Basit Ve Küçük Bir PHP İşi
-
okanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hacı 40 tl ben vereyim uğraşma bununla
not:ciddiyim hesap numaranı pm at
hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.
hacı beni hiç tanımamışsın atarım dersem atarım :D
bu arada şartım bu işi 30 tlye yapmaman o konuda anlaştık herhalde?
-
SharpShooter bunu yazdı
helal olsun.
-
Vay be. demek Turkiye'de bilisim sektorunun anasi bu sekilde belleniyor.
30tl ye sistem yaziliyor.
-
bence serbest ticarete pek karışmamak lazım. Sonuçta burası bi webmaster forumu değil. İlanı veren arkadaş da tahribat'tan yapmaya aday olan kişi de tahribat'tan.. birbirlerine bi güzellik yapmak istemiş olabilirler.
Tabiki 30 liraya yazılacak birşey değil ama ben arkadaşı takdir ettim. Bu işten keyif alıyorum hem de yardımcı olmak istiyorum demiş.
Bırakın yazsın yahu :) -
öğrencisin sen 450 ye yaparım.
-
okanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.
hesabına parayı geçtim hocam
afiyet olsun :)
-
SharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hahah :) çok iyi yaa :D
-
CnkGn bunu yazdıSharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
hahah :) çok iyi yaa :D
helal!
-
okanbulut bunu yazdı
"
1--üye kayıt formu,
2--üye giris bölümü,
3--admin ve ogrenci olarak 2 ayrı uye grubu olsun bunu nie istiyorum
4--admin kullanıcıları ve yuklenen dosyaları silebilsin
5--ama ogrenci gurubundakıler sadece dosya yukleyebılsın
6--dosya upload bolumune uye olamayan ulasamasın,
7--tum dosyalar bolumu olsun herkes mılletin yuklediği dosyaları orada ne varsa gorsun sadece ındırebılsın baska bırsey yapamasın.
"framework serbest olsaydı muhtemelen bedavaya yapardım
1 ve 2 - zaten bir arada olucak, html de basit bir form
3 - db de basit bir satırla ogretmen/ogrenci ayrımı yapılabilir. alt tarafı bir if/else, bir select sorgusu.
4-5 üçün kardeşleri zaten. onlarda da aynı muhabbet olucak. sadece adminler dosya silebilicek. o kadar
6- yine bir if else.
7- basit directory listing, aratsan internette bu işi yapan 9999999 tane ufak tefek php dosyası bulursun.
__
html kodlarını çıkarırsan toplamda 300 satır kod etmiyor. 30 lira makul bir fiyat.aranızda 300 satırı geçmeyen kod isteyen varsa 29,90 a da yazabilirim.
30 lira için markete gitmem diyen arkadaş; bende gitmem hacı, ama bu işten zevk alıyorum, zaten gece gündüz stackoverflow da millete beleşe yardım ediyorum, bundan kat kat daha fazla kod yazıyorum orda, burda para kazanma şansım var.
hocam bu yardım etmek deği, bilhassa adama zararın dokunuyor. ödevini teslim ediyosun adamın.
-
SharpShooter bunu yazdıokanbulut bunu yazdıSharpShooter bunu yazdı
Sana helal olsun hocam. Parayi alana da helal olsun, bu kadar kisinin icinde bu kadar yuzsuz olabiliyor.