hocam.Bende kıbrıstan nefret ediyordum şimdi seviyourm.
Bir süre sonra yersiz yurtsuz olacaksın.
Türkiye'ye gittiğinde orayı, oraya gittiğinde Türkiye'yi özleyeceksin ama hiç bir yerde rahat edemeyeceksin.Sonra orda rahat edeceksin ama hiç bir yeri benimsemeyeceksin.
-
bende yurt dısında okuyorum hacı...bu iş sevme meselesi.bi arkadaşım vardı yurt dışına cıkmak içinölüyordu cıkamamıştı..bu sana baglı.ben cok mutluyum burda..kurulu düzenim var şu var bu var..herşey bende bitiyor.canımın istediğini yapıorm.ama en öncelikli işin bi kız bulmak olsun..
-
zamanla dostum, şu an sadece alışlanlıklarından koptuğun için zorlanıyorsun, habitat değiştirmişsin yani kolay mı ? Ama bosna güzeldir, yani hayatını heryerde yaşarsın ki bu bir fırsat. Benim hep şikayet ettiğim mevzuyu aşıyorsun mesela, hepimiz memuruz, sik kadar dünyalarımız var ve bu küçük dünyalarımızı bile yaşayamadan ölüyoruz. Çoğu insan mahallesinden bile çıkmıyor on yıllarca. Sen başka memleket görmüşsün mis gibi. Kültür şokunu atlatmak için işte gitmeden 1-2 ay önce oranın tarihini coğrafyasını biraz öğrenecektin ama geç değil şimdi öğrenebilirsin, başla orayı okumaya. Ben olsam bosnada şimdi hiç böyle bir konu göremezdin. Biz türkiyedeki insanlar şu an yıldırım mahallesi ile idare ediyoruz, sen bosnaya bok atıyon ayıp değilmi :D
-
Hangi şehirdesin ? Sarajevo mu?