6 Yıl Boyunca Her Gün Resmini Çeken Adam :|
-
yeni makina alıdm bende ve benimde aklımdaydı her sabah yüz yıkadıktan sonra çekmek gibi dahada gaza geldim
-
akıl parayla deil ya :\
-
dikka eddiyseniz gözleri hep aynı bakıyo hiç kafası sağ yada sola gitmemiş yani 6 yıl boyunca kafasını aynı düzeyde nasıl tutabilirki?
-
bende bi filmde gormustum adam her gun sabah 08.00 de caddenın fotografını cekıodu buda onn gbı bısı ^^
-
modifiyeci447 bunu yazdı:
-----------------------------
dikka eddiyseniz gözleri hep aynı bakıyo hiç kafası sağ yada sola gitmemiş yani 6 yıl boyunca kafasını aynı düzeyde nasıl tutabilirki?
-----------------------------adamın kafası güzelmiş demekki :P
-
bende çocuğum olursa böle bi düşüncem var :) 6 yıl değilsede bi süre hergün resmini çekmeyi planlıyorum (:
-
adamın ruhsal veya zihinsel yapısı hakkında bişey diyemem ama uzun saç kısa saçına göre daha çok yakışıyor bunu söyleyebilirim
-
güzel fikir sakallı halide daha karizma
-
namaz kıl desen zoruna gider :..
-
aslında bence güzel bişey şahsen bende fotoğraf çekmeyi manyaklık derecesinde seven bi insan olarak pek bi farkli karşılamıyorum çünkü elimde makinam dolasirken kendimi olsn gördüğüm bazı güzel olayları olsun çekmeyi ve onlari saklmayı çok severim :) Ayrıca Adama gelirsek.. Adam 6 sene boyunca kendi değişimini gün gün takip etmiş olabilir vs vs.. illaki takip ettiği bişi vardır eğer böyle birşey yapmayı seçtiyse :)
Toplam Hit: 5120 Toplam Mesaj: 30