Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------özet:
bu xxx lisede kızla tanışıyo (eda) çok seviyo sonra kız universiteyi kazanıyo bu kazanamıyo, ertesi sene çocuk bursayı kazanıyo, kız da ankarada kalıyo, ev tutuyo çocuk karşı komşunun kızı (Sedef) var sorunlu biraz, annesi babası bu kızı çocuğa emanet ediyolar güveniyolar, bunlar bi gece içip birlikte oluyolar. sonra olaylar kopuyo komşu kızı çocugun arkadasına anlatıyo, sonra bu ankaradaki kız ziyarete geliyo bunu bursaya arabasıyla, çocugun arkadaşı da evde. olanı bıtenı anlatıyo kıza. kız sinirle ankaraya donerken yolda kaza yapıyo. sonra çocuk çok pısman oluyo geri donmek ıstıyo falan, ankaraya gıdıyo kızın babası bı guzel dövüyo bunu. ayrılıyo bunlar. kız okulu bitiriyo avusturalyaya gidiyo bu hala unutamamış, arıyo avusturalyayı bi erkek açıyo telefonu falan filan.
-----------------------------
AnaMuhalefet bunu beğendi...
Dj_Alper pek bi beğendi :)))
Ben bu kadar uzun yazıları okusam profesör ünvanı aldıydım çoktan...
-
-
okumam 1 saatimi aldı,gerçekten çok iyi..
-
Hocalar bir mürid söylemiş kalemi iyi filan diye ya bu vatandaşın kalemi iyiden öte etkilenmişliğimiz bu yüzden zati resimler filan havada uçuşuyor filan ama ben bunun profesyonel biri tarafından yazıldığını düşünmeye başladım hal böyleyse eğer kurgu olma ihtimalide yükselir.Harbi harbi yazıda Orhan Kemal tadı var yav yazana helal yazmalı bence herşeyden önce:):)
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar bir mürid söylemiş kalemi iyi filan diye ya bu vatandaşın kalemi iyiden öte etkilenmişliğimiz bu yüzden zati resimler filan havada uçuşuyor filan ama ben bunun profesyonel biri tarafından yazıldığını düşünmeye başladım hal böyleyse eğer kurgu olma ihtimalide yükselir.Harbi harbi yazıda Orhan Kemal tadı var yav yazana helal yazmalı bence herşeyden önce:):)
-----------------------------Onun için sallama yazdım ya zaten :)
Kalemi aşırı güçlü, hiç sanmıyorum normal birisi tarafından yazılacağını.
-
anca bitti =) sonunda daha iyi bişeyler beklerdim ama hayat işte
-
üşenmedim okudum..kendi yaşadıklarım geldi aklımanı yine aynı şehir de...bütün bunları hazmetmek gerçekten zordur..
İlahi adalet diye birşey var buna emin olun edayı istemeden de olsa ki nolursa olsun istmese yapmazdı bence aldattı sedefle birlikte oldu eee sedef naptı 2 dakka da sattı seni....bumuydu yani uğraştığın gönül koyduğun uğruna edayı ihmal ettiğin kız seni 2 dakka da sattı...belki olan biteni edaya kendisi anlatsaydı herşey daha farklı olabilirdi..hiç bir kız karşısına geçipte bu yaşadıklarını açık açık büyük bir cesaretle anlatan ve pişman olduğunu söyleyen bir erkeğin kötü bir insan olduğunu ve tekrar aynı şeyleri yapmaya yüzü olduğunu düşünemez yada düşünmek istemez...heleki aşıksa ve seviyorsa.........sedef gibi kadınlar oldukça çok edalar böyle kaybedilir....
ankaraya ne zaman kar yağsa kolu sızlayan adam işte...
bu cümle bitirdi olayı zaten...hep söylerim aşk demek acı demek :))) -
Çentik,en kısa zamanda okuyacam ınsallah,sonra yorumumu yapıcam...
-
abow.. ankaraya ne zaman kar yağsa kolu sızlayan adam işte... bu adamın inci niki falan mı? var mı inceden bi anlamı :)
-
önceden bakmadım yazının uzunluguna basladım bir kere zaten kitap gibi aktı gitti.1 saatimi yedi ama güzel yazmış eleman sanki kitap okuyormuş gibi sahneler aklımda canlandı resmen(yanlış anlaşılmasın sevişme sahneleri değil)
insanlar boyle işte kız-erkek fark etmiyor bi anlık ruh halindeki değişiklik arka arkaya gelen zincirleme olaylar insanın aklına getirmeyeceği şeyleri yaptırıyor.
kar yagdıgında kolu sızlayan adammış sen 4 ay sırf mal gibi kız bak sonra düş kolu tabi sızlar