Araç Sigortası (Kasko - Trafik) Hakkında Sıkça Sorulan Sorular [Rehber]
-
Motorsiklet kaskolatabiliyo muyuz ? Özellikle çalınmaya karşı gerekli bence..
-
darkroques61 bunu yazdı
Motorsiklet kaskolatabiliyo muyuz ? Özellikle çalınmaya karşı gerekli bence..
Sİgortalanır ama tavsiyem sigortalandığına değsin :)
-
alper ornek bir aracim var sikorta yapmak istiyorum..
fiyati modeline goremi yoksa markasina goremi belirliyorsunuz?
-
4.kazamdan sonra sigorta sirketim "hocam bi daha kaza yapma mumkunse, valla yapmicam artik daha" deyince bi duruldum :) cok sukur ondan beri bi kazam olmadı :)
-
kaç yaş arası araçlar kaskolanabiliyor. mesela 97-98 yabancı araçlar ağır kazası olmamış, kasko olur mu?
-
CAGATAY VE holycat
hoca okadar şey yazdım içlerinde sorduklarınız mevcut
-
DJ_Alper bunu yazdı
CAGATAY VE holycat
bunu yazana kadar oradan copy paste yapsaydin daha iyidi :)
-
DJ_Alper bunu yazdı
CAGATAY VE holycat
hocam okudum okumasınada istediğim cevabı alamadım. trafik sigortası zaten zorunlu el mecbur yaptiriyoruz. kasko konusunu pek anlıyamadım. kasko isteğe bağlı fakat bu araçlarda belli bir model yılı kısıtlaması var mı yok mu onu anlıyamadım. örnegin benim araç 97 model honda civic. yapılmaz mı kasko buna. ağır kazası yok, çamurluklar değişmiş sadece. herşeyi orjinal. buna nasıl kasko yaparlar?
-
cagatay09 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
CAGATAY VE holycat
hocam okudum okumasınada istediğim cevabı alamadım. trafik sigortası zaten zorunlu el mecbur yaptiriyoruz. kasko konusunu pek anlıyamadım. kasko isteğe bağlı fakat bu araçlarda belli bir model yılı kısıtlaması var mı yok mu onu anlıyamadım. örnegin benim araç 97 model honda civic. yapılmaz mı kasko buna. ağır kazası yok, çamurluklar değişmiş sadece. herşeyi orjinal. buna nasıl kasko yaparlar?
Bazı şirketler Genelmüdürlük onayla 15 yaşına kadar yapıyorlar ama araban 15 bin tl sen verecen 2 bin tl kasko değmez
-
DJ_Alper bunu yazdıcagatay09 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
CAGATAY VE holycat
Bazı şirketler Genelmüdürlük onayla 15 yaşına kadar yapıyorlar ama araban 15 bin tl sen verecen 2 bin tl kasko değmez
Haklısın tşkler hacı bilgi için..