Araç Arıyorum; Clio, Megane, Corolla, Linea
-
Megane 3 verelim sana hocam. 2012, 180km, 1.5dci otomatik.
Martıda 10 yas sınırı yok bu arada, gecen 2006, 2007 cok arac geliyor :)
-
Metanet bunu yazdı
Onlar yeni arabayla kayıt olup sonrasında eski arabaya geçenler. Tespit edilirse ki bazen müşteriye anket yapıp hangi marka ve model arabayla geldi vs diyorlar işte o zaman hesabını banlıyorlar. Bir daha hesap açamıyorsun.
Zaten sorun yaşayınca müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi bir şey. Mail atıyorsun canları isterlerse geri dönüyorlar. Karşında muhatap yok.
mkyb tarafından 29/Mar/26 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Metanet bunu yazdı
Olabilir hocam, değişeni, trameri vs. ne alemde sahibinden linki varsa bakayım belki alışverişimiz olur.
-
hocam egea 1.3 multijetleri düşünür müsünüz ?
kaid tarafından 30/Mar/26 00:03 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıMetanet bunu yazdı
Onlar yeni arabayla kayıt olup sonrasında eski arabaya geçenler. Tespit edilirse ki bazen müşteriye anket yapıp hangi marka ve model arabayla geldi vs diyorlar işte o zaman hesabını banlıyorlar. Bir daha hesap açamıyorsun.
Zaten sorun yaşayınca müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi bir şey. Mail atıyorsun canları isterlerse geri dönüyorlar. Karşında muhatap yok.
Ilginc, senin icin simdi surucu sozlesmesine baktim arac yasi ile ilgili bir şey demiyor.
Ama her halükarda senin dedigin sacma hocam, günde 10 kere martı sofor den Aracın fotolarini istiyor
-
kaid bunu yazdı
hocam egea 1.3 multijetleri düşünür müsünüz ?
Fiyat avantajı iyi olursa düşünürüm hocam. Taksi çıkması, km oynanmış vs. değilde değerlendiririm.
-
Clio 1.5 2015 190.000km icon paket
1 parça boya 3 parça lokal boya. 0 tramer, aile arabası.
720k ya biraz önce aldım. Çevreyoluna basmaya gittim. Sağ ayna sapıtıyor gibi geldi.
-
Hocam Martı Tag yapacağınız bölge neresi? Bu arada sonuna kadar destekliyorum. Araç olarak da çağıran aracı bilmiyorsa uygulamada 2013 clio symbol tavsiye ederim. yeni kasa değil yani paranız varsa bile.
-
lpgli olmasına özen gösterin honda,toyota olmuyorsa da hyundai alın dizel 2025 model aracımı yarın satıyorum
-