Aramızda Uyku Apnesi Olan Kimse Var Mı?
-
11 yıldır var annemde de var cbap cihazı var kullanmıyorum alkol ve sigara da var tek sorun sabah mal gibi uyanmak ne kadar uykusunda uyku ya doyamamak f
-
nereodi bunu yazdı
11 yıldır var annemde de var cbap cihazı var kullanmıyorum alkol ve sigara da var tek sorun sabah mal gibi uyanmak ne kadar uykusunda uyku ya doyamamak f
Bu uykuya doyamama isi bende de var. Biraksalar 25 saat uyurum :/
-
end bunu yazdınereodi bunu yazdı
Bu uykuya doyamama isi bende de var. Biraksalar 25 saat uyurum :/
Bunun sistemi bir yerde alkolik etti beni uyumadan önce 2 duble içince derin uykuya giriyorum 4 saat sonra zıpkın gibi kalkıyorum
Bazı günler 14 saat uyuduğumu biliyorum ama hala sarhoş gibi oluyor insan
Ben ilk uyku apnesi tıbbi adı osas ı bir tık kilo alınca daha felaket gösteriyor
-
merhaba hocalar benimde aşağı yukarı 15 yıldır uyku problemim var. doktora gittim 5 ay önce melatonin verdi onu kullanıyorum. uykuya dalmamı hızlandırdı. ama almadığım zaman uyuyamıyorum. 2 ay sonra gel dedi daha randevu alıp gidemedim. benim problemim uykuya dalarken vucudum uyku moduna giriyo ama zihnim açık kalıyo nefes almam otomatikten çıkıyo. bazende uykudan üç dört saat sonra bilincim uyanıyo. hap bunlara bi etki etmedi ama en azından hızlı uykuya dalmama yardımcı.
-
ehlikeyif bunu yazdımrkps bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
rapor ne kadarını karşılıyor ki
ben de hiç hastane vs uğraşmıyayım şunu alayım diyorum https://www.trendyol.com/respirox/g2-s-cpap-makinesi-p-992645568
bir de bu cihazları kullanan varsa ses durumu nasıl acaba.Bu cihazın aynısını kullanıyorum yaklaşık 7-8 aydır. Cihaz faydalı, sesli çalışıyor, aynı oda da sesten rahatsız biri varsa onu uyutmuyor ama seni mışıl mışıl uyutuyor.
Benim ağır derece çıktı. İlk yatıştan sonra kendi paranla gidip cihaz alabilirsin . Cihazı SGK üzerinden alırsan sahibi SGK oluyor. Diğer türlü zaten senin oluyor. Oto cpap cihazı basıncı otomatik ayarlıyor. İlk yatışı yaptıysan ikincisine şöyle gerek var. Şayet merkezi apne ise muhtemelen cihaz da senin işini görmeyecek. Tıkayıcı apne de cihaz faydalı oluyor.
Cpap cihazı kullanan varsa bana SD kart içindeki usr dosyası lazım.
Hocam bende de ağır var numaranı veya mailini gönder ne gerekliyse göndereyim
-
Maalesef hocam bende de var...
ve 8-9 yıldır herhalde kendimi iyi hissetmiyorum.
İnsan uykusunda dinlenir, ben uyuyunca yoruluyorum.
Ne uyuyabiliyorum, ne de uyutuyorum.
Hal böyle olunca geçen sene uyku testine gittim ve orta seviye uyku apnesi çıktı, dil köküm büyükmüş.
Bence burnumda da bir miktar sorun var ve sigorta desteksiz, Çin'in makinelerinden aldım CPAP'lerden.
Bazı geceler iyi oluyor sözde, bazı gecelerse kötü yine. Hiç olmamasından iyi mi bu makine işi? Evet.
Ama o makineyi takacağım diye bazı geceler insanın içinden uyumak gelmiyor resmen.
Gece boyu o basıncı yedikten sonra uyanmak da cabası.
İşe geç kal, yorgun kalk, bir yerlere geç kal, insan kendini kötü hissettiriyor.
Diğer insanlar belki 7-8 saat uyuyor, senin en fazla sağlıklı uyuduğun 2-3 saattir bir de sen çok uyuyor oluyorsun.
Gerçekten muzdaribim bu konudan.
Detay sorun olursa DM atabilirsin.
Çok geçmiş olsun üstat. -
Bende var. Son ölçümüm 8 saatlim uykuda ortalama 4 saat nefes almıyorum. Ekonomik mod gibi düşün 😂 şaka bir yana cihaz vs sormak istediğin bir şey varsa yardımcı olurum. Acilse pm at. Şu anda japonyadayım. Tam takip edemiyorum
-
Cep telefonu, bilgisayar gibi cihazları gece kullandıktan sonra zihinsel olarak hala oraya bağlı kalmanın verdiği uykusuzluksa mesele en iyi çözümü sekstir. Bırakın takviyeleri falan. :D
Bir partner edinin bolca seks yapın. Ayrıca illa bir takviye alıp uyumak istiyorsanız ashwagandha takviyesi alın ancak ksm-66 ekstratlı olmalıdır.
-
SquarT bunu yazdıehlikeyif bunu yazdımrkps bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
rapor ne kadarını karşılıyor ki
ben de hiç hastane vs uğraşmıyayım şunu alayım diyorum https://www.trendyol.com/respirox/g2-s-cpap-makinesi-p-992645568
bir de bu cihazları kullanan varsa ses durumu nasıl acaba.Bu cihazın aynısını kullanıyorum yaklaşık 7-8 aydır. Cihaz faydalı, sesli çalışıyor, aynı oda da sesten rahatsız biri varsa onu uyutmuyor ama seni mışıl mışıl uyutuyor.
Benim ağır derece çıktı. İlk yatıştan sonra kendi paranla gidip cihaz alabilirsin . Cihazı SGK üzerinden alırsan sahibi SGK oluyor. Diğer türlü zaten senin oluyor. Oto cpap cihazı basıncı otomatik ayarlıyor. İlk yatışı yaptıysan ikincisine şöyle gerek var. Şayet merkezi apne ise muhtemelen cihaz da senin işini görmeyecek. Tıkayıcı apne de cihaz faydalı oluyor.
Cpap cihazı kullanan varsa bana SD kart içindeki usr dosyası lazım.
Hocam bende de ağır var numaranı veya mailini gönder ne gerekliyse göndereyim
DM den yazdım hocam
-
Bendede vardı kilo verince düzeldi. Horlama ıfakta olsa var boğaz tarafım kendimi salınca gırtlaktan baskı yapıyor. Yan yatarak çözmeye çalışıyorum. Tıbbi bi işlem yapmadım