AKP"Ye Oy = Siyonizme Hizmet
-
şu D-8 muhabbetini bende duydum yaa harika mantıklı geldi geçenlerde amcamın arkadaşları filan gelmişti dükkana çay içip konuşuyorduk , harika bi olaymış ama ilerletememişler işte..
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------israille yaptığı anlaşmaları unutmayınız...askeri savunma işbirliği...
edit: şu adam ne zaman bırakacak konuşmasını merak ediyorum
yaşlandı hala bıkmadı. rezil ediyor kendini
-----------------------------
Burayı okumanı tavsiye ediyorum -
okudum ordan değil ama gizli askeri anlaşma yapılmış. ve öyle gizli yapılmışki milletvekilleri bile bilmemeli diye notlar dahi var.
bu yıla geldik biz bile biliyoruz. ayrıca site adresi filan vermene gerek yok hacı.
benim bildiğim söz: hepsi aynı bktur siyasetçilerin .. gereksizdi site.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------okudum ordan değil ama gizli askeri anlaşma yapılmış. ve öyle gizli yapılmışki milletvekilleri bile bilmemeli diye notlar dahi var.
bu yıla geldik biz bile biliyoruz.
Merak ettim doğrusu şu gizli anlaşmayı. Kaynak varsa gösterirsen sevinirim. -
http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=6016940&tarih=2006-07-21
doğru veya yanlış sana kalmış inanmasanda beni ilgilendirmez
ilgilendiren 23 şubattaki o günlerin durumu ve ardından 28 şubat rejimi olması rejimle bağdaştırmak istemem.ama ters.
diyorum ya hepsi aynı bk. siyaset midemi bulandırmaya başladı ..
haydar baş bile muhalaefet yapıyor ne diyelim artık bu seçimlerin cırtı çıkmış
edit: ayrıca google şu cümleyi yazarsan ''Siyonistlerle ittifak yapmak “Milli Görüş” geleneğidir''
-
ya bı rakın su tayip a.q adam her poku yerken 4 yıldır bagrıyoz kimse duymuyor
simdimi kafanıza dank etti + bu konuları acmayın 2 salak tayipci dunyadan haberi olamayan turkiyede yasadıgını sanan adam geliyor baslıyor tayip ovmeye ben bu adamlara sovıyımı direk dalıyımı cahildir dioz susuyoz sinirlerimizi hoplatıyorlar a.q -
volkan bunu yazdı:
ya bı rakın su tayip a.q adam her poku yerken 4 yıldır bagrıyoz kimse duymuyor
simdimi kafanıza dank etti + bu konuları acmayın 2 salak tayipci dunyadan haberi olamayan turkiyede yasadıgını sanan adam geliyor baslıyor tayip ovmeye ben bu adamlara sovıyımı direk dalıyımı cahildir dioz susuyoz sinirlerimizi hoplatıyorlar a.q
+9876543210Cahil bence iltifat ultra cahil ötesi desen daha doğru olabilir....
Bana en çok koyanda.. Rumların,Barzani,talabinin,Yunanlıların,Rusların,ABd nin BÜTÜN düşmanlarımızın Akp iktidarına delicesine seviniyor olmaları ve bu tempoyla adamlar sevinç göz yaşlarına boğulacaklar akp yeniden iktidara gelirse...
-
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------Arlong bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
acı gercek ama akp barajı rahat bi şekilde gecer.
sadece o kadarmı
-----------------------------inş o kdrla kalcak (:
barajı 3 parti gecerse ki geccek, akp hkümet kuramazz
konu başlıklarındaki adalete hayret ediyorum akparti aleyhine bişey oldumu hemen askının en güzel yerinde kalıyor.ben ve benim gibiler akparti lehine konu açtıkmı anında yok oluyor.ADALETMİ BU?Bu siteyi akpartili mürüdlerde tercih etmişse değerinizi bilin adminler.sol görüşlü olabilirsiniz .bir diğeride başka görüşten olabilir. bırakın herkes ne yazarsa yazsın.bomba tarfi açıktan açığa veriliyorda silinmiyorsa olsun yav bırakın herkes ne yazarsa yazsın.
barajı üç parti geçemezse akp hükümet kuramaz mış.çokmu hoşlanırdın.çok partili hükümet ülkemize lüks geliyor kardeşim.bir tane başarılı koalisyon varmı tarihimizde? akparti olmasında ne olursa olsun diyorsan o ayrı mesele.
-
untouchables bunu yazdı:
BozcaN bunu yazdı:
-----------------------------Arlong bunu yazdı:
TorNaVida bunu yazdı:
acı gercek ama akp barajı rahat bi şekilde gecer.
sadece o kadarmı
-----------------------------inş o kdrla kalcak (:
barajı 3 parti gecerse ki geccek, akp hkümet kuramazz
konu başlıklarındaki adalete hayret ediyorum akparti aleyhine bişey oldumu hemen askının en güzel yerinde kalıyor.ben ve benim gibiler akparti lehine konu açtıkmı anında yok oluyor.ADALETMİ BU?Bu siteyi akpartili mürüdlerde tercih etmişse değerinizi bilin adminler.sol görüşlü olabilirsiniz .bir diğeride başka görüşten olabilir. bırakın herkes ne yazarsa yazsın.bomba tarfi açıktan açığa veriliyorda silinmiyorsa olsun yav bırakın herkes ne yazarsa yazsın.
barajı üç parti geçemezse akp hükümet kuramaz mış.çokmu hoşlanırdın.çok partili hükümet ülkemize lüks geliyor kardeşim.bir tane başarılı koalisyon varmı tarihimizde? akparti olmasında ne olursa olsun diyorsan o ayrı mesele.
-----------------------------Saçmalamışsın Cyber wariorda da bir tane akp alehine konu açmak bak 10saniyede siliyorlar.. Sen burda konu açtığına yada sen veya yandaşlarının Baykala vs. diğerlerine sövebildiğine dua et..
Sol görüşlü olabilirsiniz demişsin vatanı düşünmek vatan hayinlerine karşı mücadele vermek sol görüş mü oluyor illaki ?
Türkiye için,Vatan için artık herkes sağ sol ninemin kızlık zamanında kaldı... sol sağ kalmadı Akpnin bir yararı o zaten bu vatana onu ortadan kaldırdı nasıl mı??
Birbrine ezeli düşman CHP-MHP artık aynı düşnceye sahip nedir bu.. ÜLKEYİ AKP BELASINDAN KORUMAK.. Nokta...
-
bir tv açta izle
sence sırada şimdi hangi ülke
bi pay kaparmısınki şimdi amma dinle;görev bilincin 50 milyona tekabul
iki tane genci joplamak senin için onur gurur
kafanı yorma YÖK
anfilerde her bi talebe çok koyundur
yarattığın o kaygılarla pek somurtur
ülkeninse hali pek soluktur
medyasıyla her siki unutturur
halkın her günü tabiki de umuttur
içimizde tonla muzur