Alın Size Gerçek İnternet Cafe
-
mükemmel bence ya .. olagan üstü bence... kültür meselesi bence türkiyede bu olay fazla işlemez bence. 3 saati dolsa bile o adamı cıkaramazsın burada internet cafeden.
-
Bu Türkiyeede Bir noksanlıktır. Yatırımcılar bu alana yönelmemesi ilginç. Koca ülkede böyle bir yer yok. Bence biri buna el atmalı.
-
Harbi güzelmiş yaw :|
-
Ephesus bunu yazdısniperscope bunu yazdıu235 bunu yazdı
Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD
EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D
Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.
Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:
Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.
Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.
Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.
Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.
aklın varsa gelme. ne zaman bıraktıysan üzerine on kat daha domalttılar burayı.
Aynen doğru
-
Ephesus bunu yazdısniperscope bunu yazdıu235 bunu yazdı
Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD
EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D
Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.
Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:
Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.
Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.
Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.
Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.
aklın varsa gelme. ne zaman bıraktıysan üzerine on kat daha domalttılar burayı.
valla tam ben dicektim aklin varsa gelme diye sen demissin :) harbiden yav japonya (cennet) ordan buraya gelirsen sana ne denir bilmiyorum sakin türkiyeye dönme aklindan cikar o fikri bence valla buraya gelince depresyona girer intihar bile edersin :)
-
Türkiyede böyle yerler yok mudur hiç ? İstanbul, izmir, ankara vs...
-
Nvidia bunu yazdı
Oldugunu sanmiyorum, Bir ihtimal olsa bile hersey ekstra ucrete tabiidir.
-
sniperscope bunu yazdıNvidia bunu yazdı
Oldugunu sanmiyorum, Bir ihtimal olsa bile hersey ekstra ucrete tabiidir.
hacı bu arada seninkisi internet cafe sınıfında bişey değil bir nevi hostel bence.Ve hostelin sunduğu imkanlar arasında o bilgisayarlar,internet ve oyun konsolları var.
-
WitchKing bunu yazdı
http://www.youtube.com/watch?v=JxcxEyKFX2E
abi ben buna kuruluyorum işte bizdeki buyken adam neler yapmış..
hocam süpersin nerden buluyosunuz bu videoları yarım saattir gülüyorum cdden :d
-
u235 bunu yazdı
hacı bu arada seninkisi internet cafe sınıfında bişey değil bir nevi hostel bence.Ve hostelin sunduğu imkanlar arasında o bilgisayarlar,internet ve oyun konsolları var.
Yok emmoglu. Internet cafe ya. O resimlerini ekledigim yerin adi "media cafe" Buraya gel seni gotureyim kendi gozlerinle gor.