Aranıyor...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    sadece isim soy isimle, polisler bile bulamaz bu adamı, antep nüfusuna kayıtlı m.menekşe ismindeki bütün kişilere bakılması lazım ki bu da çok zor.

///______________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek

Ya adamın eski firmasının adı Tursan adı Yusuf tugut ana adı menekşe baba adı mehmet

bunlar var elimde. Bu çocuk şuan askerdeymiş şirket bunun adına asıl işin başındaki babası

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    polise söyle

Konumu silenlere inat kürdüm
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    Polisin haberi var zaten kimsenn bişey yaptıgı yok polis yakalasada 1 saat sonra bırakır onu benim bulmam lazım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    Polisin haberi var zaten kimsenn bişey yaptıgı yok polis yakalasada 1 saat sonra bırakır onu benim bulmam lazım
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek

Abi zor iş buna benzer iş babamın başına gldi babamın bazı arkadaşlarının özel kurumda çalışan arkadaşları var onlar bile bulamadı...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

La havle amk sinirlerim zıpladı yine ..menekşelerin hepsimi yaraktan böcekten olur ya :\

hoca kendi adına bi sikimi yoktur bu adamın ama yine de bi şekilde başını ağrıtacam diosan..
    Bi avukat bul ..banka yollu ..ptt yollu ..emniyet yollu falan sıkıştırmaya bakın
    ..protesto falan da edin dicem ama tc si yokmuş :\ 

Adam evli mi / bekar mı / kaç yaşlarında?  Biliyor musun?

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    İrtibata geç ufak bir komisyon dahilinde tahsil ederiz ;) kolay yollar varken neden zoruna gideriz anlamam

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enver
    enver's avatar
    Erkek
    İrtibata geçelim halledebileceksen sorun deil. Arkadaşlar bu adamın üzerine hiç bişey yok şuanda bi istanbulda diye duyuyoruz bi antalyada diye adam herkese bişeyler takıp kaçmış o da biliyo bu işleri. Az önce facebooktan bi arkadaşına msj attım yerini biliyomusun bişey sormam lazım diye kimse bişey söylemiyo. Şirket yusuf turgut adınaydı bu çocuk yaklaşık 26-27 yaşlarında ama asıl muhattap babası. Ailecek ortalıkta yoklar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    abi bana 10 bin ver yarın adamı bulup getiririm sana :)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
Toplam Hit: 5605 Toplam Mesaj: 48