Alın Size Gerçek İnternet Cafe
-
yuh ameka japonyaya gitme sebebi olur lan bu kafeler höh
-
yıllardır bizi internet cafe diye kandırdılar :)
-
u235 bunu yazdı
Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD
EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D
Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.
Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:
Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.
Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.
Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.
Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.
-
sniperscope bunu yazdıu235 bunu yazdı
Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD
EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D
Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.
Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:
Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.
Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.
Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.
Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.
aklın varsa gelme. ne zaman bıraktıysan üzerine on kat daha domalttılar burayı.
-
home sweet home :D
-
LJMLJT bunu yazdı
istanbulda yapacak böle 2 haftada cafeyi soyarlar mk :) adam kasanın içini acip ramleri söker götürür :) yurt dısında olur tabi :)
haha belliki hiç kieve gitmedın :D adamların yaptıgı aklımıza bile gelmez :D
-
emuxa bunu yazdıLJMLJT bunu yazdı
istanbulda yapacak böle 2 haftada cafeyi soyarlar mk :) adam kasanın içini acip ramleri söker götürür :) yurt dısında olur tabi :)
ne yapıyorlarmıs? -
u235 bunu yazdıemuxa bunu yazdıLJMLJT bunu yazdı
ne yapıyorlarmıs?yapmadıklarını saymak daha kolay :D aslında rusya ve çevresinden bahsediyorum genelde hep aynı :D moskovada sokakata gece masa sandalye bırak sabaha hiçbirşey bulamazsın :D vs gibi şeyler daha çok şey var :)
-
mchacker bunu yazdı
Türkiye'deki yasalaraa göre bu internet cafeyi türkiyede açamazsı.
Neden açamazsın.
1. interet cafede yiyecek içecek satman yasalar gereği yasak.
2. 18 yaş altına şiddet ve cinsellik içeren oyun oynatamazsın (geriye araba yarışı ve futbol basketbol kalıyor)
3. internet işleri haricinde iş yapman yasak.
4. oyun kollarını kullandırman yasak(örneğin need for speed oynamak isteyen birine direksiyon ve gaz pedalı vermek gibi)
5. denetimlerini polis valilik ve zabıta yapıyor.
Ben buna katılmıyorum arkadaş. Paran varsa bu memlekette, istediğini yaptırırsın. ;)
-
hoca yaptın mı böle yapıcan..