An İtibari İle Herbalife Kilo Kontrolüne Başladım.
-
irwa bana da satmıştı sağolsun çok ta destek olmuştu ama ben düzenli kullanamadım hayatım düzensiz olduğu için :) işe yaradığını çok kişiden duymuştum
-
Yani günde ortalama 1000 kalori tüketeceksin ve üstüne spor yapacaksın? Tavsiye etmem, tehlikeli. Bu tarz meal replacement shake'ler, ara öğünler dahil günde 5-6 küçük öğünle beslenilen diyetlerde, bu kadar sık beslenmek pek pratik olmayacağı için işte falan 1-2 öğün yerine shake kullanılması amacıyla tasarlanmıştır.
Biz Türkler olarak 1000-1500 kalorilik öğünler şeklinde günde 3 kez beslenmeye alışmışız. Sen bu öğünleri shake'le değiştirirsen bir anda aşırı düşük kalorili bir diyete geçiyorsun.
Onun yerine BMR ölçtürüp 500-700 kalori altına tekabül edecek şekilde sağlıklı besinlere yönelsen? Yine 1-2 öğün yerine shake atarsın.
-
en güzeli askere git 5 ayda 25 kilo verdim askerde sonra geldim
3 senede onu tekrar geri aldım :D
-
HoRbY bunu yazdı
Bi oturuşta en aşagı 1 ekmek yerim günde 3e tamamlarım durmadanda yer içerim ama gel gör ki bi kilo alamadım psikolojim bozuldu kendi kendime karar aldım 20 gündür sigarayı 30 35 gündür de esrarı bıraktım. Her sabah saat 9:00 10:30 arası samatya sahilde koşumu egzersizlerimi şınav mekik barfiksimi yapar dönerim. Farkı daha yeni yeni hissediyorum. En azından aynaya baktığımda kendimi seviyorum :) İlaç milaç karışımlar hikaye. ( Gerçi ilaç degilmiş ama olsun sonuçta karışım adıda bana benziyor hörbilife ) :p
Canabis kilo verdirmez aksine aldırır, abd de medikal olarak kullanım alanlarından biri de iştahtır. Kilo almanın mantığı anabolik metabolizmayı katabolik metabolizmanın önüne çıkarmaktır. Karbonhidrat, protein yağ ve şekeri tek öğünde yemen karıştırman mideyi tam doldurman lazım. 5 6 ayda kaz gibi olursun.
-
10 hafta da 8 kilo verdim. Yaptığım, ekmek tuz yağ şekeri kestim tamamen. Akşam 6 dan sonra sadece su içiyorum.
-
madrew bunu yazdı
10 hafta da 8 kilo verdim. Yaptığım, ekmek tuz yağ şekeri kestim tamamen. Akşam 6 dan sonra sadece su içiyorum.
En sağlıjlısı
-
-------------------------------------------------------------
Başlangıç 88 İdi tam tarih veremiycem.
16.03.2014 itibari ile 87.1 ( arada 2 öğün pizza yemek zorunda kaldım , hamuru evde açıyoruz )
------------------------------------------------------------
-
PanxeR bunu yazdı
-------------------------------------------------------------
Başlangıç 88 İdi tam tarih veremiycem.
16.03.2014 itibari ile 87.1 ( arada 2 öğün pizza yemek zorunda kaldım , hamuru evde açıyoruz )
------------------------------------------------------------
Hocam iki haftada bir veya haftada bir ölç, 900 gram ne yaw :)
benim de dukanda 26. Günüm 7 kilo gitti, göbek 9 cm inceldi tavsiye ederim
http://www.dukandiyeti.co
-
kadirozdemir bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Rahmetli irwa ne satardı
Aynen irwa nın iside bu, rahmetli derkene?
rahmetli irwa s.ti belamı
hacı irwayla irtibata geçtim anlatıı vs banada mantıklı geldi ve denemek istedim aldım ürünleri
1 kutu milk sahke
1 kutu hap
1 kutuda sürekli işeten değişik bi ilaç
bu 3lüyü diyet dahilinde 1-2 hafta kadar kullandım ilaçlar yararını gösteriyor eyw
fakat bi yan etkisini gördüm hala daha acısını çekiyorum sen sen ol uzak dur.
ekmeği kes 6 dan sonra bişi yeme günde içtiğin su miktarını çoğalt hergün düzenli koş bukadar basit
-
Bu urunun saticilari patronlara tapiyorlar adeta. Venezuella li simdi amerikada yasayan bi herif var samimiydim bir ara bunlar her sene turkiyede toplanti duzenliyor. Bu iste tozculuk yani yuksek kitleye ulastiginda manyak paralar kazaniyorlar. Ama bir boka yaradigini sanmiyorum. Ama biz organizasyonu duzenlerken gordugum kadariyla adam a ilah gibi sevgi gosterisinde bulunuyorlardi.