folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder An İtibari İle Herbalife Kilo Kontrolüne Başladım.

An İtibari İle Herbalife Kilo Kontrolüne Başladım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

irwa bana da satmıştı sağolsun çok ta destek olmuştu ama ben düzenli kullanamadım hayatım düzensiz olduğu için :) işe yaradığını çok kişiden duymuştum 

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yani günde ortalama 1000 kalori tüketeceksin ve üstüne spor yapacaksın? Tavsiye etmem, tehlikeli. Bu tarz meal replacement shake'ler, ara öğünler dahil günde 5-6 küçük öğünle beslenilen diyetlerde, bu kadar sık beslenmek pek pratik olmayacağı için işte falan 1-2 öğün yerine shake kullanılması amacıyla tasarlanmıştır.

Biz Türkler olarak 1000-1500 kalorilik öğünler şeklinde günde 3 kez beslenmeye alışmışız. Sen bu öğünleri shake'le değiştirirsen bir anda aşırı düşük kalorili bir diyete geçiyorsun.

Onun yerine BMR ölçtürüp 500-700 kalori altına tekabül edecek şekilde sağlıklı besinlere yönelsen? Yine 1-2 öğün yerine shake atarsın.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en güzeli askere git 5 ayda 25 kilo verdim askerde sonra geldim

3 senede onu tekrar geri aldım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı

Bi oturuşta en aşagı 1 ekmek yerim günde 3e tamamlarım durmadanda yer içerim ama gel gör ki bi kilo alamadım psikolojim bozuldu kendi kendime karar aldım 20 gündür sigarayı 30 35 gündür de esrarı bıraktım. Her sabah saat 9:00 10:30 arası samatya sahilde koşumu egzersizlerimi şınav mekik barfiksimi yapar dönerim. Farkı daha yeni yeni hissediyorum. En azından aynaya baktığımda kendimi seviyorum :) İlaç milaç karışımlar hikaye. ( Gerçi ilaç degilmiş ama olsun sonuçta karışım adıda bana benziyor hörbilife  ) :p

Canabis kilo verdirmez aksine aldırır, abd de medikal olarak kullanım alanlarından biri de iştahtır. Kilo almanın mantığı anabolik metabolizmayı katabolik metabolizmanın önüne çıkarmaktır. Karbonhidrat, protein yağ ve şekeri tek öğünde yemen karıştırman mideyi tam doldurman lazım. 5 6 ayda kaz gibi olursun.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

10 hafta da 8 kilo verdim. Yaptığım, ekmek tuz yağ şekeri kestim tamamen. Akşam 6 dan sonra sadece su içiyorum.

der die das
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek
    madrew bunu yazdı

10 hafta da 8 kilo verdim. Yaptığım, ekmek tuz yağ şekeri kestim tamamen. Akşam 6 dan sonra sadece su içiyorum.

En sağlıjlısı

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

-------------------------------------------------------------

Başlangıç 88 İdi tam tarih veremiycem. 

16.03.2014 itibari ile  87.1  ( arada 2 öğün pizza yemek zorunda kaldım  , hamuru evde açıyoruz )

------------------------------------------------------------

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

-------------------------------------------------------------

Başlangıç 88 İdi tam tarih veremiycem. 

16.03.2014 itibari ile  87.1  ( arada 2 öğün pizza yemek zorunda kaldım  , hamuru evde açıyoruz )

------------------------------------------------------------

Hocam iki haftada bir veya haftada bir ölç, 900 gram ne yaw :)

benim de dukanda 26. Günüm 7 kilo gitti, göbek 9 cm inceldi tavsiye ederim

http://www.dukandiyeti.co

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Rahmetli irwa ne  satardı

Aynen irwa nın iside bu, rahmetli derkene?

rahmetli irwa s.ti belamı

hacı irwayla irtibata geçtim anlatıı vs banada mantıklı geldi ve denemek istedim aldım ürünleri

1 kutu milk sahke 

1 kutu hap

1 kutuda sürekli işeten değişik bi ilaç

bu 3lüyü diyet dahilinde 1-2 hafta kadar kullandım ilaçlar yararını gösteriyor eyw 

fakat bi yan etkisini gördüm hala daha acısını çekiyorum sen sen ol uzak dur.

ekmeği kes 6 dan sonra bişi yeme günde içtiğin su miktarını çoğalt  hergün düzenli koş bukadar basit 

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Bu urunun saticilari patronlara tapiyorlar adeta. Venezuella li simdi amerikada yasayan bi herif var samimiydim bir ara bunlar her sene turkiyede toplanti duzenliyor. Bu iste tozculuk yani yuksek kitleye ulastiginda manyak paralar kazaniyorlar. Ama bir boka yaradigini sanmiyorum. Ama biz organizasyonu duzenlerken gordugum kadariyla adam a ilah gibi sevgi gosterisinde bulunuyorlardi.

Nerde o eski TBT...
Toplam Hit: 6241 Toplam Mesaj: 32