Anime Ve Dizi Önerileri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Merhabalar.

Arkadaşlar dizi ve anime arıyorum vakit öldürmek için. Nasıl şeyler aradığımdan bahsedeyim.

Serial Experiments Lain tarzı , Death Note benzeri animeler arıyorum. Yani dizileri aratmayacak ama çok da çocuksu olmayacak.

Dizi olarak da şu anahtar kelimelere uygun bir dizi arıyorum , bir dizi hepsini barındırmak zorunda değil..

"suç , yazılım , bilim ,bilişim"

En son olarak da ciddi ciddi benzer örnek bulamadığım dizi var.

Ghost/Phantom - G Kore dizisi fakat amerikan dizilerine taş çıkartır gerçeklik açısından. Adamlar Encase/ OllyDbg / w32 Hex /backtrack

benzeri yazılım ve işletim sistemlerini kullanıyordu ve ne yaptığını görebiliyordun. Bu gerçeklikte bir dizi bulamadım hackle alakalı.

Eğer biliyorsanız söyleyin biz de izleyelim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

fringe, doctor who, the big bang theory, naruto, naruto shippuden, hajime no ippo, sons of anarchy, dexter

bu dizilerin hepsi çok fena vakit öldürür

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek

suç , yazılım , bilim ,bilişim = scorpion

yeni dizi abartı dahi karekterin micheal scorfield tarzı hareketleri mideni bulandırmassa izleyebilirsin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slim_38
    slim_38's avatar
    Erkek

DİZİ

----------

Prison Break(izlemeden ölünmemeli)
    Spartacus (izlemeden ölünmemeli)
    Sons of Anarchy
    Dexter
    Breaking Bad(Arada bir sıkıcı olabiliyor ama yine de çok güzel)

ANİME
    ----------

One piece(komik,duygusal,aksiyon her şey var ... 650 küsür bölüm devam ediyor hala)
    Death Note(Çok muhteşem senaryosu var 35 bölümdü galiba bitti)

Münferidin münasıbı mükafatından mütefekkir olandır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@SeyhSamil hocam ilk bölümü izledim 2. bölüm için şans verdim olmuyor.

@slim Hocam sağolasın @Lotus sen de , SOA'ya başladım. Dextera da bakacağım bir ara. Breaking Bad ise izlenmez 3. sezon 7. bölümdeyim dayanamadım artık kelin bu egoist tavırlarına

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodKlaus
    GodKlaus's avatar
    Erkek

hocam Tokyo Ghoul'u denemelisin.

Yeni sezonun bu ocakta çıkıcak. daha 6 ay kadar oldu yayınlanalı. Tavsiye ediyorum

3D Printing Studio | Anahtarlık • Figür • Kişiye Özel Tasarım | Instagram : @geekbaski
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

log horizon

Nobunaga the fool(mecha sevmiyorsan izleme)

Code Geass (Deat note'u sevdiysen bunu daha çok sevebilirsin.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Anime bilmem de, dizi önerebilirim.

Homeland'ı izledim şu aralar, el kaide'yi anlatıyor falan. Baya güzeldi.

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Breaking Bad -> Kesinlikle izle

Sons of Anarchy -> Chopperlar ve motorsiklet kulüplerini seviyorsan tam sana göre. Suç dünyası. Mantık hatası yapmayan sayılı dizilerden.

Person of Interest -> Önceki ikisi kadar olmasa da bilişim dünyası ve komplo teorileriyle alakalıysan ilgini çeker...

Spartacus -> İlk oyuncusu (andy whitfield) kanserden öldü. İkinci adama tam ısınamasam da efektler, savaş sahneleri falan şaheser. İzlemelisin.

Anime fazla izleyen biri değilim.

Full-metal Alchemist, Shingeki no kyojin ve death note (belli bir zaman sonra sıksa da güzel) önerebilirim.

angelofhope tarafından 02/Oca/15 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    angelofhope bunu yazdı

Breaking Bad -> Kesinlikle izle

Sons of Anarchy -> Chopperlar ve motorsiklet kulüplerini seviyorsan tam sana göre. Suç dünyası. Mantık hatası yapmayan sayılı dizilerden.

Person of Interest -> Önceki ikisi kadar olmasa da bilişim dünyası ve komplo teorileriyle alakalıysan ilgini çeker...

Spartacus -> İlk oyuncusu (andy whitfield) kanserden öldü. İkinci adama tam ısınamasam da efektler, savaş sahneleri falan şaheser. İzlemelisin.

Anime fazla izleyen biri değilim.

Full-metal Alchemist, Shingeki no kyojin ve death note (belli bir zaman sonra sıksa da güzel) önerebilirim.

person of interest'te durumlar nasıl hocam ? en son bölüm 6 izledim sanırım epey durgundu diğer sezonlara göre. çoştu mu bu aralar devamını izliyim ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Dizi:

Breaking bad

Fringe

Person of interest

Anime:

Black Lagoon

Code Geass

Ghost in the shell filmi ve dizileri

Psycho- pass

Steins;gate

Mirai Nikki

Neon Genesis Evangelion (Eski serisi serial expreiments lain gibi mindfuck tarzıdır. Yeni çekilenleri daha anlaşılır)

Tengen Toppa Gurren Lagann (HEr anime severim diyenini izlemesi gereken bir yapım bana göre. Bir Gainax şaheseri)

Knights of Sidonia

Paprika (İnception kimin aklına nerden geldi diye sorduysan hah işte bu anime den)

Metropolis

Bu önerdiklerim senin verdiğin anahtar kelimelerin biri veya birkaçını içinde bulunduran yapımlar. Ayrıca öneri istersen farklı seriler yazabilirim. Özellikle fantastik türüne ilgin varsa dünya kadar izlenecek dizi ve anime var.

torpedo_XL tarafından 02/Oca/15 23:58 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1728 Toplam Mesaj: 17