folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araç Arıyorum; Clio, Megane, Corolla, Linea

Araç Arıyorum; Clio, Megane, Corolla, Linea

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Çalıştığım yer battı, işsizlik parasını alıp martı tag yapmak istiyorum. Clio, Megane, Corolla, Linea tarzı dizel ağırlıklı manuel de olabilir. Araçlarınıza talibim. Minimum 2014 olsa iyi olur. 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

10 yaşından büyük arabayı kabul etmiyorlar bilgin olsun.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Farkındayım o yüzden 2014 ve üzeri bakıyorum. 

Clio hb 1.5

Corolla 1.4d4 

linea 1.3 

megane 1.5

polo 1.4 yada 1.6

tarzı araçlara bakıyorum. aslında gönlüm otomatikten yana ama manuel takılıcaz bir süre. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek

Bütçe ne kadar hocam 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

700ü biraz daha zorlayabilirim başka da çıkmaz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

700ü biraz daha zorlayabilirim başka da çıkmaz

Linea'ya bulaşma hocam Clio en makulu bence 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Clio listemin başında, yarın haber bekliyorum satıcıdan. Araya haftasonu girince işler karıştı. Emsallerinden düşük rakam söyledi sonra pişman oldu. Yarın zorlayacağım biraz. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balboa
    Balboa's avatar
    Erkek
    IvC bunu yazdı

Clio listemin başında, yarın haber bekliyorum satıcıdan. Araya haftasonu girince işler karıştı. Emsallerinden düşük rakam söyledi sonra pişman oldu. Yarın zorlayacağım biraz. 

Ben de bu ara işsizim Megane 2 veya Clio 3 bakıyorum az düşük km ama zor gibi piyasa berbat 1 milyon artık para değil cidden. Tag ile ilgili de çekincelerim var yakalanirsak ne olur ne bilim taksicisi ayrı dert kafam çok karışık özel sektörde üç kuruşa çalışmaktan bıktım usandım zaten yaş da aldı gitti bu saatten sonra işe de almazlar böyle ülkenin ben ta 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Geçen senedir bu tag işi aklımda işten çıkarsam denemek istiyordum. Etrafımda yapan çok ortalama masraf sonrası 4k bırakıyor. Biraz daha kasarsan 6k yı buluyormuş. Her tipten adam tanıyorsun güzel çevre ediniyorsun. Taksiciden korkum yok. Polisler sıkıntılı, arabayı bağlatana kadar çalışırım. Taksicilik ekosistemine alışabilirsem devam ederim. Sabit müşteriler, iller arası taşıma gibi bazı bonusları var. Bakarsın ilerde plaka kiralar uzun vadede taksicilik yaparım. Bu ara boşlukta bunları deneyeceğim. Antalya'da sezon açılıyor işler artar diye düşünüyorum.  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Moto kuryelik yapsana hocam daha az masraflı olur senin için. 200-309 e harika motor alırsın. Ama tabiki daha tehlikeli

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

Antalya sıcağında kuryelik yapmak çok zor olur usta, Relax modda 14-15 arabada takılırım, keyfim yerindeyse çalışırım. Fazla kastırmadan diye düşünüyorum.

Toplam Hit: 1485 Toplam Mesaj: 32
.