Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
Tüplü monitörden ben bunu okursam kör olurum heral :| Ama merak ettim bakacam bi ara, çizik.
-
bende tüplü monitörden okuyamadım gözlerim ağrıdı çıktı aldım ag çk merak ettm bu kadar uzun yazılacak ne varmış ag diye
-
Deydi okuduğumuza valla :D
-
Of amk hepsini okudum beynim uyuştu yıkıldım. ama sana diyorum
SON Bİ KEZ BUL EDAYI !
-
1 saatim gitti ama her saniyesine değdi aq, kim yazmışsa harika bir tarzı var , doğal, akıcı sohbet havasında. Bana hemingwayi hatırlattı.
Hikayenin sonlarına doğru içim bi garip oldu aq alkole mola vermiş olmasam çakardım viskiyi biri dokunsa basacam cigarayı viskiyi o derece oldum.
Harika harika harika. Bunun filmi olmalı.
-
vayyy amk erkek milleti işte moloz yaw bi anlık boşluk carrrrrrrttttttttt getti hatun.
olm ne pok yemeye aldatıon her öp beni dien kızı öpücen mi yuhhh amk haketmişsin valla ei olmuş. :)
yazık bi taraftanad acıdım xxx kim ne zman angaraya kar yağza muhabbetini yazım tarızını sefdim bi yandanda acıedım amk adama :S
yabacak bişi yok :)
-
Vay Amk boynum tutulmuş okumaktan tam 45 dk mı aldı ekrandan okumak gözler bir hal oldu zaten. Ya hoca sağol bir şeyler de senden öğrendik ama yinede bir kez daha ara bea edayı.
gördüğümüz üzere içki her kötülüğün özellikle de bu şehvet organlarının düşmanıymış.
-
ağladım lan yemin ediyorum ağladım o derece
-
http://www.dailymotion.com/video/xeqz31_vega-yz-byrakanlar_music
çok güzel şarkıdır..bu yazının üstüne iyi gider dinleyin.. :))
-
keşke 6 sene önce okusaydım bunu da 3 senedir yanlız olmasaydım :(