Aranıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

persian bunu yazdı:
    -----------------------------
    necroshine bunu yazdı:

Facebook da guzel bir kiz resmi ile uyelik ac. Ardindan adama "Siz bilmem ne okulunda okumamismiydiniz" gibisinden mesaj at

adam mesajina donecektir

Donerse uyelik bilgilerine cogu insan telefon mail yazar.

ordan bir kontrol et.

arkadaslarindan da bu sekilde adama ulasirsin.

uyanik oyna yakalarsin facebook dan

tam bu tarz birşey yazıcaktım en son senin yazını gördüm.. bi kız profili aç sadece seni tanıyamadım die msg gönder oda ne alaka filanda die mutlaka döner sonra bütün işine yarıck bilgileri çıkar dersenki onlar yetmez o zamn o kız profiliyle muhabbet kur sahtedn kamera aç programı var cam studio falan filan bulışma yeri ayarla yani biraz kafanı patlatırsan çok kolay ulaşırsın adama ayrıca bi arkdş. 10 bin ytl filan demiş bi iyilik yapıcanız onda da haybeye bişi yapıcağınızdan deil onada hemen menfaat sokuonuz anlıyamıorum nyse umarım ulaşırsın adama :S

ne çok kişi aynı şeyi düşünmüş bende yazıcaktım aynısını 

arkadaşım facebooktan yakalarsın

maaasebeci....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Ya bunlar bizim fabrikayı çarpanlar olabilir antep antalya arası çalışıyor şebeke bunlar isimler ve yerler yabancı değil şu an yoğunum akşam üstü bir bakıyım dönerim sana

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

hacım polis bulamaz bulsa da yakalamaz. alacağım var bu adamdan diyerek resmi yolla yapabileceklerin çok kısıtlı. içra işlemleri başlatırsın evraklarla, o adamın üstünde bişey varsa tapuda ya da vergi dairesinde onu bulmasalar bile işlem yaparlar malın üstüne.yoksa üstünde bişey, ki yoktur<< adamı bulman lazım. oturduğu yeri öğrenip avukatı o adrese hacize yollayacaksın. normalde avukatlar zaten adamın ad res tespiti için bişeyler yapıyorlar ama çok yavaş ilerliyor. bankalardan, nüfus memurluklarından, tedaş medaş filan falan gibi yerlerden soruyorlar adresini. ama yazışma ile tabii. o da uzun sürüyor. adam defalarca adres değiştirebilir o yazışma devam ederken. yani gitti gözüyle bakabilirsin. biz de öyle çok siliyoruz alacaklardan. adamlar uçurtma hacı.. yetişemiyorsun ki.. senin işe gidip geldiğin kadar o adam adres değiştiriyor hergün farklı adres. hatta adresi bile yok bu çakalların çoğunun..

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

Abicim senin dedigin dogru. Durumda tam olarak bu zaten. Polisin yapabilecegi bişey yok. Evet bennim alacaklarım resmi zaten adamı mahkemeye verelide çok oldu. Ama adamın üzerine 1 milyonluk bir sakız yokki. Yani Bu yolla ben bu adamdan bi bok alamam. Ama ben yakalarsam paramı alamasamda kolunu kulagını gözünü bişeyini alırım en azından

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

feysbuktaki kişi gerçekten bahsettigin kişimi? yani bu isim ve soyisimde bir cok insan var eger resminden tanıdıysan(resim koymuşsa) necroshine'nin dedigini yap.

birde + olarak

güzel br kız fotosu bul onu profil resmin olarak kaydet.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

anne adı ve doum yerinden emin misin ?

mardin midyat doumlu olabilir mi anne adı da hayriye olabilir mi  :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apoyraz
    apoyraz's avatar
    Erkek
    benim fikrim söylenmiş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

kardeş sen bana bi msnden ulaş bakalım soyadı menekşe ve adıyamanlı ölemi.

turkishmydonoz@hotmail.com ekle sen beni.

La vittoria sara nostra !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

ekledim seni taniyosun insallah

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bulunca haber verinde sitece bi xkek o bihneyi