Araba Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

fiat punto multijet,

astra 1.3 dizel,

opel fiesta dizel

albea, palio çok fason duruyor ama yine de sen billirsin. Bence yukarıdakilerden birini tercih et. Fiesta tavsiyemdir. Limitleri biraz daha zorlarsan güzel bi astra düşük kilometreli bulabilirsin...

Kal sağlıcakla...

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

yaklaşık 3-4 sene kadar fiat palio 1.3 multijet 90 beygir araç kullandım yol tutuş o kadar iyi olmasada yakıt yönünden daha az yakan bir araba görmedim performans dersen multijet olduğu için diğer palio larla karıştırma çok seri araba gaza abandınmı şaha kalkıyordu ayrıca temde 190 gördüm ama araba 190 da giderken tabancadan çıkan serseri mermi gibi gidiyor :) bu aracı sattıktan sonra fiat linea 1.3 multijet 90 beygir emotion triptonik vites aldık ama aldığımıza ben dahil pişman olduk performans ilk kalkışlarda sıfır ama 3. vitesten sonra araba kendine geliyor. yakıt yönünden palio gibi cimri diyebilirim. en son hız 190-195 arası gördüm. ben ailemle gezecem içi geniş ferah olsun diyorsan linea derim. yok ben kalabalık gezmem diyorsan palio tek geçerim. ah bide sattığımız palio da abs olsaydı en az 5 yıl daha binerdik. ayrıca palio yu 100 bin km sattık ve o zamana kadar bize bakımlarda hiç yüksek meblağ çıkarmadı öyle ağır bakımda geçirmedi zaten araçlarda en ağır bakım diye bilinen triger kayışı değişimi genelde her arabada 90 binde olurken paliolarda 150 binde değişiyormuş. triger kayış değil zincirliymiş. araç almak için acele etme bide öyle bayiden yaptırdıkları test sürüşü filan hikaye sen test sürüşüne gidiyorsun adam senin düşündüğün arabanın motor gücü olarak en yüksek olanını denettiriyor bütün test araçları yüksek motor genelde sen arabanı aldınmı bi biniyorsun bakıyorsunki test arabası kadar iyi gitmiyor. inşallah doğru karar verirsin şimdiden hayırlı olsun

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

xdabbex bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar fiat sienam var onu galireye satıp ya fieat albea multijet sedan yada toyoto avensis düşünüyorum şöyle az yakan seri görünüşü güzel sıfırı 20 25 

bin e patlıcak önericeğiniz ne var?

hocam konunun adını gördüğüm gibi avnesis önermek için girdim bi baktım ki sen avensis düşünüyorum demişsin..
    toyata avensis diyorum hocam.. bende 99 avensis var,  arabaya haycanlık yapmadıın sürece 10 bin bakımından 10bin bakımına akdar servise uğramazsın , he hayvanlık yapıcam dersen nolur, gene pek bir şey değişmez 2 ayda bir felan servise uğrarsın..arıza çıkarmamasının yanı sıra sağlamlığıda ayrı bir artısı..  hepsini de geçtim sürüş konforu süper abi, insanı yormuyor..

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

albea pek estetik araba değil ama çok az yakıyor yedek parçası servisi daha ucuz öbürlerine göre az masraflı yani, tip-konfor çok önemli değilse albea yada palio al(multijet)zaten sienan varmış biliyorsundur.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

hesaplı + ucuz bişi düşünüosan clio yu onerrim ahbab. gayet memnunum.

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

2009 yada 2010 Renault Symbol 1.4 öneririm 23 civarı sıfırı 17-18 civarında ikinci eli bulnabilir. Yakıt konusunda inanılmaz cimri depoyu doldur bidaha almaya gidene kadar benzin istasyonunun yolunu unutursun :}}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Şu yakıt olayında sayısal değerler verseniz çok daha iyi olur.

Herkes kendi arabasını "AZ" yakıyor diye methediyor.

Tabi bu seferde rakamlarda manipülasyon başlamazsa :P

Bence sen Avensis'e yüklen maddi şartların elverirse...

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Ben opelcorsa van almayı dusnuyorum. Opel corsalar hem ıyı kacıyor hemde gayet az yakıyor

http://www.sahibinden.com/m_paket_sahibinden_masrafsiz-52WQQaXQQ24554117WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/bu_fiyata_bmw_yok_cok_temiz_1_16i-81WQQaXQQ24502830WQQpXQQdisplayitem

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

sıfıra yetmezde 2.elde o paraya temiz bi seat leon bulabilirsin. Hastasıyım arabanın böle bi dış görünüm yok, araba almama daha 2-3 sene var yolda görünce cıldırıorm kafayı yicem simdiden kenara para atmayı falan düşünüorum :|

Amphetamine Logic.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:

sıfıra yetmezde 2.elde o paraya temiz bi seat leon bulabilirsin. Hastasıyım arabanın böle bi dış görünüm yok, araba almama daha 2-3 sene var yolda görünce cıldırıorm kafayı yicem simdiden kenara para atmayı falan düşünüorum :|

lan o araba su gibi benzin yakıyor.

He is finding himself.
Toplam Hit: 4645 Toplam Mesaj: 31