folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Amblemi Ve Masonlar

Akp Amblemi Ve Masonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

yuff   bea . yakıştırma yapcaksan birazda mantıklı ol.çocuklar bile güler buna. tek kelime ile çüşş.  masonizmin anasını belliyorlar adamlar ellerindeki kurumlarla ciyak ciyak bağırıyor.  şu yakıştırmaya çocuklar olsa güler.

tübitaka filan üye olsanıza yaw. güzel proje çıkarıyorsunuz maşallah.

Temel adalettir .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

yuff bea . yakıştırma yapcaksan birazda mantıklı ol.çocuklar bile güler buna. tek kelime ile çüşş. masonizmin anasını belliyorlar adamlar ellerindeki kurumlarla ciyak ciyak bağırıyor. şu yakıştırmaya çocuklar olsa güler.

tübitaka filan üye olsanıza yaw. güzel proje çıkarıyorsunuz maşallah.

haklisin su soyledigine cocuklar bile guler :)

akp siyonizme ve masonlara savas acmis destekcisi kim bu savasda ? 

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

İnsanın pc başında canı sıkılınca kafası durur ve oturan organları element üretir :) Bakın türk bayrağındaki yıldızları ters çevirelim bikaç tane daha ekleyelim birazda çizgi..Aaa amerikan bayrağı çıktı. Acaba ne var bu işin içinde?. Ampüldeki tel "ki edison bulmuştur fena da yapmamıştır" bunları duysaydı bu buluşu yok ederdi herhalde :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SawIV
    SawIV's avatar
    Erkek

:D akpnin ruhu kime girdiysen çııık :D

Kime girdin aq :D her bi boku senden biliyolar :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

arkadaşım sen o zaman İslam dinin içerisinde neler olduğunu hangi kavramlar geçtiğini bilmiyosun AKP yi desteklemiyorum ama islamiyetin içerisinde bulunan 8 as kavramları birbirinde barındıran bir amblem o. senin bu verdiğin teorem ile o zaman islamiyet musevilikten yoğun derecede etkilenmiş diyebiliriz bu sonuca çıkarki tam tersi kavramlar neredeyse.. ayrıca kim devşirme değilim diyebilirki ? çok nadir.. çoğu türk vatandaşının soyu devşirmeye dayanıyor bu bir gerçek ondan ona göre yaşayalım kendimizi paranoyalara sürüklemeyelim :)

NOT : ayrıca bu AKP binası ilk yapıldığında konuşulmuştu forumda ve bir arkadaşımız çok güzel açıklamıştı her bir ok un ne oludğunu 

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

benim degindigim konu resimle alakasi yoktur ama

akp nin yaptiklari masonlukla alakasi vardir, vardir diyorum tespitlerim yukarida, yoktur diyenler tespitlerini yazabilir tartisabiliriz... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    SawIV bunu yazdı:

:D akpnin ruhu kime girdiysen çııık :D

Kime girdin aq :D her bi boku senden biliyolar :D

enerji bakanı geçen gün gaz dan bahsetti  sakın usame bin laden osurmuş olmasın? hani biri osursa onuda akp den biliyorlarya o bakımdan söyleyeyim dedimde.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:

benim degindigim konu resimle alakasi yoktur ama

akp nin yaptiklari masonlukla alakasi vardir, vardir diyorum tespitlerim yukarida, yoktur diyenler tespitlerini yazabilir tartisabiliriz... 

bazen tartışmak için "dediğim dedik çaldığım düdük" zihniyeti dışına çıkman gerekir. bu seçimlerde %47 idi diyorsanki %47 nin %25 saf ozaman eyvallah. ama gelecek seçimlerde akp%51 olunca çoğul un kararına saygı göstereceğin bile meçhulken ben seninle nasıl tartışacağım? ekonomine bak yatırıma bak tsk ile hükümetin uyumuna bak... bnlar sana bir şey anlatmıyorken ben sana ne anlatacağım? akp yi rejim düşmanı olarak görmekten vazgeçin. ha diyorlarsa kısa kısa kesik kesik tozsuz dumansız vede kansız e yine eyvallah , demiyormuyuz çoğula uyarız diye? önce karar verin ,önceki mesajımdada yazıdm akp neci? mason mu? şeriatçımı? topçumu tankçımı? senin yapacağım tek şey şu an herşeyin iyi gidip gitmediğini takip etmek. sen merak etme bir şeriatçıda vatanını sever bir kominist te vatanını sever, bir allahsız ateist te vatanını sever. bizdeki mevcut sistem varken ne şeriat gelebilir ne komünizm gelebilir ... bir gün şeriatçı olsan bile şeriatın bu durumda hayal olduğunu ,gençliğin batı etkisi altında kaldığını mini etek başörtüsü arasında gidip geldiğini, şeriatın irana geldiği şekilde gelmeyeceğini ,ve halkımızın iran halkı gibi kendisine kurşun sıkan askere karanfiller uzatmayacağını göreceksin. aş kendini muhalefetinde bir şerefi ve namusu olmalı.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

erkan07 ben muhalefet yapiyorum ne demek muhalefetin bir serefi namusu olmali, haddini asan kelimeler sarfetme.

benim yazdigim soyledigim cumlelerden hangisi yalan, bi tane yalanlayabilecegin kelime cumle bulabilecekmisin bastan sona ara bakalim.  

Allah diyen adamlarin yaptiklari icraatlara bak,

oglu kizi ihya oldu, soydular, yandaslarina ihale verdiler, kadrolastilar.

bumu adalet bumu kalkinma ? kime adalet kime kalkinma ?

hakimleri savcilari bile mulakatla alacaklar kendi yandaslari hakim savci olacak. hani oy vermeyen kesimede saygililardi ? 

imamdan mudur oluyor, hoca dan basdanisman oluyor,

yandassan ihale alabiliyorsun, degilsen istersen dunyanin en guzel isini yapiyor ol bi bok alamiyorsun.

amerika ya yanas, israile yanas, onlar icin dua ediyorum de, israil terorden cok cekti diyerek filistinlileri terorist say, sonra filistin bizim dostumuz de,

apo ya sayin de, sehite kelle de, sonra pkk yi bitirecegiz diye teskere vermek icin sirf ordu basarisiz olsun diye kisi bekle teskereyi ver, vermeden once amerika ile gorus israil ile gorus onlardan izin al,

sonra cik biz bagimsiz bir ulkeyiz de, sonra cik %47 cogunluguz bize ayak uydurun de,

hersey iyi gidiyor. dis borc kac kat artti? zam oranlari ne ? issizlik orani ne ? halk niye aciz gecinemiyoruz diye bagiriyor ?

akp den sonra kimler zengin oldu, kimler daha fakirlesti ?

adaletli sekilde kimle kalkindi

YANDASLARI ADALETLI SEKILDE KALKINDIRMA PARTISI 

Toplam Hit: 34357 Toplam Mesaj: 90