folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Akrebim Doğurdu (Resimli )

Akrebim Doğurdu (Resimli )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bunlar projuvenil yavrular, ilk deri değişimi gerçekleşmemiş yani. O düşen yavruların çoğu ölecek. Ve evet Türkiye'deki iki ölümcül zehri olan akrep türünden biridir. Birincisi bizim apo, sarı akrep yani, ikincisi de bu; kara akrep. 

Edit: Ha resmi büyüttüm de tüymüş lan o sdfsd

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    barcamanu
    barcamanu's avatar
    Erkek

manhyak bunu yazdı:
    -----------------------------

iğrenç aq

Aynen bu ne yahu.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

bana bi çift gonderebilirmısın kavanozda. madem açlık dertleri pek yok. ara sıra sinekle beslerim.?

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Bunlar projuvenil yavrular, ilk deri değişimi gerçekleşmemiş yani. O düşen yavruların çoğu ölecek. Ve evet Türkiye'deki iki ölümcül zehri olan akrep türünden biridir. Birincisi bizim apo, sarı akrep yani, ikincisi de bu; kara akrep.

son derece sağlıklı duruyorlar annelerine ve birbirlerine yem olmasınlar diye 1 2 güne her birini ayrı kaplara koyacam bakalım kaç tanesini hayatta tutabilecem :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

cracker bunu yazdı:

bana bi çift gonderebilirmısın kavanozda. madem açlık dertleri pek yok. ara sıra sinekle beslerim.?

tanımadığım yani daha doğrusu bakabileceğine kanaat getirmediğim hiç kimseye yollamayı düşünmüyorum gider kendini yada birini sokturursun sonra onun vebaline giremem :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

proxy bunu yazdı:

mIzah bunu yazdı:

daha 2 saat once bizim sef garson bir tane akrep oldurdu işte geldim şimdi akrep konusu :)))

edit : hadi 20 tanesi sag kaldı biraz buyudular ne yapcan bunları iyi para ederlermi etselerde işim olmaz amk zaten gerçi

bu işin ticaretini yapmıyorum hocam hobi :) çocukluğumdan beri beslerim ama meraklısına tanesini 50 den satarsın ama ticaretini yapmıyorum 

bende cocuklugumdan beri bir suru sey yaparım bitki beslerlim kopek beslerim kedileri igneni tufekle vururum kusları sapanlarım balıklarla ugrasırım guvercinlere takılırım vs vs ama senin gibi boyle birseye hiç heves etmişligim yoktur kalsın hocam mutluluklar sana :))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yok ya son resimdeki tüyü yavru sandım. Bence bırak kendi hallerinde, yesinler birbirlerini. 

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

resim isterük

..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Yok ya son resimdeki tüyü yavru sandım. Bence bırak kendi hallerinde, yesinler birbirlerini. 

orda bi tüy var alamadım onu hemen saldırıyor büyüğü :) ayrıca elimden geldiğince az kayıpla bakmak istiyorum hatta anne aç kalıp yavrulara çökmesin diye sürekli besliyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

amq bu ne alien gibi aynı :| babam askerdeyken bunların etrafına biraz barut döküp çakmağını yakarmış götü sıkışınca direk iğnesini kafasına sokuyomuş bu :|

Toplam Hit: 56381 Toplam Mesaj: 267