Bash, Windows 10'A Geldi
-
bir sürü gereksiz işten kurtarmış oldu bizi, thanks bill.
-
Yani bu artik linux'e ihtiyac olmadigini mi gosterir.?
Windowsa bash kurduktan sonra?
darbe verir mi linux e
-
Linux kullanıcısına windows götüremiyorsa, linux kullanıcısının platformunu windowsa çekme derdindeler.
Güzel strateji
-
HolyOne bunu yazdı
Linux kullanıcısına windows götüremiyorsa, linux kullanıcısının platformunu windowsa çekme derdindeler.
Güzel strateji
Open Source çocugu bunu yer mi ? yemez.
-
-
:p @SandMan hocam, lakabı nereden esinlendin. Benim aklıma, örümcek adam geliyor ama.
Diğer muridlerle mukayese etmek istemiyorum ama, Büyüksün Büyük :D ^^)///
-
HarmOniYaFil bunu yazdı:p @SandMan hocam, lakabı nereden esinlendin. Benim aklıma, örümcek adam geliyor ama.
Diğer muridlerle mukayese etmek istemiyorum ama, Büyüksün Büyük :D ^^)///Bence sandbox :P
Ayrica bence daha da buyuk ^^
ozgunlu tarafından 14/Nis/16 18:07 tarihinde düzenlenmiştir -
ozgunlu bunu yazdıHarmOniYaFil bunu yazdı:p @SandMan hocam, lakabı nereden esinlendin. Benim aklıma, örümcek adam geliyor ama.
Diğer muridlerle mukayese etmek istemiyorum ama, Büyüksün Büyük :D ^^)///Bence sandbox :P
Ayrica bence daha da buyuk ^^
Metallica'dan geliyor olabilir
-
nickimin kökenini bulan kişi eğer sistemciyse Türkiyenin en büyük holdinglerinden birinde iş fırsatı, yazılımcıysa en sağlam big data ekiplerinden biriyle çalışma fırsatı, grafikerse bir bira:p
-
sandman bunu yazdı
nickimin kökenini bulan kişi eğer sistemciyse Türkiyenin en büyük holdinglerinden birinde iş fırsatı, yazılımcıysa en sağlam big data ekiplerinden biriyle çalışma fırsatı, grafikerse bir bira:p
2005 de bu ünlüymüş, https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sandman_(wrestler)
bu mu hocam :D