Aysel Gürel Öldü..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Eylül/2005
    Erkek

    türkiyenin çılgın yaşlılarından biriydi allah ailesine ve sevdiklerine sabır versin allahtan rahmet dilerim


    ANDY // Entelkoylu.Com Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş.Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ağustos/2006
    Erkek
    genç yaşta olmasa da genç beyinle göçtü bu dünyadan...cok kalite söz yazarıydı. mekanı cennet olsun!..
    (konuyu cıvık bir şekilde açan arkadasın bir süreliğine banlanmasını talep eder,forum kuralları ve insan olma kurallarını bu sayede tekrar gozden gecireceğini düşünerek sewgilerimi fışkırtırım)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Mayıs/2007
    Erkek
    Allah rahmet eylesin.

    DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sakat-at
    sakat-at's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2007
    Erkek

    biraz geniş bilgi...

    Allah rahmet eylesin...

    Söz yazarı Aysel Gürel hayatını kaybetti

    MİLLİYET - MAGAZİN SERVİSİ

    Müjde Ar'ın renkli kişiliğiyle tanınan söz yazarı ve tiyatro sanatçısı annesi Aysel Gürel, vefat etti. Bir buçuk aydır kanser tedavisi gören, ancak hastalığı kendisinden gizlenen 80 yaşındaki Gürel, dün 16.30'da hayata gözlerini yumdu. İki ay önce ciğerlerindeki rahatsız nedeniyle Amerikan Hastanesi'ne kaldırılan ve bir süre tedavi olduktan sonra taburcu edilen Gürel, daha sonra durumu ağırlaşınca Metropolitan Florance Nightingale Hastanesi’ne yatırıldı. Hastanenin 508 numaralı odasında kalan Gürel, 8 Şubat'ta aralarında Sezen Aksu'nun da bulunduğu 25 kişiyle 80. doğumgünü kutlamıştı.
    İlaçla ayakta duruyorlar Hasta yatağında Pepsi Max reklam filmi için gelen teklifini de, kızı Müjde Ar'ın karşı çıkmasına karşın büyük bir hevesle kabul eden Gürel, filmde trafik polisini canlandıran Aysun Kayacı'nın amirini oynamıştı. İki gün önce fenalaşan Gürel, yoğun bakıma alındı. Ancak Gürel, bütün müdahalelere rağmen, dün akşama doğru hayatını kaybetti. Gürel'in hastanede başından bir an olsun ayrılmayan kızları Müjde ve Mehtap Ar, annelerin ölüm haberiyle yıkıldı. İki kız kardeşin ilaçla ayakta durduğu belirtildi. Gürel'in ölüm haberini duyan başta yakın dostu Zerrin Özer olmak üzere çok sayıda ünlü isim hastaneye koştu. Gürel'in cenazesi salı günü Şişli Camii'nde öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek.
    Karakaş, "Ailemiz için büyük kayıp!" Müjde Ar'ın eşi Ercan Karakaş, kayınvalidesinin vefatı nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtti ve "Çok üzüntülüyüz. Bizim için çok büyük bir kayıp. Aile olarak bize büyük bir boşluk bıraktı. Sanat dünyası için önemli bir insandı. İki ay boyunca onu yalnız bırakmayan Sezen Aksu'sundan Nilüfer'ine kadar tüm dostlarına teşekkür ediyoruz. Yeni yazdığı şiirler ve şarkı sözleri vardı. Sevenleri çoktu. " dedi.

    TEZ KONUSU OLMUŞTU

    Tez ödevi bile oldu İlerleyen yaşına rağmen yaptığı çılgınlıklarıyla sık sık gündeme gelen, ODTÜ'lü bir öğrencinin de bu nedenle hakkında tez ödevi hazırladığı Aysel Gürel, 7Şubat 1928'de Denizli'de dünyaya geldi. Çok sayıda hit şarkıya söz yazarı olarak imza attı. "Altı valiz dolusu şarkım var!" diyen Gürel'in şarkıları arasında dillerde marş olan "Firuze", "Ünzile", "Yalnızca Sitem", "1945", "Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam", Değer mi?", "Sır", "Yolun Başı", "Sarıl Bana", "Zor Kadın", "Aşk", "Yanarım", "Vur Yüreğim", "Abone", "Zorba Aşk", "Dönmeyeceğim", "Ayrıldık İşte", "Son Dua", "Gençlik Başımda Duman (Ateş Böceğim)", "Bilmem Hatırladın Mı?", "Deli Balım", "Yörük Yaylası", "Arabesk" bulunuyor. "Şiir Şimdi" ve "Senin İçin Sana Değil" isimli iki de kitabı bulunan Gürel, 1954 ile 2005 yılları arasında "Meyhane Köşeleri", "Tek Kollu Canavar", "Yurda Dönüş", "Mıstık", "Gümüş Gerdanlık", "Silemezler Gönlümden", "Hop Dedik Kazım", "Öyle Olsun", "Tantana Kardeşler", "Kaybolan Saadet", "Arzu", "Yansın Bu Dünya", Fosforlu Cevriye isimli filmler Bendeniz Aysel" isimli dizide rol aldı.

    YAKINLARI, GÜREL'İN HAYATINI KAYBETTİĞİ HASTANEYE AKIN ETTİ

    Söz yazarı Aysel Gürel'in, tedavi gördüğü hastanede karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesi üzerine çok sayıda yakını hastaneye akın etti.
    Metropolitan Florence Nightingale Hastanesi'ne gelen Gürel'in kızı Mehtap Ar, çok üzüntülü olduğunu dile getirerek, annesinin ölümünün ani olduğunu söyledi. Ar, "Siz basın mensuplarına, bu karlı havada bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz" dedi.
    Müjde Ar'ın eşi eski bakanlardan Ercan Karakaş da "Biz ailesi olarak çok üzüntülüyüz. Eşim Müjde çok üzüldü ve tansiyonu yükseldi. Sanıyorum sizlerin karşısında olamayacak bugün" diye konuştu.
    Karakaş, "Aysel Gürel bir süredir tedavi gördüğü hastalık nedeniyle vefat etti. Kültür Bakanımız Sayın Ertuğrul Günay da arayarak başsağlığı dileklerinde bulundu" dedi.
    Ercan Karakaş, Gürel'in cenazesinin, Teşvikiye Camii'nde 19 Şubat Salı günü öğleyin kılınacak namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini bildirdi.
    Besteci Garo Mafyan da "Çok üzüldük. Başımız sağolsun. Konuşacak pek bir şey yok. Ne denebilir ki?" dedi.
    Gazeteci-yazar Ruhat Mengi de Aysel Gürel'in ölümünden dolayı üzüntülerini ifade etti.
    Mengi, "Hayata çok bağlı bir insandı. Bu nedenle ölümü yakıştıramadığımız insanlardandı. Bir süredir biliyordum onu kaybedeceğimizi. Bu nedenle de yanından hiç ayrılmadım" diye konuştu.






    Son oynadığı reklam...
    http://www.youtube.com/watch?v=NWrpQmLEHSk




    a.k.a. wyrus , kelle verilir kal-a verilmez!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Eylül/2007
    Erkek
    Allah rahmet eylesin... :|

    "Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Nisan/2004
    Erkek

    Allah rahmet EyLesin.

    Herkese Sanatcı Denilen Bir Ülkedeki En Buyuk Sanatcılardandı Kendisi Hem Yaş Hem UstaLıgı İtibari İle.


    ⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tyler371
    tyler371's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2007
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

    Sevsekte sevmesekte ondan önce ölmesi istenilecek çok kişi var.


    -----------------------------
    ►""+1", "haha", "+1000" gibi tek cümlelik mesajlar, mesaj olarak kabul edilmez, bu tip mesajların foruma yazılması yasaktır" maddesi olmasaydıda şuraya +15661645611 falan yazsaydım.... çok ii konuşmuşsun firex, tebrik ederim. az ve öz... 

    korku nedir bilmeyiz biz dağların erleri yuva yaptık göklere başdöndüren yerlere engel tanımaz aşarız yüce engin dağları el verir uzanırız mor siyah bulutlara ben türk KOMANDOSUYUM düşmanı çelik pençemle ezerim her yerde ben varım havada karada denizde çölde batakta çatakta her zaman ve her yerde hazır? DAİMA HAZIR hazır? DAİMA HAZIR kim? KOMANDO kim? KOMANDO olamazsın? YAH olamazsın? YAH komandolar? ALLAH komandolar? ALLAH ALLAH TÜRK KOMANDOSUNU KORUSUN AMİNN...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    Allah (c.c) rahmet eylesin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek
    Konuyu açan arkadaşın yorumunu esefle kınıyorum.Kaç yaşında olursa olsun gebermemiştir,ölmüştür.Ölünün arkasından konuşmak bizim kültürümüzde olmayan bir şey,ölülere saygı duymayan insanlar bir gün ölüceklerini akıllarından çıkartmasınlar ! Ancak ölmeyip geberenler ki onlar zaten bilniyo,işte onlara her sey müstaak.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    HolySeclorum bunu yazdı:
    -----------------------------
    Günde üç paket sigara içmesine rağmen uzun yaşamış biri...
    -----------------------------

    Sen Çok Yaşa HolySeclorum varya Tezimin kanıtı gibi kadın vesselam Vallada Sigara İnsan hayatına son verecek bişey değil yahu. Adam rahatsız içiyor gebertir tabiki ama Sağlıklı bir insan içiyorsa inanın hiç bişey olmaz. Hoppala Konuyu Sapıtmaya başladım, Konu Sigara olunca Bana bi haller oluyo hep böyle.

    Sevmezdim ama Tanıdık bir sima oluşu yüzünden Tuhaf oluyo insan. Allah Günahlarını Affetsin. 


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 10163 Toplam Mesaj: 41