-
Avatar upload etme olayından sonra böyle bir sorun çıktı.Birçok arkadaşımız kendi upload ettikleri avatarları kullanıyor.Lakin diğer üyelerde hangisi,kimin avatarı bilmediği için habersizce kullanıyor.forumda da birkaç kişinin imzasında,avatarının altında imzamı kullanmayın gibilerinden yazılar baş göstermeye başladı bile..başkası avatarımı kullanıyor diye kimseye kızmıyorum.sadece kendi upload ettiğim avatarı yanlızca kendim kullanmak istiyorum.bununla ilgili bi güzellik yapılırsa sevinirim.
-
aaaaaaa, olurmu hiç öyle şey?? haksızlık deilmi bu? madem koymuşsun herkes faydalanacak. admin veya mod olursan rezerve edebiliyorsun. başka türlü olmaz herald dayın yoksa
-
bence bu kadar egoist olma ne olucak sanki senin upload ettğin avatarı başka müridlerde kullansa
aksine bu sizi gururlandırmalı
-
o artık tahribat cumhuriyetinin bir malı oldu. herkez kullanabilir. :)
hazır yeri gelmişken : bende avatarımı değiştiremiyorum. değiştirip kaydete basıyorum. imzanız çok uzun. hatası veriyo. onun için iptal ediyorum. galiba rene imza parametrelerini kısaltmış olmalı. bende madalyalarımdan olmamak için avatarımı değişmem :P
-
TAHRİBAT bir amme hizmetidir.bırak herkes faydalansın
-
herkes böyle düşünüyorsa bana eyvallah demek düşüyor.konu silinebilir.
-
20000 tane avatar kayıtlı szaten sistmde..
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------bence bu kadar egoist olma ne olucak sanki senin upload ettğin avatarı başka müridlerde kullansa
aksine bu sizi gururlandırmalı
-----------------------------
Katılıyorum şahsen ben gurularnırdım ... -
Avatar rezarvasyon sistemi sadece adminlere özel eskiden upload sistemide yoktu...
-
Bide avatarları elinden alınanlar var:| Ben powerpufflar kalır diye upload olayına hiç girmedim çnkü avatarımı sviyodum bi baktım bizim avatarlar uçmuş:(
-
Hybris bunu yazdı:
20000 tane avatar kayıtlı szaten sistmde..
nasıl yani?
Toplam Hit: 9931 Toplam Mesaj: 74