folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Analiz ( Konu:Kızlar )



Analiz ( Konu:Kızlar )

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2007
    Erkek
    abi bütün kızlar öle deilki yaa senin bulunduğun ortam ŞEY o zman .

    DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Kayıt Tarihi: 31/Mayıs/2007
    Dişi

    bayan olarak konu hakkında yorum yapmamayı düşünüyordum ama bazı kuyruk acısı olanlar olayı iyice abartmış dayanamadım! memleketteki  her bayanı aynı kefeye koymuşsunuz!

    AsortiC ; belli ki ciddi anlamda ortamın berbat değiştir o ortamı?en azından ben heryerde her kızın anlattığın tarzda olduğunu düşünmüyorum... haa bu yazdıklarınıza suvunma yapmıyacağım milletin namus bekçisi değilim ;)ayrıca geneli doğru! gençlik iyice avrupa özentisi oldu çıktı! kimin eli kimin cebinde belli değil ama sizinde anneniz , kardeşiniz , ablanız , karınız  bayan onlarda mı bu kız türlerinden :S lütfen analiz ve yorum yaparken her şekliyle düşünün ve biraz olsun saygı!! abartmayın!

     

     

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mart/2007
    Erkek

    bu kızların yüzde 95 i kaşar kardeşim

    başı kapalı olup da kucaktan inmeyen niye kızlar biliyorum

    samsun sahilinde içerken kayalıklarda yiyişen imam hatipli az mı kız görürdük bi zamanlar

    bakirelik diye bişi kalmadı bu yaratıklarda

    lisede hala bakire olan kızlara mal gözüyle bakılmaya başlanır yakında

    düşünüyorum da böyle bozulmuşken memleket ben nasıl evlenecem

    açık konuşim ; başı kapalı namazında niyazında dini bütün bi sevgilim var. yeri geliyo ondan bile şüphe ediyorum onun da bi açığını bulursam artık bu kız miletiyle işim olmaz... gerçi Allah göstermesin yau :S


    para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayok
    Tayok's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Mart/2007
    Erkek

    yazılanlara tamamiyle katılıyorum. Özellikle Türk kızının bakira olmadıktan sonra Türk olmasının anlamı olmayışına. Öyle olacaksa Almanının, İngilizinin , Rusun, Fransızın arasındaki fark ne?

    Tabi bence bu yazılanları Türkiye nin tamamı için değil ama 1-2 nesil sonra bu yazılanların ve avrupanın aynısı Türkiye olacaktır. Özenti olmak kime yarar getirmiş... 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Kasım/2005
    Erkek
    Arkadaş ben bişi diyecem Allahtan korkmayan kimseden korkmaz.Şimdi insanlar Allah korkusundan uzaklaşıyorlar maneviyat zaten yok birde Avrupalı muhabbeti var sanki a.q. avrupalıları heşeyi daha iyi bilir.Birde artık kapalıda da açık larda da kaşar kaynıyor.Bir kız kendini frenlemzse kendini ya örnekteki gibi 40 45 yaşındabir herifin altında yadakaraköy kadıköy vs. hattında çalışırken yada barlarda sürterken bulur.Onun için sana hak veriyorum.Ayrıca bütün devletler din admlarından yararlanırken bizde tam aksi ne tavırlar sergileniyor.kuşkusuzbütün kızlar aynı değil amma çoğu böyle.Bizim erkeklerimizde bundan faydalanma derdinde.

    Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adige
    adige's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Dişi

    istisnalar kaideyi bozmaz ama malesef kadın olarak utanarak söylüyorum doğru tespit etrafıma baktığım zaman böyle kızlar dolu.


    buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anarsist
    Anarsist's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Nisan/2007
    Erkek

    Bence her insan kendi davranislarina bakmali, unutmayin'ki o bahsettiginiz insanlarinda aileleri, tecrubeleri, hayatlari var.

    Siz kendi namusunuzu-serefinizi koruyabildiginizi dusunuyorsaniz oh ne ala, ama baskalari'nin hayatini ucuzlatici sekilde yorum yapmaniz gercekten uzucu..


    Çok günahım varsa neden gamım var Ali gibi şahı-ı merdana düştüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Eylül/2005
    Erkek
    "kızlar,... dir. "veya "erkekler ... dir." gibi cümleler analiz olmaz kesinlikle. Evet çerez kıvamı bir popüler külütür var,ancak en az kızlr kadar erkelerin de fahişesi var. Erkeğin fahişesi daha çok aslında. Bir kız cinsle ilişkiye girince fahişe de,erkek evladı, kerhanede veya salak gibi eve kız getirip bir an evvel icabına bakma peşindeyse fahişe olmuyor mu? Ayrıca "her dönemde bu gençler azıttı" diye "bilinçli gençlik" nutukları atılıyor.Taa orhun kitablerinde bile yazılanlara göre o zamanın gençlerinin kültürlerini bozduğu ve gelecekten endişe duydukları" yazıyor. Bence olması gereken köşe yazarı edasıyla klavye delikanlılığı yerine her gencin kendisini ölçüp biçip tartması ve "kendisi" olarak yol alması lazım gelir. 

    instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2005
    Erkek

    toplumumuzda birde şöyle birşey oluşmuş neymiş efendim açık kız kaşar kapalı kız namuslu ben bu kadar saçma bişey duymadım(kız kardeşim yok abla veya kardeş)benim lisede tarife uyan ne açık kızlar vardı hepsinin orasını burasını dürttüler ondan sonra kapandı lisede mini etek giyip altına don giymeyenler şimdi pardüse ile dolaşıyorlar nedense zaten efendi kızlar büyük şehirlerde kalmadı artık özellikle marmara ege akdeniz şehirleri ist izmir antalya sakarya balıkesir muğla bunların %75 artık yazının başlığına uyuyor.

    şuanda ise hiç bir kıza takılmıyorum.sadece 2 günlük bir kız arkadaşım oldu onunda haraketleri konuşma tarzı ne kadar uyuz bişey di ve son sözüm

    GÜZELLİKLERİ KADAR İÇLERİDE GÜZEL OLSUN YETER

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Genlik dusunceleri yakinmalarla dolu.onlarin sahit olduklari geleneklerine gecmisine bagli bir kultur vardi o kulturle yetismis aile yapilarindan gelme sokaklarda buyuduler.ahlaki yozlasma ekonomik dengesizlikler toplum yapisinda da radikal degisimlere neden oldu.oysa bizim sehirlerimizde ve de genelde degisim 90larda basladi.Evet benzer konusmalari yakinmalari bizde yasiyoruz sahit oluyoruz.kendim Antalya da turizmin icindeyim evinden ailesinden uzakta kizlarimiz erkek li kizli gruplarla geliyorlar hissettikleri butun ozgurlukleri disari rahatca verebiliyorlar.Kizlarimizin bu hali bilmiyorum kucuk kasabalarda boyle degil galiba sanirim ben bir ay once  Bursa ya gittim arabamla.yolumu koylere surdum degisiklikleri gormem icin evet insanlarimiz hala kirsalda bildigimiz gibiler ama degisim kentlerde anlatilan gibi.Yaz basinda bi arkadasimin yanina gitmistim İzmir e gelirken Odemis e saptim koylerdeki yasami  gayet guzel insanlari  sicacik ordaki genc kizlar olsun oglanlar olsun gelenekleri neyi ifade ediyorsa oyleler.Koy kahvesinden iceri girdiginde soyle size bakip saygi gostermeleri  saflik ve durustlukleri  gayet guzel ve dogal buyuk kentlerdeki yozlasmislik gibi degil.Ama arkadasimizin acilen iletisime gecmesi lazim insanlarla konusmali ne olursa olsun konu ne olursa olsun bu sekilde kendisine ve onu bekleyen buyuk gelecegini baltalamamasi icin bu onemli gelelim kizlarimiz bizim icin en buyuk ornek annemiz dir.kafamizda degisik profilllerde kadinlarimiz olur.bir tane asla olmaz.ne istedigimiz onemli buna gore hareket edersek sapmalar yasamayiz diye dusunuyorum.tek tip annelerimiz gibi kiz lar bulunamaz.Kizlar daha cok duygulariyla hareket ederler bunu da anlayabilmek erkek icin en sinir bozucu olan yaklasimdir.onemli olan sizin bu sinyalleri dogru algilamaniz.Sizin ne istediginiz onemli aslolan.kendisini farkettirmeyi seven kizlarimizda var cekingen utangac kendisini ifade edemeyen kizlarimizda.onemli olan sizin tercihiniz.kafanizdaki negatiflerle bakarsaniz aradiginiz profili olusturamazsiniz.konu basligindaki yazi cok karamsarlik dolu.


    Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 8111 Toplam Mesaj: 47