AVEA'dan 100000 (Yüz Bin) SMS Bedava!
-
SeRDaR bunu yazdı
5 bin smsmi bitiremiyordum 100 binin hiç bitiremem gelse bile
hocam ben 1000 taneyi bile bitiremiyorum 1 ayda, bu 100 bin i de bikaç güne silerler zaten, bağıra bağıra gidecek yane :D
-
Benide bugün aradılar her yöne 3000 sms 5 lira dediler kapayın la telefonu dedim,
-
Avea bazen aklına esince öyle güzellikler yapıyor.Kullanırken benimde başıma gelmişti.Net paketim varken net paketi hediye ediyorlardı. :)
-
faturasının tıkır tıkır ödeyen olsun yada her ay her hafta düzenli kontör yükleyene bir kampanya yapmıyorlar
bakın mesela benim babamın telefonla işi pek olmaz 3 aydan 3 aya kontör yükler oda hat kapanmasın diye o kontör ona yeterde artar ama adama gelen kampanyalara şok olursunuz utanmasalar yeterki kontör yükle 1 sene bedava konuşma vereceğiz der gibi ben her ay 50 lra bayılırırm tek bir kampanya bile gelmez adalet işte -
100 000 sms... Harbi iyiymiş. :) Parmaklarına kuvvet.
-
SeRDaR bunu yazdı
faturasının tıkır tıkır ödeyen olsun yada her ay her hafta düzenli kontör yükleyene bir kampanya yapmıyorlar
bakın mesela benim babamın telefonla işi pek olmaz 3 aydan 3 aya kontör yükler oda hat kapanmasın diye o kontör ona yeterde artar ama adama gelen kampanyalara şok olursunuz utanmasalar yeterki kontör yükle 1 sene bedava konuşma vereceğiz der gibi ben her ay 50 lra bayılırırm tek bir kampanya bile gelmez adalet işteadalet değil işte bu, ben bunu aradım defalarca sordum bana dedikleri sistem kendisi belirliyo elimizden bişe gelmez e kardeşim sistemin başında yine siz varsınız diyince de bişe diyemiyolar. Anlamıyorum yani bize sike sike ödeyecen o faturayı der gibi bişe yapıp diğer türlü kullanıcıya her türlü kampanya avantaj vs. sağlanıyo.
Bu olaylar avea da mı bu şekilde sadece onuda çok merak ediyorum.
-
SMS mi o ne la? hala bunlara para verenler mi var yoksa? :D
WhatsApp dururken..
-
trampfd bunu yazdı
SMS mi o ne la? hala bunlara para verenler mi var yoksa? :D
WhatsApp dururken..
hacı herkeste akıllı telefon yok ya.
şu an whatsapp'ımda sık sık görüştüğüm kişiler var, diğerleri olmasada olur :D zaten arayıp sormuyorlar. Whatsapp ziker.
-
SeRDaR bunu yazdı
bakın mesela benim babamın telefonla işi pek olmaz 3 aydan 3 aya kontör yükler oda hat kapanmasın diye o kontör ona yeterde artar ama adama gelen kampanyalara şok olursunuz utanmasalar yeterki kontör yükle 1 sene bedava konuşma vereceğiz der gibi ben her ay 50 lra bayılırırm tek bir kampanya bile gelmez adalet iştehocam ben de senin babamın kafasındanım. hat kapanmasın die 3 ayda bir 20-30 tl atıyorum :D
-
ben her ay düzenli olarak kontor alırım
gecen ay 3 defa hediye geldi
1.sinde 1 gün her yöne sınırsız konusma
2.sinde 1 gün avea içi sınırsız konusma
3.sünde 1 hafta her yöne 100 dakika
avea arada yapıyor bana güzelliğini
1 sene olan 19 tlik paketide 2 seneye cıkardılar ama bu ay bitio :(
en iyi paket buydu benim için şimdi ne bok yicem ( 500 dk her yöne 1000 mesaj her yöne 1 gb internetdi paketim )