folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Barış"In Heykeli Dikilecek

Barış"In Heykeli Dikilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek
    Ünlü heykeltıraş Tankut Öktem, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu ölen ve Bartın'ın Amasra İlçesi'nde defnedilen şarkıcı Barış Akarsu'nun, gitarıyla tasvir edildiği 3 metrelik heykelini yapacak.

Şarkıcının ölümünden çok etkilenen Öktem, Amasra Belediye Başkanı Ali Yıldırım’ı telefonla arayarak hiçbir karşılık beklemeden heykelini yapmak istediğini bildirdi.

Teklifi olumlu karşılayan Yıldırım, Belediye Meclisine heykelin uygun yere konuşlandırılması için teklif sunacağını söyledi.

Öktem, çalışmalara kısa zamanda başlayarak bu yılın ağustos ayı sonuna kadar heykeli hazırlamayı planlıyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek

sanki atatürk öldü a.k bildiin barış öldü.. saniyede 8 insan ölüyor..

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Fesuphanallah

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    heykel tıraşın reklamı belediye başkanının oy potansiyeli ne yazıkki sabah bende okudur haberi gereksiz birşey.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

barış manço öldügünde bile yapmadılar amk

işi acıttılar iyice sinir olmaya basladım

selam ve dua ile :F

pff :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

oha a.g. oldu olmaya hayatı ders olarak okutulsun ilköğretimdekilere, resmini asalım devlet dairelerine okullara :S yeter üzüldük ama medya bokunu çıkardı, millet ilgi gösteriyor diye hala haberlerde, ah bi de gerçekleri yazsalar, adam alkollumuydu, diger kızlar kim, aracı barış mı kullanıyodu, vs. vs.

halkın istediğini veriyor medya:S

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    ulan ne günlere kaldık beee... yazık valla.. acaba hangi ülkede traş bi popstarın ölümü bu kadar yankı bulurdu..gidin Kemal Sunal'a dikin a.q : ) çocukluğumda sadece Kemal Sunal fimleri benm ve arkadaşlarımın ewde durma sebebiydi..

dont think twice its all right
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Bütün sölediklerinize +1 yazarak ekliorum :D Amk bakın bu herifi abartmaya dewam ediosunuz küfür ediorum ölünün arkasından :| Kız arkada$ımda kişisel iletisine yazmı$ "nasıl gidersin barı$" die Bende Zombi ßarı$ Says: "Alkollüydüm,bide hızlıydık yanımdakilere hava atıodum derken kamyona vurdum öle gittim" dedim :D 2 gğün konu$madı ak onun yüzünden hep kavga edioz :| 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sammy
    Sammy's avatar
    Erkek

eywllah herkes uzuldu ama cok gereksiz ulkemiz bircok sarkiic oldu ama bu kadar abartilmadi

baris manco,kerim tekin, ve birck

ben sadece ben
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    southern
    southern's avatar
    Erkek
    yaa varya eğer böle bişi yapılırsa diğer öenmli yani barış akarsunun kini yaparsalar çok büyük ayıp ederler...onca şehit veriyoruz bitanesinin bile heykeli yapılmıyo gerçkten türk milletinin durumu kötü o kadar önemli kişi ölmüş bi tane rock çı öldü diye 10 gün haberlerde yayınladırlar şehitlerimizin kini 10 dk haber sunup bırakıyolar...Bunu yaparsalar çok büyük ayıp ederler

Türk Milletini Saygıya Çağırıyorum!!!

LostYourself
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    iş iyice çığrından çıktı anasını satim!  ne lan sanki devlete millete çok yararı dokunmuş birisi.. tamam severdik adamı bende severdim ama bu kadarı abartı be kardeşim.. bence aile yakınlarından birisi o heykel traşa para falan verip yaptırmıştır.. (nasıl tespit ama ?)

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
Toplam Hit: 7436 Toplam Mesaj: 62