Aranıyor...
-
sadece isim soy isimle, polisler bile bulamaz bu adamı, antep nüfusuna kayıtlı m.menekşe ismindeki bütün kişilere bakılması lazım ki bu da çok zor.
-
Ya adamın eski firmasının adı Tursan adı Yusuf tugut ana adı menekşe baba adı mehmet
bunlar var elimde. Bu çocuk şuan askerdeymiş şirket bunun adına asıl işin başındaki babası
-
polise söyle
-
Polisin haberi var zaten kimsenn bişey yaptıgı yok polis yakalasada 1 saat sonra bırakır onu benim bulmam lazım
-
Polisin haberi var zaten kimsenn bişey yaptıgı yok polis yakalasada 1 saat sonra bırakır onu benim bulmam lazım
-
Abi zor iş buna benzer iş babamın başına gldi babamın bazı arkadaşlarının özel kurumda çalışan arkadaşları var onlar bile bulamadı...
-
La havle amk sinirlerim zıpladı yine ..menekşelerin hepsimi yaraktan böcekten olur ya :\
hoca kendi adına bi sikimi yoktur bu adamın ama yine de bi şekilde başını ağrıtacam diosan..
Bi avukat bul ..banka yollu ..ptt yollu ..emniyet yollu falan sıkıştırmaya bakın
..protesto falan da edin dicem ama tc si yokmuş :\Adam evli mi / bekar mı / kaç yaşlarında? Biliyor musun?
-
İrtibata geç ufak bir komisyon dahilinde tahsil ederiz ;) kolay yollar varken neden zoruna gideriz anlamam
-
İrtibata geçelim halledebileceksen sorun deil. Arkadaşlar bu adamın üzerine hiç bişey yok şuanda bi istanbulda diye duyuyoruz bi antalyada diye adam herkese bişeyler takıp kaçmış o da biliyo bu işleri. Az önce facebooktan bi arkadaşına msj attım yerini biliyomusun bişey sormam lazım diye kimse bişey söylemiyo. Şirket yusuf turgut adınaydı bu çocuk yaklaşık 26-27 yaşlarında ama asıl muhattap babası. Ailecek ortalıkta yoklar
-
abi bana 10 bin ver yarın adamı bulup getiririm sana :)
Toplam Hit: 5605 Toplam Mesaj: 48