folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

2002 opel astra bulup tüp taktırırım.

Kalan parayı da hatunla yerim

Dentist tarafından 01/Ağu/13 23:03 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qertenqelex
    qertenqelex's avatar
    Erkek

benzine kuvvetin yeterse honda civic den başka düşünme 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Yeni civic al fabrika çıkışlı LPG'li 6 yıl garantili 

hondanın hiçbi arabasının lpglisi yok ama hondadan onaylı lpg takma durumu var. bizde civic 2008 var. kağıtlara göre şehir içi 9 şehir dışı 4.5 yakıyor ama sanki daha az yakıyormuş gibi geliyor bana. öyle çok bişey koymadan geziyoz. tabi ihtiyaçlarla da ilgili olabilir bilmiyom ama hemen hergün kullanıyoz yarım saat bir saat. deli gibi gezcem diyosan zaten dizel alıcan. az yakan benzinli araba varsa da kağıt gibi bi arabadır göçer bi kazada.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı

hondanın hiçbi arabasının lpglisi yok ama hondadan onaylı lpg takma durumu var. bizde civic 2008 var. kağıtlara göre şehir içi 9 şehir dışı 4.5 yakıyor ama sanki daha az yakıyormuş gibi geliyor bana. öyle çok bişey koymadan geziyoz. tabi ihtiyaçlarla da ilgili olabilir bilmiyom ama hemen hergün kullanıyoz yarım saat bir saat. deli gibi gezcem diyosan zaten dizel alıcan. az yakan benzinli araba varsa da kağıt gibi bi arabadır göçer bi kazada.

Yok hocam öyle deli gibi gezme durumu yok işte dediğim gibi yazdan yaza köye gitme durumu var onun harici arabayı hergun kullanamam bile belki dukkana gidip gelirken :D hani yaksında çok yakmasın ortasını bulalım :D

Ignorance is bliss.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

bir saniye düşünmem gider ww SCİROCCO  alırdım 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı

O senin dediğin FD6 kasalardaydı BRC'yi honda kendi servislerinde garanti kapsamında takıyodu.

Yeni FB7 kasalarda 2013 modelinde fabrikada takılı olarak çıkıyor opsiyon olarak benzin yada benzin-lpg seceneğiyle

Dizel kadar az yakmaz ama dizel kadarda masraf çıkarmaz hatta hiç masraf çıkarmaz gibi bişey yağını suyunu koy yeter

motorları canavar gibi sorunsuz şanzımanları tık demez sorun çıkaranını duymadım bugune kadar ee fabrika çıkışlı LPG'de var

ister spor kullan ister aile arabası olarak kullan hem emmeye hem gömmeye geliyo yanı 

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-sedan şuraya bi göz gezdir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

hocam masraf olmasın diyon muayenesi olan güzel bi araç alınabilir neden öyle diyosun..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı

O senin dediğin FD6 kasalardaydı BRC'yi honda kendi servislerinde garanti kapsamında takıyodu.

Yeni FB7 kasalarda 2013 modelinde fabrikada takılı olarak çıkıyor opsiyon olarak benzin yada benzin-lpg seceneğiyle

Dizel kadar az yakmaz ama dizel kadarda masraf çıkarmaz hatta hiç masraf çıkarmaz gibi bişey yağını suyunu koy yeter

motorları canavar gibi sorunsuz şanzımanları tık demez sorun çıkaranını duymadım bugune kadar ee fabrika çıkışlı LPG'de var

ister spor kullan ister aile arabası olarak kullan hem emmeye hem gömmeye geliyo yanı 

http://www.honda.com.tr/SeriesPrices.aspx?series=civic-sedan şuraya bi göz gezdir

bilmiyodum hocam. daha geçen sene bayideki eleman artizlik yapmıştı hiçbi araç lpgli değil tarzımız bu gibisinden şimdi gidip kestaneyi çizdirdin mi diyesim var :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek

s1000rr

nessaj tarafından 02/Ağu/13 00:09 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xbrite
    xbrite's avatar
    Erkek

Bence VolksWagen .::SCİROCCO::.

http://binekarac.vw.com.tr/scirocco-main.aspx?gclid=CJWMpKGo3bgCFRMPtAod3kYASQ

Hakikat ve Sadakat
Toplam Hit: 7447 Toplam Mesaj: 63