folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Akp Amblemi Ve Masonlar

Akp Amblemi Ve Masonlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar bu resimlerin geyik amacıyla yapıldığını hala anlayamamış olmanız beni gerçekten endişelendiriyor.Bilemiyorum sizin gibi eğitimli arkadaşlar neyin ciddi neyin geyik amaçlı olduğunu anlayamıyorken , nasıl olucakta neyin iyi neyin kötü olduğunu ayıracak gerçekten şaşırıyorum.

Burada amaç akpyi karalamak değil biraz insanları düşündürmekti bu yüzden konuyu derin konulara açtım.Geyik bölümünde sadece gülüp geçerdiniz fakat burada gerçekten istediğim etkiyi almış oldum.

bu arada underzero , tartışırken tartıştığın adama yani erkan07 ye dikkat et.Çünkü o öyle muhterem bir büyüğümüzdür ki kendisi konfiçyus'u görmüş ve para vererek bilgilerini aktartığınada şahit olmuştur.Ben böyle muhteremlerin arasında konuşarak edepsizlikte yapamam.

O resimler geyik ama underzero'nun söyledikleri gerçek.İsteyen istediği şeye dikkat eder.

[türkiye’nin israil’i ilk tanıyan devlet olmasını sağlayan başbakanın adnan menderes olması.hatta hiç bir geminin taşımadığı yahudi göçmenleri israil’e devlet gemileriyle taşınmasınıda adnan menderis'in sağlamış olması oldukça ilginç ve ironiktir.Adnan Menderes'inde dinci olduğunu unutmamak lazım.]

neden israili tanımış? yada neden tanıması gerekiyordu.

istersen sana  israil ile yapılan en önemli askeri anlaşmaların sayın necmettin erbakan zamanında yapıldığınıda söyleyeyim.

hemen hemen bütün önemli anlaşmalarda erbakanın imzası vardır. antalya manavgat çayından akan suyun satılması olayıda vardır ... hemde balıklarıyla birlikte.

önemli olan imzayı atan kuruluşmudur ? yoksa attıran kuruluşmudur? yaşını bilmiyorum ama umarın neye işaret ettiğimi anlamışsındır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    ismailca bunu yazdı:

şehite kelle demiş... kelle askeri bir terimdir bizim thm ( taktik hareket merkezi)albayıda dredi kelle verdikmi diye yada kaç kelle aldık diye.e bizde öyle derdik falanca birlik 5 kelle vermiş yada 3 kelle almış diye.

--------------------------------------

bizde askerlik yaptık.. burada ki pek çok kimsede yapmişdir.göreve operasyona gittik bizlerde. eğer böyle bir sözun olduğunu duysak bilirdik işitirdik duyardık. bi yerinden uydurma. tamam diyelim ki böyle bi olay var..

o zamanlarda Rte nin statüsü neydi? bu sözleri söylediğinde. askerliği kantinci olarak yapmiş olan bi bi gotoş. bunu söyleye bilirmi? insan olan insan bunu  söyleye bilirmi? tasvip edebilir mi?

askerliği yapan müridler söylesin a.k. şehide kelle dediklerini duyanlar varmı a.k.

benim bunu ispatlamam için önce senin  insan olduğunu ispatlaman gerek aslında.4 kelime yazmışsın 5 i küfür.

illede öğrenmek istiyorsan bitane 14.mekanize tugayı özel kobra bölüğü askeri bul ve sor. tertibim olmasına dikkat et 95 96 da operasyonlara katılan olsun mümkünse.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    ismailca bunu yazdı:

şehite kelle demiş... kelle askeri bir terimdir bizim thm ( taktik hareket merkezi)albayıda dredi kelle verdikmi diye yada kaç kelle aldık diye.e bizde öyle derdik falanca birlik 5 kelle vermiş yada 3 kelle almış diye.

--------------------------------------

bizde askerlik yaptık.. burada ki pek çok kimsede yapmişdir.göreve operasyona gittik bizlerde. eğer böyle bir sözun olduğunu duysak bilirdik işitirdik duyardık. bi yerinden uydurma. tamam diyelim ki böyle bi olay var..

o zamanlarda Rte nin statüsü neydi? bu sözleri söylediğinde. askerliği kantinci olarak yapmiş olan bi bi gotoş. bunu söyleye bilirmi? insan olan insan bunu  söyleye bilirmi? tasvip edebilir mi?

askerliği yapan müridler söylesin a.k. şehide kelle dediklerini duyanlar varmı a.k.

benim bunu ispatlamam için önce senin  insan olduğunu ispatlaman gerek aslında.4 kelime yazmışsın 5 i küfür.

bana bak tayyip sempatizanı dediklerimde sana karşı bi şey yok üstüne alına bileceğin burada durduk yere  kendine bi laf söyleniyormuş havası yaratmaya çalışma. herkes görüyor zaten ne kadar antipatik bi kişikte olduğunu... burada yazmam bile icap etmez...

ben senin gibisine insan demem direk hayvan derim böyle itham daha yakışı kalır.. ben ne bulucam zibidi.

fantezi yapiyorsun.. atma atma atma...  uzun zaman öncede böyle bir konu açıldu cevap veremeye yemedi bi yerin...

BSG bu sitenin huzuru için derim..

Yakarız Bu Gezegeni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek
    bak ben ne demişim tayyipcin o zamanlarda bu sözü söylediğinde neydi? buna niye cevap veremiyorsun?

Yakarız Bu Gezegeni...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

kervan yürüyor  ....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ismailca
    ismailca's avatar
    Erkek

diller kaçiyor bi yerlere.......

Yakarız Bu Gezegeni...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek
    coca cola^nın allah yok dediğini nasıl anlıyorsunuz... hangi dil,ters mi okuyon merak ettim. söylersen zumzuk :d memnun olurum .

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

Araştırsın bakalım erkan07,nikoteenve bilimum akp bizi bişey yapsa ulvi bir sebebi vardır diyen adamlar.masonlar seçimlerden önce kimin kazanmasını istiyoruz dediler?
    size bundan daha net bir cevap olamaz zaten.yahudi maşası barzani,talabani seçimlerden sonra kuzey ırak için en hayırlısı oldu seçimlerden önce akpnin gelmesi iyi olur dediler.gerçi ne söylesem boş,ciddiye bile almamamız gerek.katıldığım bi nokta bu şerefsizlerin bu ülkeye yön verecekleri ama 2o yıl olmaz.bunlar durduğu sürece 2o yıla Türkiye kalmaz.hadi şimdi gidip kendiniz akp gelmiş geçmiş en iyisi deyip tatmin edin.bunun arkasında tayyitin Türklüğü görmezden gelmesinin hoşunuza gitmesi ve dinle gözünüzü boyamış olması olsun.yakışır :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

sadece insanlarla tartışma kararı  aldım aslında.

senin beni antipatik bulmankadar normal bişey yokki.

ama senin gibiler biryerdede gerekli,neden biliyormusun? akp nin oy potansiyelini arttırmak için. (sana rağmen oyum akp ye değil)

partiler konu değil önce insan diyorum ama anlamıyorsun ..akp ninde deyip gecebilirimde aslında. 

zibidi demişsin antipatik demişsin altta kalmamak adına herşeyi söylemişsin...

neyazıkki terbiyesizliğinle yine altta kalmışsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:
    coca cola^nın allah yok dediğini nasıl anlıyorsunuz... hangi dil,ters mi okuyon merak ettim. söylersen zumzuk :d memnun olurum .

ben bilmiyorum hoca.Evirip çevirip yazının başını kıçına sokuyorlar ahanda allah yok mu ne yazıyormuş.
    Onlara inana adam şimdi inanmıyor.

KArdeşim yahh yaaaa işte böylede olur durum. 

Toplam Hit: 33507 Toplam Mesaj: 90