Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
son durumun resmini ne zaman yolluycan hocam :)
-----------------------------son durum ile ilgili bilgi vereyim anne ile yavruları ayrı kaplara ayırdım tekrar sabah uyandığımda anne yavruları kovalıyordu :) anne şu anda ayrı bi kapta öfkeli öfkeli geziyor yavrularda her biri bi taşın altında saklanıyor birazdan resim eklerim
-
hocam resimleri gördüğüm akşam uyuyamadım yeminlen kabus görüp durdum varya çok kötü oldum
-
proxy bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
son durumun resmini ne zaman yolluycan hocam :)
-----------------------------son durum ile ilgili bilgi vereyim anne ile yavruları ayrı kaplara ayırdım tekrar sabah uyandığımda anne yavruları kovalıyordu :) anne şu anda ayrı bi kapta öfkeli öfkeli geziyor yavrularda her biri bi taşın altında saklanıyor birazdan resim eklerim
-----------------------------bekliyoruz hocam. video koysan da olur. yok demeyiz yani :)
-
video net çıkmayabilir size makro resimler çektim
yavrular taşların altında saklandıkları için gözükmüyorlar tek tük bi kaç tane var dışarda onların resmini çektim

buda anne akrebin son hali

buda özel yetiştirmek için ayırdığım yavrulardan birinin yakın çekimi

-
Kaçtıklarında nasıl yakalıyorsunuz? Sizi hiç soktularmı?
-
miniklere bak ya nere bulsa girmişler :D
-
Oskar bunu yazdı:
Kaçtıklarında nasıl yakalıyorsunuz? Sizi hiç soktularmı?
-----------------------------kaçtıklarında diyorsunda kaçırmamak lazım kaçıncada ya maşa yada yavru ise pet bardakla yakalıyorum. sokulma meselesine gelince şükür daha o zevki yaşamadım ama 3 gün önce anne tarafınfan sokuluyordum yarım cm ile yırttım :) o mızrak gibi iğne ve olümcül zehirin acısını düşünemiyorum :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hepsi saklanıyor şu anda az önce resim çekmek için baya bi salladım onları çıksınlar poz versinler diye büyüdükçe yaramazlaşıyorlar ablası :)
-
psikolojik bir mazoşist 'den kesitler, severim senin gibileri .
şaka bi yana hocam helal olsun herkes besleyemez böyle .
-
proxy bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hepsi saklanıyor şu anda az önce resim çekmek için baya bi salladım onları çıksınlar poz versinler diye büyüdükçe yaramazlaşıyorlar ablası :)
-----------------------------kıyamam ya haywanda olsa bebek işte korkuo oyy yerim ,)