folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

ne mirası lan 2k botum var diyordu kredikartı bırakmamış göründüğü kadarıyla hayırlı olsun kardeş :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

0 ayarında 2. el al. 0 alma

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

@yunus hoca 0 şart alayım şöyle 2-3 sene masrafsız süreyim.

@Wine hoca 2k botun üzerine ne botlar geldi şuan 1.5k var alacaksan güzellik yaparım :P

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nomm
    Nomm's avatar
    Erkek

SEAT LEON 2.0 TDI CR FR (210 bg dizel) 10000 tl kredi ile alırsın

veya

İBİZA CUPRA 1.4 TSI DSG (180 bg benzinli) kredisiz alırsın

yada benim gibi beklersin hocam seneye kadar 

MİNİ COOPER S 1.6 JOHN COOPER WORKS GP (218 bg benzinli) alırsın kafan rahat eder sıfırları 115.000 tl 

yada spor ve aile arabası motor biraz öne planda olsun istiyorsan, borusan otomotive yada türevlerine git 

MİNİ COOPER S COUNTRYMAN ALL FOUR4 (218 bg benzinli) sürekli 4 çeker aile arabası her yolda gider şeklinde olur 4 kapı 

bu arabanın 2. elleri çok temiz oluyor neden dersen genelde kızlar alıyor bu arabayı 4 çeker yerden yüksek rahatlık ve hız arayanlar bir süre sonra sarmıyor çünkü aile arabası konseptinde ve satıyorlar piyasada çok bulursun 15000-25000 km kullanılmış 2.el countryman all four4

Bende seneye araba alıcam aklımda arabalar bunlar olduğundan çok araştırmıştım direk bunları ön plana çıkardım ayrıca Scirocco R bu sene yenilenecek diye duydum yeni kasasını bekliyorum.;

Leon 2.0 TDI CR FR (210 bg)

Ibiza Cupra 1.4 TSI (180 bg)

Mini Cooper S 1.6 John Cooper Works GP (218 bg)

Scirocco 2.0 TSI R (255 bg) Ekstra VW'nın arabayı almadan orjinal yarış konsept chipli istersen 6000 euro ek fiyat biçiyorlar araç oluyor (280 bg) daha ekstra da sana bağlı katalizör egzoz vs 300 bg kadar çıkartabilirsin. 

Aganta Burina Burinata
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Bide Vatandaş Aglıyor Para Yok Diye Benzin Pahalı Diye 50 bin tl iyi para verilir mi o para arabaya

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek

Yeni sport astraların hayranı olarak destekçinim:D şimdiden hayırlı olsun ama volvo 2013 s60 ve V40 a da bakmanı öneririm:)

Bir var,Bir yok..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    erick bunu yazdı

Yeni sport astraların hayranı olarak destekçinim:D şimdiden hayırlı olsun ama volvo 2013 s60 ve V40 a da bakmanı öneririm:)

Yorumlarınız için teşekkürler herkese seat leon scirocco vs bunları eledim volvo düsünüyordum da hoca cok pahalı tamı tamına 50bin tl param var ve 1 tl daha üstüne veremem.Bu şu yüzdendir astra sport çok hoşuma gitti yani aslında onu alacam gibi de ne biliyim belki beni cezbeder diye düşünüyorum başka arabalar ama yok kısmet hayırlısı allah herkesin kalbine göre versin :D

Ignorance is bliss.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erick
    erick's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    erick bunu yazdı

Yorumlarınız için teşekkürler herkese seat leon scirocco vs bunları eledim volvo düsünüyordum da hoca cok pahalı tamı tamına 50bin tl param var ve 1 tl daha üstüne veremem.Bu şu yüzdendir astra sport çok hoşuma gitti yani aslında onu alacam gibi de ne biliyim belki beni cezbeder diye düşünüyorum başka arabalar ama yok kısmet hayırlısı allah herkesin kalbine göre versin :D

Yalan yok valla senin durumunda olsam bende aynı tercihi yapardım:D ama yani imkan varsa belki dedim çünkü kasa olarak onlarda fena değildi. Bence sen bildiğin yoldan şaşma belki ileride senin tecrübenden faydalanırız:p inşallah bize de kısmet olursa tabi.

Bir var,Bir yok..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

mini cooper

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
Toplam Hit: 7445 Toplam Mesaj: 63