Barış"In Heykeli Dikilecek
-
bin tane barış akarsu'yu bir şehidimize değişmem
doğuda bu barışakarsunun ardından ağlayanların can güvenliği için şehit olan onca mehmetçik imize bu değer verilmiyo
ne günlere kaldık aq
-
pesimist_71 bunu yazdı:
-----------------------------
bencede yapılmalı arkadaşlarr türkiyeni en ii genç rockçılarından!
olay yapilmali yapilmamali degil ki. birileri dusunmus ve kendi sehrine heykelini dikeceklermis. varsin diksinler seviyorlar demek ki dikmeye layik gormusler.buna bizi gucendirecek ne var. -
-
xtlan bunu yazdı:
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
benim için o adam ne ünlüydü ne de sanatçıydı..
her şarkı söyleyen sanatçı oluyo bu ülkede..=)
ölmüşse ölmüş günde kaç yüz kişi ölüyo dünyada.. onlar içinde bi heykel yapalım o zaman..
bana göre böyle şeyler çok aptalca yok heykelmiş falan..
çok iyi bi sanatçı olsa hakeder ama sanatçı falan değil sıradan bi şarkıcıydı..
öldü Allah rahmet eylesin..
tuh yaa amasra belediyesi sana sormadan is yapmis bak. bilememisler ayip etmisler. bizim yazlikda bahcede bir kugu heykeli var sana zahmet olmaz ise onun icinde bir izin cikarsan...
ahahaha gülüyorum bu lafına =)
çıkartırız ya merak etme bu ülkede bu tip insanlar olduğu sürece gidip bir kuğuya bile anıt yaparlar =)
düşünüyorumda barış ı kurtarabilselerdi adam şuan parayı kırmıştı reklamlar yeni diziler vs vs =) -
silenceb bunu yazdı:
Heykel mi ?..... yorumsuz
sehitlerolmez.com'dan alınmıştır.
........................................ -
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar sig dusunen demogoji cakalasin sen.sehitlerimizle baris akarsu gibi birisini kasrilastiracak kadar dusmeyin artik.
-
Barış kim la!! :S
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
benim için o adam ne ünlüydü ne de sanatçıydı..
her şarkı söyleyen sanatçı oluyo bu ülkede..=)
ölmüşse ölmüş günde kaç yüz kişi ölüyo dünyada.. onlar içinde bi heykel yapalım o zaman..
bana göre böyle şeyler çok aptalca yok heykelmiş falan..
çok iyi bi sanatçı olsa hakeder ama sanatçı falan değil sıradan bi şarkıcıydı..
öldü Allah rahmet eylesin..
tuh yaa amasra belediyesi sana sormadan is yapmis bak. bilememisler ayip etmisler. bizim yazlikda bahcede bir kugu heykeli var sana zahmet olmaz ise onun icinde bir izin cikarsan...
ahahaha gülüyorum bu lafına =)
çıkartırız ya merak etme bu ülkede bu tip insanlar olduğu sürece gidip bir kuğuya bile anıt yaparlar =)
düşünüyorumda barış ı kurtarabilselerdi adam şuan parayı kırmıştı reklamlar yeni diziler vs vs =)
sevindim guldugune ve yanlis anlamadigina :) -
xtlan bunu yazdı:
silenceb bunu yazdı:
-----------------------------bu kadar sig dusunen demogoji cakalasin sen.sehitlerimizle baris akarsu gibi birisini kasrilastiracak kadar dusmeyin artik.
ruhsuzluk yapmayın barış kimmiş bu konuya kadar ölüye saygımız vardı bundan sonra o da kalmadı birilerinin üstünde şöhret/oy kapmak için yapılan bir şeyi destekleyin helal size."bencede yapılmalı arkadaşlarr türkiyeni en ii genç rockçılarından! " bu yorumu yapan arkadaşada bir şeyler söylüyorum ama yazamıcam.
-
Kelv1n bunu yazdı:
xtlan bunu yazdı:
silenceb bunu yazdı:
ruhsuzluk yapmayın barış kimmiş bu konuya kadar ölüye saygımız vardı bundan sonra o da kalmadı birilerinin üstünde şöhret/oy kapmak için yapılan bir şeyi destekleyin helal size."bencede yapılmalı arkadaşlarr türkiyeni en ii genç rockçılarından! " bu yorumu yapan arkadaşada bir şeyler söylüyorum ama yazamıcam.
-----------------------------asil ruhsuzluk sehitlerimizle baris gibi bir medya oyuncagini bir sekilde sohret olmus seveni sevmeyeni olan bir oluyu karsilastirmak ayni terazinin kefelerine koyup tartmaya calismak...