folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 5 Sene Napcam Ben Burda ?

5 Sene Napcam Ben Burda ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_jaguar
    the_jaguar's avatar
    Erkek

hemen bi kız ayarla kendine 

dalımızı kıranın ağacını kökünden sökeriz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Bizim buradaki üniversitede yaklaşık 6-7 tane kenyadan gelme elemanlar var. Şimdi tamamen farklıyız onlarla. Adamlar geleneksel kıyafetleriyle dolanıyorlar vallahi benden de iyi türkçe konuşuyorlar. Onlar alışmış demek ki. :D Yani insan herşeye alışır. Olumsuz düşünürsen herşey olumsuz olur. Biraz olumlu düşün bence ben olsam öyle yapardım. Geçtik ki memleketinden başka şehire gidenler psikolojik sorun çekiyor sen ülkeni bırakmış gitmişsin e doğal yani bunlar olmazsa zaten problem vardır.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pars50
    pars50's avatar
    Erkek

bosnada ki kızlara asıl unutursun hocam onlar şimdi sarı sarı civciv gibidirler

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

pars50 bunu yazdı:
    -----------------------------

bosnada ki kızlara asıl unutursun hocam onlar şimdi sarı sarı civciv gibidirler

-----------------------------
    kız iyidir,sarısı daha makbuldür.

zamanla alışırsın aga. TBT var arkanda daha ne

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alışırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bitane manita yap bak nasıl geçiyo zaman

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

napıcam ben dersen 2 senen.Hadi alışayım dersen 1 senen var hocam.Bende kıbrıstan nefret ediyordum şimdi seviyourm.

Bir süre sonra yersiz yurtsuz olacaksın.

Türkiye'ye gittiğinde orayı, oraya gittiğinde Türkiye'yi özleyeceksin ama hiç bir yerde rahat edemeyeceksin.Sonra orda rahat edeceksin ama hiç bir yeri benimsemeyeceksin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bende yurt dısında okuyorum hacı...bu iş sevme meselesi.bi arkadaşım vardı yurt dışına cıkmak içinölüyordu cıkamamıştı..bu sana baglı.ben cok mutluyum burda..kurulu düzenim var şu var bu var..herşey bende bitiyor.canımın istediğini yapıorm.ama en öncelikli işin bi kız bulmak olsun..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

zamanla dostum, şu an sadece alışlanlıklarından koptuğun için zorlanıyorsun, habitat değiştirmişsin yani kolay mı ? Ama bosna güzeldir, yani hayatını heryerde yaşarsın ki bu bir fırsat. Benim hep şikayet ettiğim mevzuyu aşıyorsun mesela, hepimiz memuruz, sik kadar dünyalarımız var ve bu küçük dünyalarımızı bile yaşayamadan ölüyoruz. Çoğu insan mahallesinden bile çıkmıyor on yıllarca. Sen başka memleket görmüşsün mis gibi. Kültür şokunu atlatmak için işte gitmeden 1-2 ay önce oranın tarihini coğrafyasını biraz öğrenecektin ama geç değil şimdi öğrenebilirsin, başla orayı okumaya. Ben olsam bosnada şimdi hiç böyle bir konu göremezdin. Biz türkiyedeki insanlar şu an yıldırım mahallesi ile idare ediyoruz, sen bosnaya bok atıyon ayıp değilmi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosnaK
    BosnaK's avatar
    Erkek

Hangi şehirdesin ? Sarajevo mu?

Toplam Hit: 7048 Toplam Mesaj: 55