Alın Size Gerçek İnternet Cafe
-
PanxeR bunu yazdı
istanbul the game daha elit bir mekan zaten 350 - 450 etc. kadar pc koyan bir yerde lüks düşer yani

Ayrıca belediye ye göre değişmek ile birlikte internet cafelerin asıl gelirleri kesiliyor.
Nedir bu asıl gelirler (yasak olanlar yani)
-Parça satışları , adam geliyor usb kablosu mause felan alıyor teknosaya kadar gideceğine 5tl kârla adam gibi birşey satıyorsun
-Kola , ayran tost özellikle internet cafelerin daimi müşterileri tarafından çok tüketiliyor çay da var tabi adam oturuyor kurtlar vadisi 1. bölümden her gün aynı masaya oturup izliyor ben böyle 5-6 kişi gördüm bizim ordaki cafelerde.
-Ko vb. oyunların gb premium satışları yine iyi kâr getiren özellikle 18 yaş altı ve civarı müşterilere hitap eden birşey yine buda yasak.
-Oyun atma , bilgisayar kasası toplama format atma vb. şeyler.
Şuanda internet cafeler birtek fatura ödediyor elektrik su o kadar çok komik ya. resmen bitirme amaçlı.
hacı senın mekanda degısık gorunuyor ama arena kadar buyuk degıl heralde.Bıde 350 pc yok zaten 200 tane var.Icerısı bayagı genıs 200 pcye ragmen. -
siz bir de ıraktaki internet cafeleri görün.
-
WitchKing bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=JxcxEyKFX2E
abi ben buna kuruluyorum işte bizdeki buyken adam neler yapmış..
çok duygulandım :)
-
sniperscope bunu yazdı
Siz bi de Japonya'daki internet cafe leri gorun.
bulabiliyosan bi kaç resim yada link koysana nasıl ordaki cafeler ben uzay diye tahmin ediyorum.
-
up
-
narkozMRT bunu yazdısniperscope bunu yazdı
Siz bi de Japonya'daki internet cafe leri gorun.
bulabiliyosan bi kaç resim yada link koysana nasıl ordaki cafeler ben uzay diye tahmin ediyorum.
Aynen aynen bende merak ettim şimdi :)
-
siz bide Azerbaycandakı kafeleri görün.
şaka la şaka bi bok yok burda.
-
hayalimdeki yer :D böyle bir yerim olsun istiyorum
-
Japonya için yeterli sanırım

-
hahahhahaah
yok be ya nereden cikardin japonya oldugunu.
Neyse simdi berbere gidecem eve gittigimde resim eklerim.