folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder 50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

50Bin Tlniz Var Hangi Aracı Alırdınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek

Monifoltlu şahin alırım gerisini yerim temiizz.

İmza nasıl atılıyor ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

al sen tüp taktırırsın :P

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

çok yakmasın diyosan benzinden uzak durucaksın.piyasasını bılmıyorum ama ben golf yada c'eed tercih ederdim 

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

2 nci el benzinli + LPG li  2010 veya 2011 model  focus alırdım. tahminen 29000. veya 30.000 tl ye bulursun.

kalanınıda yerdim..

türkiyedeki yollar - trafik  o kadar para harcamaya değmez..

50.000 Tl lik araba aldı müşterimiz  2 nci gün civi ile kapıya arabanı s... yim yazmışlar.. 2 haftya sonrada birisi gelmiş arkadan çarpmış. hadi bakalım.. değer kaybını sen söyle.

2 nci el araba al dediğim gibi bin gitsin.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bico
    Bico's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    tolgaStain bunu yazdı

Bana 50 bin lira miras kalsa araba almam :) eve girerim daha mantıklı.

Bilmiyorum evin varmı kendine ait ama ev olmadan araba almak saçma gibi geliyo bana bilmem ne kadar katılırsınız.Şöyle sağlam bi ikinci el araba alırsın 20 25 bine diğer yarısını at banka o para ilerde daha çok lazım olacak.

Hocam allaha şükür evimde var dukkanımda bir tek araba eksikdi ikinci el dusunuyordum 20 25 bin tl böyle bir fırsat gelıncede arabayla değerlendırmek istedim :D

Bazı arkadaşlar 50bin tl çok para değil demiş ama herkesi aynı kefeye koymaya gerek yok .Olan var olmayan var ;)

Çok şükür. Hocam illaki araba alıcam diyorsan eğer honda ve toyotalara bak çok sağlam araçlar. Alırsan bu iki markadan al diğerlerine bakma bile.Bi arkadaş sirocco önermiş bak oda olabilir siroccoda iyi + hava basarsın:) 'Da ben sirocco ların çok yakacağını düşünüyorum.Tabi kullanmış olandan , daha detaylı bilgi sahibi olanlara danışacaksın. Alacağın araba içine siner umarım (:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

2 nci el benzinli + LPG li  2010 veya 2011 model  focus alırdım. tahminen 29000. veya 30.000 tl ye bulursun.

kalanınıda yerdim..

50.000 Tl lik araba aldı müşterimiz  2 nci gün civi ile kapıya arabanı s... yim yazmışlar.. 2 haftya sonrada birisi gelmiş arkadan çarpmış. hadi bakalım.. değer kaybını sen söyle.

Yok hocam 0 düşünüyorum yani ilk arabam olacak herkes işte 2.ci el falan diyorda ben direk büyük oynayıp 0 alacam.Araba garaj arabası olacak 7/24 garajda yani o konuda sıkıntı yok şükür bi kere alayım beni baya götürsün :D

scirocco yakar hocam 1.4 araba ama benzini içer  silip süpürür çok şekil olmayalım bırak :D

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek

Renault'un 1.6 ve daha düşük(az yaksın) motora sahip araçlarını alırdım; çünkü parçaları ucuz, parçası kolay bulunur, sorunundan anlayan adam çok ve elinden rahat çıkartırsın. Önceki arabamız Opel'di parçaları çok pahalı.  

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    Schwarz bunu yazdı
    THT2005 bunu yazdı

kalanınıda yerdim..

Yok hocam 0 düşünüyorum yani ilk arabam olacak herkes işte 2.ci el falan diyorda ben direk büyük oynayıp 0 alacam.Araba garaj arabası olacak 7/24 garajda yani o konuda sıkıntı yok şükür bi kere alayım beni baya götürsün :D

scirocco yakar hocam 1.4 araba ama benzini içer  silip süpürür çok şekil olmayalım bırak :D

vallaha kardeş ben 0 telefon aldığımda bile kullanmaya kıyamıyorum :D sen arabayı nasıl kullancan al abinin dediği gibi lpgli bak keyfine: d geri kalanıylada ruslarla alem ypa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pawlow
    Pawlow's avatar
    Erkek

kia ceed concept plus 1.6 dizel

kia sportage 1.6 benzin lpg şart

opel insignia 1.6 turbo benzin lpg şart 

2007-08 316 - 116 120d

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzengil
    uzengil's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

al sen tüp taktırırsın :P

İyi fikir bence bi düşün dostum :) Şaka bi yana hız yapmak istemiyorsan Chevrolet Spark'ı bir düşün 0.8 1.0 1.2 motorları var

ama benim en sevdiğim Fiat Stilo 1.4 Active hem çok yakmaz hızlı ve komforludur.

İmza nasıl atılıyor ?
Toplam Hit: 7465 Toplam Mesaj: 63