50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.
-
http://www.ttcustomchoppers.com
burdan bakardım -
ne mirası lan 2k botum var diyordu kredikartı bırakmamış göründüğü kadarıyla hayırlı olsun kardeş :D
-
0 ayarında 2. el al. 0 alma
-
@yunus hoca 0 şart alayım şöyle 2-3 sene masrafsız süreyim.
@Wine hoca 2k botun üzerine ne botlar geldi şuan 1.5k var alacaksan güzellik yaparım :P
-
SEAT LEON 2.0 TDI CR FR (210 bg dizel) 10000 tl kredi ile alırsın
veya
İBİZA CUPRA 1.4 TSI DSG (180 bg benzinli) kredisiz alırsın
yada benim gibi beklersin hocam seneye kadar
MİNİ COOPER S 1.6 JOHN COOPER WORKS GP (218 bg benzinli) alırsın kafan rahat eder sıfırları 115.000 tl
yada spor ve aile arabası motor biraz öne planda olsun istiyorsan, borusan otomotive yada türevlerine git
MİNİ COOPER S COUNTRYMAN ALL FOUR4 (218 bg benzinli) sürekli 4 çeker aile arabası her yolda gider şeklinde olur 4 kapı
bu arabanın 2. elleri çok temiz oluyor neden dersen genelde kızlar alıyor bu arabayı 4 çeker yerden yüksek rahatlık ve hız arayanlar bir süre sonra sarmıyor çünkü aile arabası konseptinde ve satıyorlar piyasada çok bulursun 15000-25000 km kullanılmış 2.el countryman all four4
Bende seneye araba alıcam aklımda arabalar bunlar olduğundan çok araştırmıştım direk bunları ön plana çıkardım ayrıca Scirocco R bu sene yenilenecek diye duydum yeni kasasını bekliyorum.;
Leon 2.0 TDI CR FR (210 bg)
Ibiza Cupra 1.4 TSI (180 bg)
Mini Cooper S 1.6 John Cooper Works GP (218 bg)
Scirocco 2.0 TSI R (255 bg) Ekstra VW'nın arabayı almadan orjinal yarış konsept chipli istersen 6000 euro ek fiyat biçiyorlar araç oluyor (280 bg) daha ekstra da sana bağlı katalizör egzoz vs 300 bg kadar çıkartabilirsin.
-
Bide Vatandaş Aglıyor Para Yok Diye Benzin Pahalı Diye 50 bin tl iyi para verilir mi o para arabaya
-
Yeni sport astraların hayranı olarak destekçinim:D şimdiden hayırlı olsun ama volvo 2013 s60 ve V40 a da bakmanı öneririm:)
-
erick bunu yazdı
Yeni sport astraların hayranı olarak destekçinim:D şimdiden hayırlı olsun ama volvo 2013 s60 ve V40 a da bakmanı öneririm:)
Yorumlarınız için teşekkürler herkese seat leon scirocco vs bunları eledim volvo düsünüyordum da hoca cok pahalı tamı tamına 50bin tl param var ve 1 tl daha üstüne veremem.Bu şu yüzdendir astra sport çok hoşuma gitti yani aslında onu alacam gibi de ne biliyim belki beni cezbeder diye düşünüyorum başka arabalar ama yok kısmet hayırlısı allah herkesin kalbine göre versin :D
-
Schwarz bunu yazdıerick bunu yazdı
Yorumlarınız için teşekkürler herkese seat leon scirocco vs bunları eledim volvo düsünüyordum da hoca cok pahalı tamı tamına 50bin tl param var ve 1 tl daha üstüne veremem.Bu şu yüzdendir astra sport çok hoşuma gitti yani aslında onu alacam gibi de ne biliyim belki beni cezbeder diye düşünüyorum başka arabalar ama yok kısmet hayırlısı allah herkesin kalbine göre versin :D
Yalan yok valla senin durumunda olsam bende aynı tercihi yapardım:D ama yani imkan varsa belki dedim çünkü kasa olarak onlarda fena değildi. Bence sen bildiğin yoldan şaşma belki ileride senin tecrübenden faydalanırız:p inşallah bize de kısmet olursa tabi.
-
mini cooper