Ankara‘Nın Zamına Koydular
-
Hocam mantık olarak zam gelmesini niye bu kadar büyüttünüz anlamış değilim. Artık forumda mantıklı ve beyni yoran yazılar göremiyorum. Hakikaten forumun boku çıkmaya başladı. Adam kendi partisini savunup diğer partiyi sövmek için elinden geleni yapıyor. 10 kuruş zam gelmiş. Belediyelerinde bi ciroları tutturmaları gerektiren para miktarları var. Giderleri var. Herşeye zam geliyor. ve artık özel ve iett farkı yok. Özel otobüsler sürekli zamdan etkileniyor arabanın sigortası hat bedeli şu bu bi ton gideri var. Tamam itiraz edin ona sözüm yokta biraz beyninizi kullanın klavyenin tuşlarına basarken amq. Mantıklı şeyler yazın bende okurken seviniyim artık
-
HanDSomE bunu yazdı
Hocam mantık olarak zam gelmesini niye bu kadar büyüttünüz anlamış değilim. Artık forumda mantıklı ve beyni yoran yazılar göremiyorum. Hakikaten forumun boku çıkmaya başladı. Adam kendi partisini savunup diğer partiyi sövmek için elinden geleni yapıyor. 10 kuruş zam gelmiş. Belediyelerinde bi ciroları tutturmaları gerektiren para miktarları var. Giderleri var. Herşeye zam geliyor. ve artık özel ve iett farkı yok. Özel otobüsler sürekli zamdan etkileniyor arabanın sigortası hat bedeli şu bu bi ton gideri var. Tamam itiraz edin ona sözüm yokta biraz beyninizi kullanın klavyenin tuşlarına basarken amq. Mantıklı şeyler yazın bende okurken seviniyim artık
hocam kusura bakma ama nasıl anlıyorsun nasıl algılıyorsun bilmiyorum..
şöyle düşün... istanbulda bir sürü toplu taşıma aracı var ve nerdeyse hep dolu. avrupada ortalama olarak bunların 10 da 1 i bile dolmuyor. acıtasyon yapmışsın yok şöyle gider var yok böyle gider var diye.. insanları hayvan gibi doldurup üstüne üstlük bir sürü para alıp ve bu yetersiz diyerek zam olması doğal demen bazı şeylerin göstergesi..
benim yazdığım mesajları okursan avrupada bildiğim ülkelerle karşılaştırdım ve burada insnalara böyle hayvanlara yapılmayacak şekilde taşımadıklarını söyledim..
sen bunlar da hala mantık göremiyorsan, istifini bozma hocam ve şöyle dua et => senin gibi düşünenler hep böyle zamlara maruz kalsın hatta tüm kazandıkları parayı bu şekilde harcamalara versinler, evlerinde kuru ekmek bile olmasın..
o yüzden diyorlar ya müstehaktır diye aynen öyle hocam.. benim bir partiyi savunduğum falan yok yazdıklarıma bakarsan chp ye de laf ettim.. ben sadece az çok bir şeyleri görmüş ve kendimce karşılaştırıyorum.. bir de türkiye dünyanın bilmem kaçıncı büyük ekonomisi derler.. memuruna 2 kuruş zam yap ama tüm giderlere bas zammı.. benzine gelen zam oranı kadar memura gelse ya.. her hafta benzine zam geliyor..
hiç düşünmüyor musun, avrupanın en refah ülkelerinden biri olan isviçre de asgari ücretin 8000 TL olan bu ülkede,benzinin litresi 1.5 euro yani 4.25 tl iken, asgari ücreti 840 lira olan bir ülkede benzinin litresi 5.12 olmasını?
mantık diyorsun ya.. bizim yazdıklarımızı (kendi üstüme aldım), mantıksız olarak buluyorsun ya.. sence burada bir yanlışlık yok mu?
-
noname bunu yazdı
Yaşadığım yerde
Otobüs 2,55 €
Tren ( metro ) 17,50 €'dan başlıyor.
Aktarma vs hiç bir şey yok.. Dakikaların %90 tutmaması, bir saati aşan gecikmeler de cabasıSelamlar
Yaşadığın yerin maaşları nasıl? Her yerin ekonomisi bir değil.
-
Valla beyler hiç kusura bakmayın particilik de yapmayın ben bu üst üste defalarca koltuğundan kalkmayan yaşlı belediye başkanlarını; özellikle kendini abi, usta, kaptan gibi nitelendirenleri 50 yaşını geçmiş kerhane orospusuna benzetiyorum. Traşlı makyajlı kamera karşısına geçip porselen dişle sırıtmalar, anacan tavırlar, kamera karşısında halka kameralar gittikten sonra işadamlarına muamele çekmeler, sanki sorun çözüyor gibi görünmeler falan... Sonra hop bir yağmur yağıyor şehir felç. Amına koyuluyor şehrin ve bu zenci meraklısı ihtiyar ablalar deforme teyzeler diyorlar ki felaket Allahtan geldi. İşte Allah seni lanetlemiş de anlamıyorsun, bir siktir olup gitmiyorsun. İşçi 800 lira maaş alıyor 180 ini akbile verecek bunun neresi mantık işi! Bu para bana göre belediye başkanının vizitesidir ve ne mal olduğunu gösterir.
RETRET tarafından 15/Haz/14 21:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Bence Melih cumhurbaşkanı olsun. Ankaralıların suçu ne abi? Tüm Türkiye çeksin sıkıntıyı :D
-
@noname senin yaşadığın yerde asgeri ücret 400€ değildir heralde değilmi?
-
HanDSomE bunu yazdı
"Herşeye zam geliyor" giderlere gelen zamlar maaşlara yapılan zamlara oranla daha fazla olunca mantık olarak sinirleniyorum anladınmı!!!!!!!
vukuat tarafından 15/Haz/14 22:09 tarihinde düzenlenmiştir -
Ulan 3 milyara yakın para alan polisler beleş biniyor, ailemizin bize gönderdiği 500-600 lirayla yaşamaya çalışan biz otobüs parası veriyoruz.
-
TheKorsans bunu yazdı
Bence Melih cumhurbaşkanı olsun. Ankaralıların suçu ne abi? Tüm Türkiye çeksin sıkıntıyı :D
10 küsür yıldır ankaradayım, duyduğum en iyi fikir lan :d
-
İzmir izmir konuşanlar izmire devletin ne denli az yardım götürdüğünü de konuşsa ya, marmarayı ankara metrosunu ulaştırma bakanlığı yaptı kaymağını belediyeler yiyor, senin benim paramla elalem taşınıyor adına da chp kötü deniyor, üstüne adam buna inanıyor ya, arkadaş 13milyon liralık reklamın kaymağını yiyen gazetelere bakın öyle gelin konuşun.