Akrebim Doğurdu (Resimli )
-
ilk defa akrep yavruları görüyorum a.g ne kadar ihrenc yengec görmüştüm :) Bu arada nasıl doğurdu babaları yokmu :) yoksa düşündüğüm olmasın :):) 7 sene olmuş demek fazla yaşamaz
-
nan bi daa baktımda resimlere, yok yok aynı eve bile giremem bunlarla değil yarım metre yanında yatmak
-
http://www.youtube.com/user/renegadealien#p/u/11/oAulbDJfapw
3 gün önce bi tomar akrebin hepsini yaktım. yine olsa yine yakarım :S
-
harika ya bende evde kendi çapımda doğadan yakaladığım kıytırık böcekleri beslerdim kavanozda ama üstad burdaymış :D
-
trooper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------sen nası kıydın o cana ne şekilde yaratıldığını sen seçebildinmi ki o seçsin o acıyı ona wermeye hakkın yokki senin
-
WarHead bunu yazdı:
ilk defa akrep yavruları görüyorum a.g ne kadar ihrenc yengec görmüştüm :) Bu arada nasıl doğurdu babaları yokmu :) yoksa düşündüğüm olmasın :):) 7 sene olmuş demek fazla yaşamaz
-----------------------------7 yıl değil 7 aydır bende yazmıştım . alt karın kısmında cinsel organı var ordan doğuruyor doğan yavru annenin sırtına çıkıyor
-
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
-----------------------------sen nası kıydın o cana ne şekilde yaratıldığını sen seçebildinmi ki o seçsin o acıyı ona wermeye hakkın yokki senin
-----------------------------benim evimde ne işleri var burası benim evim.
-
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
-----------------------------kınıyorum seni hocam hangi canlı ne sebeple olursa olsun yakılmaz ha öldürürsün o ayrı ama yakmak olacak iş değil yazık....
-
Manyaksın maaan! :D Abi harbiden bu ne ya? Anaaa. Girmem lan o eve. Tek korktuğum şeydir akrep.
-
proxy bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
kınıyorum seni hocam hangi canlı ne sebeple olursa olsun yakılmaz ha öldürürsün o ayrı ama yakmak olacak iş değil yazık....
-----------------------------teker teker yakalayıp öldürme şansım yoktu hangi birini yakalayacam. döktüm kolonyayı yaktım hepsini.