folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Amerikanın Teröristlerin Başına Ödül Koyması



Amerikanın Teröristlerin Başına Ödül Koyması

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    terör ve savaş suçlularına hala ki o suçu işliyorlarsa nasıl bir hukuksal mücadele vereceksin merak ediyorum ?

    usame öldürüldü

    saddam öldürüldü

    kaddafi öldürüldü

    öcalan yaşıyor.

    şimsdi hukuk nerede onu de bakam :)

     

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ocak/2010
    Erkek

    http://www.milliyet.com.tr/edward-snowden-isid-in-arkasinda/dunya/detay/1926807/default.htm

    CIA, MI6, Mossad birliği ile kuruldu diyor edward abimiz.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    hukuk kurallarını ihlal etse ne olur?

    sanki hiç yapmadığı birşey

    sanki yapsa hesap soracak ülke varda piyasada...

    Abd boşuna para yatırmasaymış bir telefonla adamı çağırır başına. ne de olsa maaşlı çalışanı :)

     


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Şubat/2011
    Erkek

    transformers ın son filminde adam milyon dolar ödül verecek diye robotun yerini bildiriyordu :D devlet birşey vermiyordu ama tabi film :D 

     


    havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2005
    Homo

    Bikaç sene öncesinde pkk nın üst yönetimindekiler için de ödül konmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Tabii kamuoyunun gözünü boyama amaçlı da kesin, murat karayılana falan ödül konmuştu ihbar edene.

    Aslında insani haklardan ziyade hizmet bedeli gibi düşünmek lazım. Hani diyoruz ya bana şu kızı ayarla dile benden ne dilersen diye, ülkelerin de bana şu adamı bul dile benden ne dilersen olayı böyle ödül koymayla oluyor. Pek de hukuka aykırı bir yanı yok gibi.


    dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Ocak/2013
    Erkek

    İnsan hakları diyorsun hocam. Orospu çocuğu haklarına aykırı değil mi dersen aykırı olur, ama insan hakalrıyla işidin ne alakası var ki :/


    Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2007
    Erkek
    Abd yerini bizden daha iyi biliyor.

    Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Temmuz/2002
    Erkek

    ABD, FBI, Terörizm.

    Başlangıç noktasını iyi özetliyor.

    “Sonuç olarak yaptıkları şey Müslüman toplumun içinde terörist bulamazlarsa, kendileri terörist yaratmak”

     

    http://webapps.aljazeera.net/ajt/interactive/indepth/fbi/index.html


    Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    İnsan?


    Ehl-i Byte
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Kayıt Tarihi: 20/Nisan/2008
    Erkek

    Hocam bu soruyu ciddi olarak mı sordun? Yani ABD için insan hakları gibi mefhumların dikkate değer görüldüğüne inanıyor musun hakikaten? İnsan hakları,eşitlik,özgürlük hak hukuk soslu argümanlar ABD ve Batı tarafından iç ve dış kamuoyunda propaganda malzemesi olarak kullanılır.

    İçeride adamlar der ki, biz insan haklarına saygılıyız. Bakın sokak ortasında bile sıçabiliyorsunuz. Özgürlüklerin ve refahın ülkesi olduğu vurgusuyla farklı din ve etnisiteye mensup halklar bir ulus halinde tutulmaya çalışılır. Ulusları meydana getiren ortak dil, ortak tarih ve ortak istikbal kaygısı gibi unsurlar vardır. İşte ABD için bunlardan sadece dil ortaktır. Orada yaşayan her halkın farklı bir tarihi vardır. Ortak gelecek kaygıları ise daha fazla ve daha rahat yiyip götü başı büyütebilmektir. Yani Amerikan halkının elinden refahını aldığın zaman kimse gidip başkanın önüne "our mothers have been cried dear president" demez. O kasa başkanın içinde patlar.

    İç kamuoyu nezdinde insan hakları, özgürlük, eşitlik gibi argümanların propaganda boyutuyla yansımasının bir diğer yönü de düşman olarak seçilen ülke,kitle,örgüt,ideoloji vs. halk nezdinde tehlikeli sıfatıyla kabul görmesinin sağlanmasıdır. Burada aynı durum üzerinden hareketle dış kamuoyundaki etkilerini de ele alabiliriz. Hem içte hem de dışta kendisini özgürlük ve insan hakları havarisi gibi lanse etmeye çalışan, Hür Dünya'nın liderliğine soyunan ABD; yok edilmesi ya da ele geçirilmesi gereken hedeflerine ilişkin ilk olarak bu tür iddilalarla milleti iyi bir sıvazlar. Hür Dünya için tehlikeli bunlar, insan haklarını yok sayıyorlar,dünya barışını tehdit ediyorlar, memleketimizi tehdit ediyorlar, vatan millet Pentagon diye ulusal ve uluslararası kamuoyunda kendi lehlerinde bir meşruiyet oluşturma çabası içerisine girerler. Ulusal güvenliğin, dünya barışının, enerji piyasalarının istikrarının tehlikede olduğu gibi söylemler de bunun cabası olur tabi.

    Demem o ki IŞİD gibi yamyamların çoğu ya bilfiil ABD,İsrail elinden çıkmıştır ya da ortaya çıkacakları zemin hazırlanmıştır. Sen sanıyor musun ki petrol rafinerileri bir bir adamların eline geçerken, Musul - Kerkük gibi vilayetlere doğru herifler yürürken, bütün bölgenin enerji koridorları tehlike altındayken(!) ABD "dua edin şakirtler" modunda stabiliteyi sürdürsün? Adamlar rahat.

    Ek olarak birkaç bilgi daha vereyim. İnsan haklarına aykırı değil mi demişsin ya, ABD'nin bir ara ulusal güvenlik stratejisi pre-emptive war denilen ifade ile ortaya koyulmaktaydı. Yani "önleyici savaş". Adam diyor ki kardeşim ben bakarım aklıma yatmayan, canımı sıkan, gönlümü hoş etmeyen biri varsa, bunun tehdit olma durumu daha şüphe uyandırsa kafidir benim için. Cem Yılmaz'ın "şu Müslüman mı lan" mevzusunun tıpkısının aynısı yani. Yok ya ABD insan haklarına saygılı çok mübarek devlettir, sana inanmak istemiyorum dersen de Guantanamo falan seni bekler.


    Son söz: Ladin'i Taliban lideri sanan ya da El Kaide ile Taliban'ı karıştıran arkadaşlar var.

Toplam Hit: 3704 Toplam Mesaj: 39