Araç Arıyorum; Clio, Megane, Corolla, Linea
-
Çalıştığım yer battı, işsizlik parasını alıp martı tag yapmak istiyorum. Clio, Megane, Corolla, Linea tarzı dizel ağırlıklı manuel de olabilir. Araçlarınıza talibim. Minimum 2014 olsa iyi olur.
-
10 yaşından büyük arabayı kabul etmiyorlar bilgin olsun.
-
Farkındayım o yüzden 2014 ve üzeri bakıyorum.
Clio hb 1.5
Corolla 1.4d4
linea 1.3
megane 1.5
polo 1.4 yada 1.6
tarzı araçlara bakıyorum. aslında gönlüm otomatikten yana ama manuel takılıcaz bir süre.
-
Bütçe ne kadar hocam
-
700ü biraz daha zorlayabilirim başka da çıkmaz
-
IvC bunu yazdı
700ü biraz daha zorlayabilirim başka da çıkmaz
Linea'ya bulaşma hocam Clio en makulu bence
-
Clio listemin başında, yarın haber bekliyorum satıcıdan. Araya haftasonu girince işler karıştı. Emsallerinden düşük rakam söyledi sonra pişman oldu. Yarın zorlayacağım biraz.
-
IvC bunu yazdı
Clio listemin başında, yarın haber bekliyorum satıcıdan. Araya haftasonu girince işler karıştı. Emsallerinden düşük rakam söyledi sonra pişman oldu. Yarın zorlayacağım biraz.
Ben de bu ara işsizim Megane 2 veya Clio 3 bakıyorum az düşük km ama zor gibi piyasa berbat 1 milyon artık para değil cidden. Tag ile ilgili de çekincelerim var yakalanirsak ne olur ne bilim taksicisi ayrı dert kafam çok karışık özel sektörde üç kuruşa çalışmaktan bıktım usandım zaten yaş da aldı gitti bu saatten sonra işe de almazlar böyle ülkenin ben ta
-
Geçen senedir bu tag işi aklımda işten çıkarsam denemek istiyordum. Etrafımda yapan çok ortalama masraf sonrası 4k bırakıyor. Biraz daha kasarsan 6k yı buluyormuş. Her tipten adam tanıyorsun güzel çevre ediniyorsun. Taksiciden korkum yok. Polisler sıkıntılı, arabayı bağlatana kadar çalışırım. Taksicilik ekosistemine alışabilirsem devam ederim. Sabit müşteriler, iller arası taşıma gibi bazı bonusları var. Bakarsın ilerde plaka kiralar uzun vadede taksicilik yaparım. Bu ara boşlukta bunları deneyeceğim. Antalya'da sezon açılıyor işler artar diye düşünüyorum.
-
Moto kuryelik yapsana hocam daha az masraflı olur senin için. 200-309 e harika motor alırsın. Ama tabiki daha tehlikeli
-
Antalya sıcağında kuryelik yapmak çok zor olur usta, Relax modda 14-15 arabada takılırım, keyfim yerindeyse çalışırım. Fazla kastırmadan diye düşünüyorum.