folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aramızda Uyku Apnesi Olan Kimse Var Mı?

Aramızda Uyku Apnesi Olan Kimse Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek

Yardımcı olmasını istediğim bir kaç konu olacak. Şimdiden teşekkürler 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Konusu acilmisken uykuya dalmada güclük cekenler icin öneri varmi ? Yada ufacik sese uyanmaya cozum. Zamaninda rexapin kullandim 1 sene önce biraktim. Kullanmak istemiyorum. Bagimlilik yapiyor psiko ilaclar. Gecen kiperin calm diye bisey aldim eczaneden. Oda mideme dokunur gibi oldu 1 kere kullandim kullanamaya cekiniyom. Magnezyum ishal yapti amk baska öneri filan varmi ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken, uyurken aşırı derecede üşüyen varmı.

Yada bu neyin belirtisi olabilir.

Ağustosun ortasında çift yorganla yatıyorum.

Gündüz vs. hiçbir sorun yok, gece üşümekten uyuyamıyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı

Hazır konu açılmışken, uyurken aşırı derecede üşüyen varmı.

Yada bu neyin belirtisi olabilir.

Ağustosun ortasında çift yorganla yatıyorum.

Gündüz vs. hiçbir sorun yok, gece üşümekten uyuyamıyorum.

Gizli Şeker

Tiroid kötü çalışma

Dolaşım

Kurtlar tasma takmaz....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı

Konusu acilmisken uykuya dalmada güclük cekenler icin öneri varmi ? Yada ufacik sese uyanmaya cozum. Zamaninda rexapin kullandim 1 sene önce biraktim. Kullanmak istemiyorum. Bagimlilik yapiyor psiko ilaclar. Gecen kiperin calm diye bisey aldim eczaneden. Oda mideme dokunur gibi oldu 1 kere kullandim kullanamaya cekiniyom. Magnezyum ishal yapti amk baska öneri filan varmi ?

ben. film izlemeden uyuyamıyorum. ille gözlerin anası sikilene kadar dizi/film izlenecek. bitki çayları filan denedim hiç bi işe yaramadı. hapsal çözümleri denemek istemedim, bitkisellerde bi boka yaramadı. film ile çözüm buldum. yoksa yatakta dön dolaş 2-3 saat sürüyor uykuya dalmak.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Herkese yorum yazmaya çalışcam. Bende hafif var gece uykularında değilde rahatsız pozisyon uykularında örneğin yolculuk gibi durumlarda etkisini hissediyorum. Kardeşimin eşinde var şu maskelerden kullanıyor memnun. Uyurken üşümek uzuvlar olsa dolaşım derdim.  Normal tansiyonun düşükse gerçi olabilir. Uyku problemi içinde bende en ufak ses hatta oda kapısının önünden biri geçse bile uyanırım rem değilse. Her insanın uyku ihtiyaca uyuma dönemi ve saat olarak farklı bence. Eğer hala öğrenciysen deneyimlemelisin. en iyi uyu uyuduğun vakitte uyuyum yaşam şartlarına uyarlamayı deneyebilirsin. uyku ilacı olarak kullanılan antihistamaniklerden kullabilirsin alerjik bir bünyeye de sahipsen win-win. ya da son yılların favorisi melatonin. doğal olarak kividen alabilirsin.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Hocam bende vardı bi gece hastanede yattım aşırı horlama şikayetiyle çok az apne çıktı doktor yan yatmamı önerdi cerrahi müdahale şu an için çok gereksiz olur idare edecen dedi. 

@chaoser @foxxly telefon sosyal medya detoksu yapmaya başladım yaklaşık 2 aydır Tbt dışında bi yere girmiyorum çalmadıkça telefonu elime almıyorum. Önceleri 9 da da yatağa girsem uyumam 2 yi buluyordu. Şimdilerde daha iyiyim uykum ve psikolojim düzene girdi diyebilirim. 12 de yatıp 5 te dinç bi şekilde kalkıyorum. Telefonu elden bırakmayı öenerebilirim

@enqnx35 yatmayı düşündüğün saatten yarım saat önce ballı ılık süt ve telefonu elden bırakmak. İlk bi kaç gün zorlanabilirsin devamı keyifli oluyor

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FiL3MAN
    FiL3MAN's avatar
    Erkek

bende var. daha önce yattım uyku polikliğine orta çıktı cpap cihazı önerdiler. o zaman devam etmedim kaldı. şimdi yeniden sürece başlıyorum geçen sene uyku kliniğine randevu başvurusu yaptım. 2026 ekim e verdi. tekrar yatacam rapor aldıktan sonra cpap cihazı alacağım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek
    FiL3MAN bunu yazdı

bende var. daha önce yattım uyku polikliğine orta çıktı cpap cihazı önerdiler. o zaman devam etmedim kaldı. şimdi yeniden sürece başlıyorum geçen sene uyku kliniğine randevu başvurusu yaptım. 2026 ekim e verdi. tekrar yatacam rapor aldıktan sonra cpap cihazı alacağım

rapor ne kadarını karşılıyor ki
    ben de hiç hastane vs uğraşmıyayım şunu alayım diyorum https://www.trendyol.com/respirox/g2-s-cpap-makinesi-p-992645568
    bir de bu cihazları kullanan varsa ses durumu nasıl acaba. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khan23
    Khan23's avatar
    Erkek
    Enquinx35 bunu yazdı

1. kuşak antihistaminikler veriliyor bazen. güzel uyku yaparlar ama kalktığında da insan tır çarpmışa dönüyor en azından bende öyle. en güzeli gün içinde bedeni yormak spor vs ile mesela benim spora gittiğim dönemde uyku problemlerim yoktu maks 30dkda dalıyordum. şimdi ne zaman uyuduğum belli değil ne zaman kalktığım. eğer uyku ile ilgili organik yani belirli bir nedene bağlı bir probleminiz yoksa diğer seçenekler psikolojik oluyor kafa doluysa sabaha kadar dönersiniz . 

ek olarak ekranlar çok etkiliyor gece kullanımını bırakamıyorsanız da mavi ışık filtreleri ile kullanmanızı tavsiye ederim. 

Khan23 tarafından 28/Şub/26 04:30 tarihinde düzenlenmiştir

We are all in the gutter, but some of us are looking at the stars.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bhttnfndk
    bhttnfndk's avatar
    Erkek

Yatmadan telefonu bırakmak ve karanlık oda önemli ☺ Bende huzursuz bacak sendromu var çok lanet birşey. Gittim doktora vitamin eksikliği çıktı karbonhidrat tetikliyormus ekmeği pilavı kestim b12 ve folikasit alıyorum ilk başlarda 2 günde bırdı, şimdi haftada bir atıyorum kesiyor.. Mışıl mışıl uyuyorum. Telefonla yatağa girip uyumak çok zor . 

Göktürk'ün babası
Toplam Hit: 1595 Toplam Mesaj: 33
uyku apnesi