Aranıyor...
-
Sevgili müritler şimdi ben 2 yıl önce Tursan adında bir şirketle ticaret yapıp kendisine iplik sattım. Fakat bu heriften aldığım çekler karşılıksız çıktı ve g.antepte ikamet eden Yusuf turgut adındaki şerefsiz kaçtı gitti. Kendisinden alamadıgım 54.176 dolar alacağım var. Ve ben bu adamı bulamıyorum en son antalya-alanya civarında oldugunu dyumuştum. Bu adamı nasıl bulabilirim bir fikri olan varmı. Bulursam paramı alamasam bile en az bi parçasını alırım kendimi enayi gibi hissediyorum yaww :S
-
hocam polise söyledin mi
-
şimdi düşündüğümüz zaman seçim zamanıdır eger sen bu adamla kağıt üstünde anlaştıysan kişiye ait bilgiler vardır kişinin tc kmlik no sunu bul ysk da arat nerde olduğunu öğrenirsin..
olmadı diyelim bi nüfus memurluğuna git olayı anlat oradaki kişinin insafına göre yardım edilir açık adres alırsın
-
Yok babalar o şekilde denedim bulamadım. Adamın ikameti hala antepte ama adam antepte deil burda tek taktıgı ben degilim başkalarıda arıyor. O yüzden bukdar kolay bulunmaz bu adam.
Sanırım başka birnin adına başka bir şirket falan ayarlamış onunla ufak tefek bişeyler yapıyor. Ama kendi adına hiç bişey yok.
-
Yanlış hatırlamıyorsam isimden adres arayabiliyodun öle bişi vardı. Bide sadece isim ve soyisimle tc no bulunmuyomu???
-
enver bunu yazdı:
-----------------------------
Yanlış hatırlamıyorsam isimden adres arayabiliyodun öle bişi vardı. Bide sadece isim ve soyisimle tc no bulunmuyomu???
-----------------------------
Aynı İsimden Türkiye'de 1 Kişi mi Var Acaba : ) Googleden Aramak Gibi bişey Oldu Bu Haci . -
a.g. şu antep'in adını kötüleyenlerden gıcık kapıyorum. :S neyse
kişinin tc numarasını veya adı soyadı, ana baba adı, doğum tarihi gibi bilgilerini bulabilirsen yardımcı olmaya çalışırım..
-
Abi antepi niye kötülüym bu şerefsiz zaten adıyamanlı. Ya ana adı baba adını biliyorumda mehmet menekşe. Tc nosunu bilmiyorum
-
ona verdiğin kadar banada ver ben koklayarak iz sürerim sana:) bu arada kahrolsun sosyolizm yaşasın kolay para
-
facebook tan buldum şerefsizide cevap vermiyor
-
Elemanın resmini muhtarlıktan bi yerden temin et. Buna benzer bişi hazırla. Halka açık olan heryere yapıştır. İşin içinde ödül olursa bulursun gibime geliyor.