Basit Ve Küçük Bir PHP İşi
-
emnimax bunu yazdıokanbulut bunu yazdı
30 liraya yaparım, bide yorum satırı manyağı yaparım seni. her satıra o kodun ne iş yaptığını yazarım arkadaşın zorlanmaz hocaya açıklarken
teklifini aldım hocam konuyu yeni açtım bi kaç arkadaş daha teklif versin bakalım :)
Ölücülüğün bu kadarı..... 30 tl ye bulmuşsun belki bedavaya yapan çıkar demişsin.
Ayrıca SharpShooter gerekli cevabı kapak gibi vermiş diyebilirim.
DrKill tarafından 03/Nis/13 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Buremba bunu yazdıCnkGn bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hacı 40 tl ben vereyim uğraşma bununla
not:ciddiyim hesap numaranı pm at
hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.
hesabına parayı geçtim hocam
afiyet olsun :)
hahah :) çok iyi yaa :D
helal!
saygılar
-
O basit ve küçük sistem dediğin için ne kadar tecrübe gerekli onu biliyor musun? Başlığa öyle yazınca proje ufalıyor, maaliyeti azalıyor sanma :)
Bu tip bir projenin en düşük fiyatı 250-300 den başlar. Ben yapsaydım öğrenci olduğu için +100 lira daha eklerdim. Bunları yapamayan adam ileride sektöre girip iş peşinde koşturmasın bir zahmet. -
Slothere bunu yazdı
O basit ve küçük sistem dediğin için ne kadar tecrübe gerekli onu biliyor musun? Başlığa öyle yazınca proje ufalıyor, maaliyeti azalıyor sanma :)
Bu tip bir projenin en düşük fiyatı 250-300 den başlar. Ben yapsaydım öğrenci olduğu için +100 lira daha eklerdim. Bunları yapamayan adam ileride sektöre girip iş peşinde koşturmasın bir zahmet.Ondan sonra iş mülakatındaki soruları bile çözüp işe giremeyenler diyor ki iş yok : )
Şahsen bende şuan çok bilgili değilim ama inşallah okul bitene kadar kıvama getiricem kendimi.Bunun için çalışıyorum.
-
SharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.
karşı tarafta sözünü tutsun ekstre göstersin sonra daha ağzınıza almayın 30TL diye bir meblağayı.
-
iş 5 dklık iş ne 500 lirası lortfljhu
-
VBDream bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
karşı tarafta sözünü tutsun ekstre göstersin sonra daha ağzınıza almayın 30TL diye bir meblağayı.
bu konun arşivlenmesini istiyorum , hatta headshot bölümü açılsın..
-
biliyorum hocam.
derdin ne hocam bı konuda sana teers bi lafmı soyledim naptım ?
hocam sendemi :)
hocam sagol anlamıssın olayı.
?
odev benim değil hocam :D
gonderen yuzsuz malesef hocam havadan gelen parayı herkes ıster cevırmez gerı alır adam onu sımdı gıder gs tek maca oynar yatarsa yatar yatmassa katlar haydan gelen huya gıder hesabı.
anca burda kapak yaparlar.
guvenlıgını saglasan bı fırmaya yapsan acıgı cıkmaması gerekse dedıgın tmm ama burda neyse anlamadı kımse gereksız tartısıyoruz.
5 dkkalık ıs demıssın anlamıssın ıstedıklerımı tesekkurler hocam. ( adam 5 dk demıs noldu beyler ya sız bırsey bılmıyorsunuz gunlerce ugrasıp zorla yapacaksınız yada bu adam php yi yalamıs yutmus 5 dk dıyor tabı lafın gelısı ama anladınız sız. )
?
NOT: yetkili müridlerim silin artık lütfen.
emnimax tarafından 03/Nis/13 19:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Allura bunu yazdı
iş 5 dklık iş ne 500 lirası lortfljhu
5 dakikalık videoda bu sistemi yap, sana trink 500 tl
not: copy/paste yasak çünkü daha önceden hazırlanıp yapabilirsin. videoda satır satır görücez her şeyi :)
SharpShooter tarafından 03/Nis/13 19:38 tarihinde düzenlenmiştir -
emnimax bunu yazdı
biliyorum hocam.
derdin ne hocam bı konuda sana teers bi lafmı soyledim naptım ?
hocam sendemi :)
hocam sagol anlamıssın olayı.
?
odev benim değil hocam :D
gonderen yuzsuz malesef hocam havadan gelen parayı herkes ıster cevırmez gerı alır adam onu sımdı gıder gs tek maca oynar yatarsa yatar yatmassa katlar haydan gelen huya gıder hesabı.
anca burda kapak yaparlar.
guvenlıgını saglasan bı fırmaya yapsan acıgı cıkmaması gerekse dedıgın tmm ama burda neyse anlamadı kımse gereksız tartısıyoruz.
5 dkkalık ıs demıssın anlamıssın ıstedıklerımı tesekkurler hocam. ( adam 5 dk demıs noldu beyler ya sız bırsey bılmıyorsunuz gunlerce ugrasıp zorla yapacaksınız yada bu adam php yi yalamıs yutmus 5 dk dıyor tabı lafın gelısı ama anladınız sız. )
?
NOT: yetkili müridlerim silin artık lütfen.
tamam allura 5 dk dediyse 5 dakkadır o :D Hatta 3 dakika