Barış"In Heykeli Dikilecek
-
benim de heykelimi diksinler mardin atatürk meydanına. araplara ibret olsun :|
-
ama ölee demeyiinn barışş bir sanatçıydıııı.
şaka len şaka nabam barışı bizim artist erkeklerde yazmış msn e barış kalbimizdesin falan koptum gece gece bu ülke neleri kaybetti barış gits nolucak 3 günde sanatçı olan adam da 3 günde unutulur zaten
-
anasını satam 1 tane albüm yaptı ondada başkasının şarkısını söyledi adam şehitten çok ilgi gördü ya
-
Ben ynlşmı okudum acaba.Noldu bizm değerlerimize ya kapıya bi dünya adam gelir cami yapacaz yardım die bi alalhın kulu gelmz okul yapacaz die .lan atatürk varken ne barışı tobe tobee
-
İzin verilmez onun heykelinin dikilmesine , rahadınıza bakın... Saçmalık bencede... Sırf şurda o kadar kişi saçmalık diyorsa sokaktaki insanda saçmalık der... Öldüyse noldu ... Herkes ölecek..
-
saçmalık..
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
İzin verilmez onun heykelinin dikilmesine , rahadınıza bakın... Saçmalık bencede... Sırf şurda o kadar kişi saçmalık diyorsa sokaktaki insanda saçmalık der... Öldüyse noldu ... Herkes ölecek..
-----------------------------kardeş ünlü bir heykel traş (ismini unuttum) Amasra belediye başkanını arayarak bu olaylardan çok etkilendiğini heykelini yapmak istediğini söylemiş belediye olaya scak bakmış 7/24 haberlerdeyim :)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------barış manço öldügünde bile yapmadılar amk
işi acıttılar iyice sinir olmaya basladım
selam ve dua ile :F
pff :D
-----------------------------
BİZİM OKULDA Barış manço nun heykerli var. -
yıkarım o heykeli a.q!
-
o heykeli hecklicem