folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Alın Size Gerçek İnternet Cafe

Alın Size Gerçek İnternet Cafe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

yuh ameka japonyaya gitme sebebi olur lan bu kafeler höh

test 1 2
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

yıllardır bizi internet cafe diye kandırdılar :)

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD

EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D

Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.

Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:

Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.

Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.

Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.

Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Abi bu ne demek ya adamlar resmen gelip cafede 31 cekiyor demek ki :DD

EDIT:Kariyla gelmek serbestmis.Yukardaki resimlerde yatakda var.Internet cafe olayinin ayari kacmis :D

Abi yanlis anladin. Internet cafe ye kari atan yabancilardir.

Oralarda yatak olmasinin sebebini aciklayayim:

Simdi maalumunuz uzere bu japonlar manyak is kolik bir millet, adam elindeki isi bitirmeden eve gitmiyor. Bazen is gece 1 de bitiyor eee eve gidemiyor tren yok, otobus yok. Mecbur Boyle bi cafe ye gidiyor, banyo edip, kahvesini iciyor yatiyor, sabahta ise gidiyor.

Bazende (cuma, cumartesi) millet gec vakite kadar egleniyor yine tren yok eve gitmek icin mecbur saat 5 e kadar orada kaliyor.

Ama hafiz sana sunu soyleyeyim, muthis bir hizmet var. Otel gibi, tel aciyorsun kasiyere aninda bir eleman yanina geliyor. Ya adamlar asmis kardesim.

Bazen dusunuyorum, 5 yil sonra Turkiye'ye kesin donus yapacam ama Turkiye'ye adapte olabilirmiyim ondan korkuyorum. Burayla orayi kiyasliyorumda bazen ciddi ciddi korkuyorum Turkiye'ye yerlesme fikrinden.

aklın varsa gelme. ne zaman bıraktıysan üzerine on kat daha domalttılar burayı.

Avukat/Hukukçu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

home sweet home :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    LJMLJT bunu yazdı

istanbulda yapacak böle 2 haftada cafeyi soyarlar mk :) adam kasanın içini acip ramleri söker götürür :) yurt dısında olur tabi :) 

haha belliki hiç kieve gitmedın :D adamların yaptıgı aklımıza bile gelmez :D 

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    emuxa bunu yazdı
    LJMLJT bunu yazdı

istanbulda yapacak böle 2 haftada cafeyi soyarlar mk :) adam kasanın içini acip ramleri söker götürür :) yurt dısında olur tabi :) 

ne yapıyorlarmıs?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı
    emuxa bunu yazdı
    LJMLJT bunu yazdı

ne yapıyorlarmıs?

yapmadıklarını saymak daha kolay :D aslında rusya ve çevresinden bahsediyorum genelde hep aynı :D moskovada sokakata gece masa sandalye bırak sabaha hiçbirşey bulamazsın :D vs gibi şeyler daha çok şey var :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Erkek
    mchacker bunu yazdı

Türkiye'deki yasalaraa göre bu internet cafeyi türkiyede açamazsı. 

Neden açamazsın.

1. interet cafede yiyecek içecek satman yasalar gereği yasak.

2. 18 yaş altına şiddet ve cinsellik içeren oyun oynatamazsın (geriye araba yarışı ve futbol basketbol kalıyor)

3. internet işleri haricinde iş yapman yasak.

4. oyun kollarını kullandırman yasak(örneğin need for speed oynamak isteyen birine direksiyon ve gaz pedalı vermek gibi)

5. denetimlerini polis valilik ve zabıta yapıyor.

Ben buna katılmıyorum arkadaş. Paran varsa bu memlekette, istediğini yaptırırsın. ;)

Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hoca yaptın mı böle yapıcan..

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 13707 Toplam Mesaj: 85