Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
incide vardı bu herif gece yazıodu sanırım. ertesi gün "lise" olmasına rağmen sabaha kadar oturup okumuştum. harbi fena hikaye tavsiye ederim yani.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------baba naptın ya :|
-----------------------------
-
ilk başta gözüm korktu uzun yazıyı görünce okumaya başlayınca dayanamadım bitirdim
fena olmuş ya :/
-
Hep hayal ettim bende, hiç çalışmadım ders mers.
-----------------------------------------------------
hikayenin en can alıcı kısmı buydu:)ama elemanın kalemi iyiymiş bu kadar şeyi güzel anlatmış.komik kısımlarıda hoş.fon müziğide benden gelsin bari:
-
yazık ya üzüldüm eleman için... tabi burada dikkatimi çeken ilginç bir durum vardır 1 kişi hariç hiç kimse üzülmedim dememiş. toplum olarak biz böyleyiz işte bir dönem para yapan arabesk aşk filmleri gibii
demek istediğim böyle şeyler filmlerde olur derdik ama hakikaten ferdinin kötü bir arkadaşı varmış sırtından vuran...
ankaraya kar yağdığında kolu sızlayan adam için hakikaten üzüldüm... hep sevmişimdir ankarayı yani geçtiğimiz aya kadar kayserideyim ve artık ankaraya gelmiş birisi olarak artık daha çok seveceğim.... hep istemiştim böyle saf bir aşk bir türlü kısmet olmadı.. bu yaştan sonrada kaşarından başkası denk gelmez zaten bize... vay be işte kimlere kısmet böyle aşklar... kıskandım lan... harbi kıskandım.
-
harbiden hepsini okuyan varmı la :)
-
hocam vary oku oku ağzım kurudu ama , okudum hepsini yinede yani güzel bi hikayede nerdeyse ağlıcaktım ama o kadar yani çok kaptırdım kendimi yaa :( sonunda keşke babası affedipte kızıda affetseydi de barışsalardı yaa :'(
-
ağladım resmen ya.
bundan sonra ölsemde xxx i uzmem.
-
croft000 bunu yazdı:
-----------------------------
harbiden hepsini okuyan varmı la :)
-----------------------------Ben ama sallama geldi bana biraz.
-
Adaletni s..yim dünya niye bütün ibnetorlar benim adaşım oluyo ya değiştirin şu arkadaşının ismini aliyapın ahmet yapın hüseyin yapın a.k D: