Basit Ve Küçük Bir PHP İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    okanbulut bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

hacı 40 tl ben vereyim uğraşma bununla

not:ciddiyim hesap numaranı pm at

hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.

eşşeğin amına suyu kaçırmak bu olsa gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    okanbulut bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.

adam fırsatçı, gol olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    okanbulut bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

adam fırsatçı, gol olur.

vericem dedi vermezse ayıp olur.

. . .. . ... .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

bırakın şu adam 40 liradan kodlasın hakkaten merak ediyorum ne kodlayacak.

adam gibi yapacağını bilsem nefes aldırmadan sana iş yaptırabilirim.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    okanbulut bunu yazdı
    SharpShooter bunu yazdı

sharpshooter diyorsa harbiden atar.

Bu arada bu arkadaşın *Fırsat kollayan* özelliği açık.Tehlikeli :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

hocam çok şey istiyon ama üye kayıt, giriş, admin/ogrenci seklinde ayirabilecegin db gibi seyleri olan ama tasarimi olmayan, kodu da oturup ayarlaman gereken eski bi scriptim icin kodladigim dosyalar var. oturup ugrasirim dersen birakirim 50 kagida :D

yoksa bu minecract için yaptığın script mi :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

"

1--üye kayıt formu,

2--üye giris bölümü,

3--admin ve ogrenci olarak 2 ayrı uye grubu olsun bunu nie istiyorum

4--admin kullanıcıları ve yuklenen dosyaları silebilsin

5--ama ogrenci gurubundakıler sadece dosya yukleyebılsın

6--dosya upload bolumune uye olamayan ulasamasın,

7--tum dosyalar bolumu olsun herkes mılletin yuklediği dosyaları orada ne varsa gorsun sadece ındırebılsın baska bırsey yapamasın.

"

framework serbest olsaydı muhtemelen bedavaya yapardım

1 ve 2 - zaten bir arada olucak, html de basit bir form

3 - db de basit bir satırla ogretmen/ogrenci ayrımı yapılabilir. alt tarafı bir if/else, bir select sorgusu.

4-5 üçün kardeşleri zaten. onlarda da aynı muhabbet olucak. sadece adminler dosya silebilicek. o kadar

6- yine bir if else.

7- basit directory listing, aratsan internette bu işi yapan 9999999 tane ufak tefek php dosyası bulursun.

__

html kodlarını çıkarırsan toplamda 300 satır kod etmiyor. 30 lira makul bir fiyat.aranızda 300 satırı geçmeyen kod isteyen varsa 29,90 a da yazabilirim.

30 lira için markete gitmem diyen arkadaş; bende gitmem hacı, ama bu işten zevk alıyorum, zaten gece gündüz stackoverflow da millete beleşe yardım ediyorum, bundan kat kat daha fazla kod yazıyorum orda, burda para kazanma şansım var.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    NmC bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

@SharpShooter

hocam kime 40 TL veriyon anlamadım valla :)

@Buremba

yol yapmak aklımdan gecmedi ben orda tercihleri sıraladım hocam kusura bakmayın evet öğrenci işi olucak cok basit bişi olsada eywallah derim.

@Metanet

yanlıs anlamıssın hocam..

@NmC

sölediğim özelliklere cidden bu fiyatamı yapılır diyosun hocam yoksa sakamı yapıyorsun ?

NMC bence tam olarak anlamamış senin istediğini hocam ama 30 tlye yapan arkadaş sana çok ucuz fiyat vermiş.

Anladım hocam :)

Sonuçta ortada bir üyelik sistemi var. Ekleme,Silme,Düzenleme,Listeleme  (Duruma göre muhtemelen arama ve sıralama da olacak)

Bunun yanında dosya upload, kategorilere göre (klasörleme sistemi vs) yetkiye göre görüntüleme işlemleri vs vs. Çok basit bir iş değil.

Benzeri bi sistemi 3 sene önce jsp de 750 liraya yapmıştım, orda dosya upload değil de TinyMCE ile yazılmış dosyalar vardı indirirken pdf ve doc formatında indirebiliyordun. Bir de üyelik sistemi forumun üyelik sistemine entegreydi.

Frameworkle falan işler biraz pratikleşebilir ama şahsım adına 500 liradan aşağı yapmazdım böyle bi işi :)

valla hocam senin solediğın ozellıklerde bırsey olsa dogru o paraya yapılması ama

senın suan yazdıgın ozellıklere bır bak bırde lutfen benım actıgım konudakı ıstedıgım ozellıklere bak bır konus ben bunların hıcbırını ıstemısmıyım lutfen ?

@anarsistherif

valla hocam eskıyse ver gıtsın ne olmus yanı ben ugrasırım :)

@u235

hocam lutfen bır kere daha okuyun su ıstedıgım ozellıklerı o kadar cokmus ey ıstedım vallahı kendım supeye dusup konuyu tekrar okuyorum yahu

@okanbulut

gelırse bende sevınırım senın adına hocam :D parmagını kıpırdatmadan para guzel ıs :D

@CEO , VBDream

arkadas yapılan yoruma duzgun cevap vermıs hocam bence ılk yapılan yorumda bı yerlere bısıler kacırma olayı var

@u235

bu arkadas ?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı
    NmC bunu yazdı
    u235 bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı

@SharpShooter

hocam kime 40 TL veriyon anlamadım valla :)

@Buremba

yol yapmak aklımdan gecmedi ben orda tercihleri sıraladım hocam kusura bakmayın evet öğrenci işi olucak cok basit bişi olsada eywallah derim.

@Metanet

yanlıs anlamıssın hocam..

@NmC

sölediğim özelliklere cidden bu fiyatamı yapılır diyosun hocam yoksa sakamı yapıyorsun ?

NMC bence tam olarak anlamamış senin istediğini hocam ama 30 tlye yapan arkadaş sana çok ucuz fiyat vermiş.

Anladım hocam :)

Sonuçta ortada bir üyelik sistemi var. Ekleme,Silme,Düzenleme,Listeleme  (Duruma göre muhtemelen arama ve sıralama da olacak)

Bunun yanında dosya upload, kategorilere göre (klasörleme sistemi vs) yetkiye göre görüntüleme işlemleri vs vs. Çok basit bir iş değil.

Benzeri bi sistemi 3 sene önce jsp de 750 liraya yapmıştım, orda dosya upload değil de TinyMCE ile yazılmış dosyalar vardı indirirken pdf ve doc formatında indirebiliyordun. Bir de üyelik sistemi forumun üyelik sistemine entegreydi.

Frameworkle falan işler biraz pratikleşebilir ama şahsım adına 500 liradan aşağı yapmazdım böyle bi işi :)

valla hocam senin solediğın ozellıklerde bırsey olsa dogru o paraya yapılması ama

senın suan yazdıgın ozellıklere bır bak bırde lutfen benım actıgım konudakı ıstedıgım ozellıklere bak bır konus ben bunların hıcbırını ıstemısmıyım lutfen ?

@anarsistherif

valla hocam eskıyse ver gıtsın ne olmus yanı ben ugrasırım :)

@u235

hocam lutfen bır kere daha okuyun su ıstedıgım ozellıklerı o kadar cokmus ey ıstedım vallahı kendım supeye dusup konuyu tekrar okuyorum yahu

@okanbulut

gelırse bende sevınırım senın adına hocam :D parmagını kıpırdatmadan para guzel ıs :D

@CEO , VBDream

arkadas yapılan yoruma duzgun cevap vermıs hocam bence ılk yapılan yorumda bı yerlere bısıler kacırma olayı var

@u235

bu arkadas ?

okanbulutdan bahsediyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı

hocam çok şey istiyon ama üye kayıt, giriş, admin/ogrenci seklinde ayirabilecegin db gibi seyleri olan ama tasarimi olmayan, kodu da oturup ayarlaman gereken eski bi scriptim icin kodladigim dosyalar var. oturup ugrasirim dersen birakirim 50 kagida :D

yoksa bu minecract için yaptığın script mi :D

yok lan o degil onda uyelik fln bisi yoktu ki tek sayfa bisiydi o dksgmdsfg

=)
Toplam Hit: 5533 Toplam Mesaj: 66