Araç Arıyorum; Clio, Megane, Corolla, Linea
-
Bu Martı Tag Sürücü tecrübesi olan var mı? Tavsiye eder mi?
-
2020 egea 1.4 fire gazlı al geç 700'e hocam
-
GoQaN bunu yazdı
Bu Martı Tag Sürücü tecrübesi olan var mı? Tavsiye eder mi?
İstanbul'da yapacaksan çevirme gruplarını takip etmen lazım araç bağlanırsa cezası var ve ehliyete el konulup araç bağlanıyor. Tag cezayı ödüyor ama yine de diğer cezalar biraz caydırıcı... Bu çevirme grupları'da telegramda mevcut detay isteyenler özele gelsin atarım.
-
Panelvan al migros jet e gir 2 3 arkadaş var aylık 100 150 kalıyor diyorlar hatta dün durum atmıştı kayseri de ihtiyaç varmış şuan
-
Çok cillop kelepir bi araç aldım. İş yok bişey yok şuan, herşeyi deneyeceğim. Taga başvurucam biraz sonra.
-
IvC bunu yazdı
Çok cillop kelepir bi araç aldım. İş yok bişey yok şuan, herşeyi deneyeceğim. Taga başvurucam biraz sonra.
Ne aldın ne kadar km fiyat kaporta vs bilgilerini yazar mısın
-
IvC bunu yazdı
hocam bizide bilgilendirsen konuyu açtın buldum diyip gittin ya la :)
-
Clio 4 hb icon 2015 beyaz manuel - 195000 km 1 parça boya 3 parça lokal boya. Değişyen yok, tramer 0, expreri yapıldı. Saydıklarım dışında işlem yok 720k
-
Tag'a gece başvurdum. Onaylandığında yollardayım. Sabıka kaydı, ehliyet, ruhsat ve araç fotolarını istediler. Sisteme yükledim.
-
hocam etiket almışsın, hayırlı olsun. 2011 2015 kasa lpg li hyundai elantra alıp işine bakacaktın. Hem keyifli konforlu hem arızasız hem de hiç dikkat çekmiyor.