Amerika Ve İsrail İrani Vurursa Turkiye Ne Yapar
-
amerika irani vurusa ve israilde vuracak onunla beraber Turkiye ne yapar sizce ucuncu dunya savasi baslarmi
Turkiyenin bu savasta ekonomik ve siyasi acidan ne duruma duser fikirleinizi bekliyorum
-
Türkiye'de bir darbe olur ve ondan sonra gerekirse bütün dünyayı önümüze alırız... Ama bu kafayla Abd'nin düşmanı değil ancak postal yalayıcısı olunur.
-
yakında ekonomik bir kriz olucak allahın izniyle :D
abd yardım edicek krizden çıkmamıza ve diyecekki; irana karşı müttefikimsin.
-
abd irani vurursa orta dogu cok karisacak gibi geliyor bana mutlaka diger ortadogu ulkeleri bu savasada girer sonra avrupayada sıcrar ve ucuncu dunya savasi baslar gibi bu savastada guclu olan ve birlik olan taraf kazanir gibi
-
ırak'a girdiğinde ne yaptıysa tekrardan aynısı olur... yeni bi üs daha veririz sonra bi kaç yeri daha satarız onlara bu olur...
-
-
c0der bunu yazdı:
-----------------------------
amerika nın bizim ile işi yok artık,
amerika daha ufak ülkeler ile iş birliği yapıyor.
-----------------------------abd vurmassa israil vuracak mutlaka Turkiye bir tarafta olmak zorunda
-
-
mor zerzavatında dedigi gibi kriz kapıda hatta gizliden yasanmaya başlandı ve gizliden gizliye sürmekte.Zaman bizi bu noktaya nasıl getimişse nasıl çıkacagımızda aynı senaryoya baglı.Şimdi şu a.kp kapatılma mevzusu üzerine yıklıcak gibi geliyor bütün kriz.a.kp bu davadan aklansa bile yarattıgı şok bahene edilerek afyon hazırlanmaya çalısılacak arada bir bi kaç bombalı eylemde olabilir yada türban vb tartısmalarda çıkabilir.Biz ise bu durumda hali ahzırda kuvvetlerimizi sınırda tutup gerekli yerde iranada girmeliyiz.Sonra durumun ıraga dönüşmemesi için.Bu arada bende bakala gidip 2.5 lt coca cola alıcam,yardım babında.
-
aslında rusya ve çin ne yapar olsaydi soru daha gerçekçi olurdu. türkiye büyük ihtimalle 2. dünya savaşındaki taktiği uygular. savaşın her türlüsüne karşıyız, demokratik teammüller(ne demekse..) vs.. ne amerikaya açıktan destek verebilecek, ne iran'a koltuk çıkabilecek. ırak savaşında olduğu gibi sonuçta ne isa'ya yaranabilecek ne musa'ya :)
-
Su anda ABD nin İran a vurma gibi bi sansının oldugunu dusunemiyorum
cunku:
tabiri caiz ise gotu boklu Irak ta bu kadar kayıp verdi
İran, Savas Sanayide Irak a gore cok daha fazla gelismis bir ulke
Eger Olursa...
Dunyada Tek tuk savascı Ulkelerden Biridir İran...
Acıma Olmaz Savas Cok Kotu gecer...
Turkiye nin Taraf Olacagını Sanmıyorum ama sanki ABD biraz daha yakın gibi...