Araba Önerisi
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
xdabbex bunu yazdı:
Arkadaşlar fiat sienam var onu galireye satıp ya fieat albea multijet sedan yada toyoto avensis düşünüyorum şöyle az yakan seri görünüşü güzel sıfırı 20 25
bin e patlıcak önericeğiniz ne var?
-----------------------------hocam konunun adını gördüğüm gibi avnesis önermek için girdim bi baktım ki sen avensis düşünüyorum demişsin..
toyata avensis diyorum hocam.. bende 99 avensis var, arabaya haycanlık yapmadıın sürece 10 bin bakımından 10bin bakımına akdar servise uğramazsın , he hayvanlık yapıcam dersen nolur, gene pek bir şey değişmez 2 ayda bir felan servise uğrarsın..arıza çıkarmamasının yanı sıra sağlamlığıda ayrı bir artısı.. hepsini de geçtim sürüş konforu süper abi, insanı yormuyor..
-----------------------------nasıl yakıyor peki? avensis
-
Yarışacağım diyorsan ..
FOCUS RS Al derim..
Haa Yok Öyle bineceğim Ailecek Olsun Ama Zor durumdada Motorun Performansından Yararlanayım Diyorsan..
Yine Focus 1.6 TDCI Al Derim.
Ticari Amaçla Kullanacağım.. Dersen Tork'a İhtiyac Duyacağın İçin.. Transit 3.2 Motor 200 Ps ( Al Derim. )
-
honda civici tek geçerim yalnız type-r modelini değil.1.6 motorlu araca çok yakıyor demişsin ama type-r lar 2.0 motor hemde 200 beygir benzinin anasını ağlatır.
ayrıca daha önceden type r incelemiş ve hakkında konu bile açmıştım:D
http://www.tahribat.com/Forum-Asik-Oldum-Muridler-Hemde-Platonik-Type-R-97905/
-
xdabbex bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
xdabbex bunu yazdı:
Arkadaşlar fiat sienam var onu galireye satıp ya fieat albea multijet sedan yada toyoto avensis düşünüyorum şöyle az yakan seri görünüşü güzel sıfırı 20 25
-----------------------------hocam konunun adını gördüğüm gibi avnesis önermek için girdim bi baktım ki sen avensis düşünüyorum demişsin..
toyata avensis diyorum hocam.. bende 99 avensis var, arabaya haycanlık yapmadıın sürece 10 bin bakımından 10bin bakımına akdar servise uğramazsın , he hayvanlık yapıcam dersen nolur, gene pek bir şey değişmez 2 ayda bir felan servise uğrarsın..arıza çıkarmamasının yanı sıra sağlamlığıda ayrı bir artısı.. hepsini de geçtim sürüş konforu süper abi, insanı yormuyor..
-----------------------------nasıl yakıyor peki? avensis
-----------------------------en son deopyu doldur boşalt yapıp ölçtüğümde 180-185 gibi bi fiyat çıkarmıştı.. tabi bu şehir içi kullanım yani arada sert kullanıp arada yumuşak kullanmalar vs dahil olunc aortalama bir şey çıkıyo işte.. he bide tabi lpg olduğunu söylemek lazım ben tahmin edersiniz diye öyle anlatmışım :)
-
jayde bunu yazdı:
hoca albeayı napcan yaw şahin doğanın makyajlanmış hali
sana başka şeyler bakalım
mesela 2006-2007 honda civic
şahsen arabayı kullandım böyle bir yol tutuş böyle bir konfor zor bulursun
araba modifiyeyede çok uygun ayrıca
-----------------------------+ 2010
-
araba dediğin az yakıp parça ücreti ucuz olacak her zaman ki felsefem :|
clio dizelle şehir içi bir depo 2005 model araçla 750 km :| sıfırı daha da az yakar :) 15-16 arası temiz bulunur.
satmak istersen de hemen satılır böyle araçlar :) hafif konforlu olsun dersen de megane dizel alınır yani 20-25 milyara :)
-

-
husnuweb bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
sıfıra yetmezde 2.elde o paraya temiz bi seat leon bulabilirsin. Hastasıyım arabanın böle bi dış görünüm yok, araba almama daha 2-3 sene var yolda görünce cıldırıorm kafayı yicem simdiden kenara para atmayı falan düşünüorum :|
-----------------------------lan o araba su gibi benzin yakıyor.
-----------------------------yapma yaw yokmu dizeli falan? cocugumu keserim o araba için
-
golf al derim
-
xdabbex bunu yazdı:
-----------------------------bangbus al, ailecek gezersiniz :)